lambroszekis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ειχα μιλησει με την ΥΔΕ του νομου τηλεφωνικως και ειπαν οτι μολις ερθουν σε αυτους τα χαρτια ειναι θεμα 3-4 ημερων να εγκριθει. Επισης σκεψου οτι οι αποστολες ειναι ξεχωριστες απο καθε πανεπιστημιο σε καθε ΥΔΕ που σημαινει οτι ειναι ΑΕΙ-ΤΕΙ ισως στειλει γρηγοροτερα απο καποιο αλλο κι ετσι θα καταφερει να ξεμπερδεψει πιο ευκολα.
sonyxp Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ειχα μιλησει με την ΥΔΕ του νομου τηλεφωνικως και ειπαν οτι μολις ερθουν σε αυτους τα χαρτια ειναι θεμα 3-4 ημερων να εγκριθει. Επισης σκεψου οτι οι αποστολες ειναι ξεχωριστες απο καθε πανεπιστημιο σε καθε ΥΔΕ που σημαινει οτι ειναι ΑΕΙ-ΤΕΙ ισως στειλει γρηγοροτερα απο καποιο αλλο κι ετσι θα καταφερει να ξεμπερδεψει πιο ευκολα. νταξ τωρα, έχουμε σουπερ ντουπερ δημοσιο και τζαμπα τους κραζουμε... εχουμε σουπερμανς Μα φίλε μου, αυτό είναι αδύνατον, κοινή λογική!!;; Εκτός τώρα αν απλά θέλανε να μας βάλουν σε τζαμπα κόπο, αφού τα στοιχεία μας τα έχουν από την κάρτα σίτισης που βγάζουμε θα μπορούσαν να τρέξουν ένα ερώτημα στη βάση για να βρουν όλους όσους το δικαιούνται και τελείωσε η υπόθεση Αναμένουμε...
traganeus Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αποτι μου είπαν στην ΥΔΕ της Αχαΐας, δεν έχουν λεφτά και περιμένουν να τους στείλουν για να τα δώσουν σε εμας μετα.....
SilverVAR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 sorry που το ξεθάβω το θέμα αλλα θέλω να σας ρωτήσω αν χρωστάει ο πατέρας στην εφορία υπάρχη περίπτωση να μου πάρουν τα λεφτά απο το φοιτητικό επίδομα
nilosgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εμένα δεν μπήκαν ακόμη -γαμώ τον αντικερατά τους-. Και ούτε με ειδοποίησαν από τη γραμματεία, ούτε φορολογικές εκκρεμότητες έχω ούτε τίποτα... :/
psy_simon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εμένα δεν μπήκαν ακόμη -γαμώ τον αντικερατά τους-. Και ούτε με ειδοποίησαν από τη γραμματεία, ούτε φορολογικές εκκρεμότητες έχω ούτε τίποτα... :/ Πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο στο δημοσιονομικό τμήμα και ρώτα τους αν όλα τα δικαιολογητικά είναι εντάξει..! Εμένα μου είπαν πως έλειπε ένα έγγραφο! Πήγα το κατέθεσα και αμέσως προώθησαν τα χαρτιά μου στην εφορία! Μετά είναι θέμα δουλειάς-τεμπελιάς-απεργιών-συστήματος της εφορίας το πότε θα μπουν τα λεφτά! Συνήθως σε μια εβδομάδα μπαίνουν αν και εμένα έκαναν περίπου δυο...!
kanarinaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ξέρω ότι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός αλλά μήπως συνεχίζεται να δίνεται το επίδομα?? Παίρνω τηλέφωνο στην ΥΔΕ να ρωτήσω αλλά δεν το σηκώνουν.
lambroszekis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ειχες καταθεσει τα δικαιολογητικά στις προθεσμίες, αλλά ακόμα δεν έχεις λάβει τα χρήματα; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
kanarinaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ναι τα είχα δώσει προς το τέλος της προθεσμίας. Αν πάρω πάλι την ΥΔΕ θα μου πουν τουλάχιστον αν και γιατί απορρίφθηκαν;
lambroszekis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Κανε μια προσπάθεια δεν θα χάσεις τίποτα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
swhicl love Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Kαλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εγώ που μπήκα Φεβρουάριο και τώρα ειμαι στο 2ο εξάμηνο πρέπει να περάσω 6 μαθήματα του 1ου κ 2ου εξαμήνου?τι βεβαιωση θα παρω απο την γραμματεια της σχολης μου η μηπως δεν το δικαιουμαι?
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τα πρωτα τα παιρνουν ολοι νομιζω... Μετα πρεπει να οερνας το 60% των μαθηματων για να το δικαιουσαι....
panosno1com Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 αμα εισαι πρωτοετης παιρνεις απλα το χαρτι απ τη γραμματεια ! Ηθελα να ρωτησω αν εχει ακουσει καποιος τι θα γινει με οσους χασαμε εξεταστικη ιουνη κ σεπτεβρη 2013 λογω καταληψεων οποτε τα μαθηματα σε ολους φαινονται ...χρωστουμενα !!
bcsaul Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από bcsaul
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα