Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να σας ρωτησω,ο πατερας μου εκανε μια εξουσιοδοτηση που αναφερει οτι ο υπογεγραμενος(ο πατερας μου) εξουσιοδοτει τον..(εμενα)να καταθεσω τα χαρτια για το φοιτητικο επιδομα στη σχολη ΤΕΙ...
Πηγα στα ΚΕΠ και συμπληρωσα μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε "Με ατομικη μου ευθυνη ...δηλωνω οτι βασει του Ν2690/99ΑΡ.11 ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ.."
Και απο κατω γραφω,καταθετω εκκαθαριστικο,Ε9 κ.τ.λ.
Αυτη την υπευθυνη δηλωση τη συμπληρωσα με τα δικα μου στοιχεια..(Ετσι μου ειπε να κανω η υπευθυνη στα ΚΕΠ)
Οταν πηγα στη γραμματεια μου ειπαν οτι επρεπε να ειναι στο ονομα του πατερα μου.
Επισης μου εδωσαν και μια ιδια Υπευθυνη δηλωση που ελεγε απο κατω οτι "Δεν εχω εισπραξει στεγαστικο επιδομα αλλη φορα" επισης στο ονομα του πατερα μου.
Και αλλη μια αιτηση που ελεγε στοιχοεια δικαιουχου οπου θελει ΙΒΑΝ,διευθυνση κ.τ.λ επισης με τα στοιχεια του πατερα μου
οπου εμφανιζεται ως πρωτος δικαιουχος ο πατερας μου στο λογαριαμο τραπεζης..
Ποιο ειναι το σωστο τελικα?
Ρωταω γιατι ειδα οτι πολλοι φοιτητες παροτι ειχαν εξουσιοδοτηση ειχαν τα χαρτια στο ονομα του πατερα τους..

Δημοσ.

ευχαριστω,

Αν ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αποσταλει π.χ. απο το δημο τρικαλων στα ΚΕΠ του δημου λαμιας και επικυρωθει με σφραγιδα και ειναι καποιος φοιτητης στη Λαμια μπορει να θεωρηθει εγκυρο-πρωτοτυπο για το φοιτητικο επιδομα?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι,για να ειναι δικαιουχος ο φοιτητης πρεπει να ειναι πανω απο 25[οπως λεει η "προκυρηξη" αυτο που θελω να διευκρινησω : δηλαδη γεννηθης απο το '88 και πισω?

Δημοσ.

Με λιγο γκουγκλαρισμα λυνονται τα παντα.. 

"Κατ’ εξαίρεση δικαιούχος θα είναι ο ίδιος ο φοιτητής εφ’ όσον: α) είναι ορφανός από τους δύο γονείς β) οι γονείς του είναι κάτοικοι εξωτερικού. γ) είναι πάνω από 25 ετών δ) είναι υπόχρεος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης.

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

• Like 1
Δημοσ.

αρα εγω που ειμαι του 89 θα το δικαιουμαι ο ιδιος του παραχρονου ε? :/  [δεν ειμαι αιωνιος,ξερω οτι δινεται μονο για τα 4 πρωτα χρονια περασα το 2012 που ξαναδωσα]

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο 15 Μαιου θα το δωσουν λενε.

μακάρι, αλλά εγώ είμαι λίγο καχύποπτος

Γιατί άλλαξαν το σύστημα και αντί να πηγαίνουν οι γονείς μας στην ΔΟΥ να παίρνουν τα λεφτά επί τόπου, το κάνανε να δώσουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό και θα μας τα βάλουν εκεί...

Του αγίου ανήμερα λέω εγώ, σε 5-6 μήνες και αν... (σίγουρα θα τα πάρουμε, απλά θα τα αργήσουν πολύ)

Δημοσ.

Λιγο πριν το Πασχα στο πανεπιστημιο εκαναν ελεγχο σε ολα τα εγγραφα που ειχαν καταθεσει οι φοιτητες. Μαλλον αυτη τη βδομαδα θα αρχισουν να αποστελονται στις κατα τοπους ΥΔΕ απο κει ειναι υποθεση 3-4ημερων να επιβεβαιωσουν ολα τα στοιχεια και επειτα να μπουν τα λεφτα στους λογαρισμους. 

Με λιγη τυχη μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε παρει τα λεφτα!

Δημοσ.

Λιγο πριν το Πασχα στο πανεπιστημιο εκαναν ελεγχο σε ολα τα εγγραφα που ειχαν καταθεσει οι φοιτητες. Μαλλον αυτη τη βδομαδα θα αρχισουν να αποστελονται στις κατα τοπους ΥΔΕ απο κει ειναι υποθεση 3-4ημερων να επιβεβαιωσουν ολα τα στοιχεια και επειτα να μπουν τα λεφτα στους λογαρισμους. 

μακάρι μακάρι!

Δημοσ.

Για σκέψου το ξανά, είναι περίπου 300.000+ φοιτητές, από αυτούς οι 200.000 περίπου έχουν το δικαίωμα,

θα καταφέρουν να ελέγξουν 200κ x 9 = 1.8κκ έγγραφα(γιατί ήθελε 8-9 δικαιολογητικά αν θυμάμαι φέτος) σε 3-4 μέρες?

ΥΓ: οι γραμματείες ελέγχαν για την ορθότητα των εγγράφων, αν έχεις γράψει σωστά τα στοιχεία (δηλαδή το όνομα στο όνομα και όχι στο επώνυμο), επίσης αν είχες όλα τα δικαιολογητικά

Το αν το δικαιούσε θα το κοιτάξει άλλος, καλή δύναμη σε αυτούς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...