Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μιλησει με την ΥΔΕ του νομου τηλεφωνικως και ειπαν οτι μολις ερθουν σε αυτους τα χαρτια ειναι θεμα 3-4 ημερων να εγκριθει. Επισης σκεψου οτι οι αποστολες ειναι ξεχωριστες απο καθε πανεπιστημιο σε καθε ΥΔΕ που σημαινει οτι ειναι ΑΕΙ-ΤΕΙ ισως στειλει γρηγοροτερα απο καποιο αλλο κι ετσι θα καταφερει να ξεμπερδεψει πιο ευκολα.

Δημοσ.

Ειχα μιλησει με την ΥΔΕ του νομου τηλεφωνικως και ειπαν οτι μολις ερθουν σε αυτους τα χαρτια ειναι θεμα 3-4 ημερων να εγκριθει. Επισης σκεψου οτι οι αποστολες ειναι ξεχωριστες απο καθε πανεπιστημιο σε καθε ΥΔΕ που σημαινει οτι ειναι ΑΕΙ-ΤΕΙ ισως στειλει γρηγοροτερα απο καποιο αλλο κι ετσι θα καταφερει να ξεμπερδεψει πιο ευκολα.

νταξ τωρα, έχουμε σουπερ ντουπερ δημοσιο και τζαμπα τους κραζουμε... εχουμε σουπερμανς

Μα φίλε μου, αυτό είναι αδύνατον, κοινή λογική!!;;

Εκτός τώρα αν απλά θέλανε να μας βάλουν σε τζαμπα κόπο, αφού τα στοιχεία μας τα έχουν από την κάρτα σίτισης που βγάζουμε

θα μπορούσαν να τρέξουν ένα ερώτημα στη βάση για να βρουν όλους όσους το δικαιούνται και τελείωσε η υπόθεση

Αναμένουμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αποτι μου είπαν στην ΥΔΕ της Αχαΐας, δεν έχουν λεφτά και περιμένουν να τους στείλουν για να τα δώσουν σε εμας μετα.....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

sorry που το ξεθάβω το θέμα αλλα θέλω να σας ρωτήσω αν χρωστάει ο πατέρας στην εφορία υπάρχη περίπτωση να μου πάρουν τα λεφτά απο το φοιτητικό επίδομα

Δημοσ.

Εμένα δεν μπήκαν ακόμη -γαμώ τον αντικερατά τους-. Και ούτε με ειδοποίησαν από τη γραμματεία, ούτε φορολογικές εκκρεμότητες έχω ούτε τίποτα... :/

Δημοσ.

Εμένα δεν μπήκαν ακόμη -γαμώ τον αντικερατά τους-. Και ούτε με ειδοποίησαν από τη γραμματεία, ούτε φορολογικές εκκρεμότητες έχω ούτε τίποτα... :/

Πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο στο δημοσιονομικό τμήμα και ρώτα τους αν όλα τα δικαιολογητικά είναι εντάξει..! Εμένα μου είπαν πως έλειπε ένα έγγραφο! Πήγα το κατέθεσα και αμέσως προώθησαν τα χαρτιά μου στην εφορία! Μετά είναι θέμα δουλειάς-τεμπελιάς-απεργιών-συστήματος της εφορίας το πότε θα μπουν τα λεφτά! Συνήθως σε μια εβδομάδα μπαίνουν αν και εμένα έκαναν περίπου δυο...! 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός αλλά μήπως συνεχίζεται να δίνεται το επίδομα?? Παίρνω τηλέφωνο στην ΥΔΕ να ρωτήσω αλλά δεν το σηκώνουν.

Δημοσ.

Ειχες καταθεσει τα δικαιολογητικά στις προθεσμίες, αλλά ακόμα δεν έχεις λάβει τα χρήματα;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι τα είχα δώσει προς το τέλος της προθεσμίας. Αν πάρω πάλι την ΥΔΕ θα μου πουν τουλάχιστον αν και γιατί απορρίφθηκαν;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εγώ που μπήκα Φεβρουάριο και τώρα ειμαι στο 2ο εξάμηνο πρέπει να περάσω 6 μαθήματα του 1ου κ 2ου εξαμήνου?τι βεβαιωση θα παρω απο την γραμματεια της σχολης μου η μηπως δεν το δικαιουμαι?

Δημοσ.

αμα εισαι πρωτοετης παιρνεις απλα το χαρτι απ τη γραμματεια ! Ηθελα να ρωτησω αν εχει ακουσει καποιος τι θα γινει με οσους χασαμε εξεταστικη ιουνη κ σεπτεβρη 2013 λογω καταληψεων οποτε τα μαθηματα σε ολους φαινονται ...χρωστουμενα !! :o

• 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...