slipknot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το έχασα λίγο. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαδικασία αν δεν βαριέται; Είμαι πρωτοετής και πληρώ τις προϋποθέσεις. Edit: Ποια είναι τα χρονικά περιθώρια; Πας στη γραμματεία του τμήματος σου και ζητάς σχετικό έγγραφο, το δίνεις στους γονείς σου κι εκείνοι το καταθέτουν στην αρμόδια ΔΟΥ μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (θεωρημένο μισθωτήριο κατοικίας, φορολογική δήλωση). Η προθεσμία είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου. Επίσης για κάποιον που ρώτησε πριν, τα λεφτά δίνονται στο χέρι κατευθείαν, εκτός κι αν άλλαξε κάτι φέτος.
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω κ παλι slipknot! Η Βεβαιωση σπουδων αναγραφει πανω κιολας πως : Εγγραφηκε για πρωτη φορα στο Τμημα στις χχ/χχ//χχχχ και βρισκεται χρονολογικα στο Α εξαμηνο πχ . Δε ξερω για τις αλλες σχολες! Οποτε αυτη η βεβαιωση σπουδων κανει μια χαρα!
lambroszekis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει ένα πολύ καλό νέο, το επίδομα ανέρχεται στα 1500ε αντί 1000. Που το ειδατε αυτο; Τι γινεται στην περιπτωση δυο παιδιων;
traganeus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το έχει πάρει κανείς ρε παιδιά? Γιατί στην ΔΟΥ μας που ρώτησε ενας φίλος του είπαν οτι δεν έχουν έρθει λεφτά....
Downloadpercent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 όχι ρε πλάκα κάνω, εδώ παίζει αν θα το πάρουμε... σιγά μην δώσουν και 1500ε.
psy_simon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πήγα στην Δ.Ο.Υ. της πόλης που σπουδάζω για να ενημερωθώ. Μου είπαν πως δεν έχει βγει η εγκύκλιος και είναι θέμα Υπουργείου!! Τηλεφώνησα στο Υπουργείο και μετά από μέρες παρακαλώ επικοινωνίας μου είπαν πως η εγκύκλιος θα βγει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου!! Όσον αφορά τα χαρτιά, πέρσι ήθελαν, όπως έχετε προαναφέρει, το συμβόλαιο του σπιτιού σας, εκκαθαριστικό 2012, μια βεβαίωση από το τμήμα σας* και μια αίτηση που θα κάνουν οι γονείς σας εκεί!!* Όσοι είστε πρωτοετής θα το πάρετε εφόσον πληρείτε της προϋποθέσεις κατοικίας δηλαδή 40khm μακριά από την κύρια κατοικία σας, εισόδημα μικρότερο από 30,000€ και να έχετε φυσικά συμβόλαιο!! Όσο για τους δευτεροετής και πάνω, η γραμματεία του τμήματος θα σας δώσει την ίδια βεβαίωση μόνο που θα λέει τον αριθμό των συνολικών μαθημάτων π.χ. του πρώτου ακαδημαϊκού έτους και πόσα από αυτά έχετε περάσει! Να σημειώσω εδώ, στην περίπτωση που έχετε και εργαστήρια μαζί με τις θεωρίες, ένα μάθημα θεωρείτε εργαστήριο και θεωρία μαζί! Δεν μπορείτε να πείτε πέρασα μια θεωρία πρώτου εξαμήνου και ένα εργαστήριο επίσης πρώτου εξαμήνου διαφορετικού μαθήματος επομένως ένα μάθημα!!
mourouzis2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σύμφωνα με έμπειρες πηγές, από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι ΔΟΥ να το δίνουν. Υπάρχει ένα πολύ καλό νέο, το επίδομα ανέρχεται στα 1500ε αντί 1000. Ποιες είναι οι έμπειρες πηγές σου; Είδες την εγκύκλιο; Αν είχαν αυξήσει το φοιτητικό επίδομα θα το είχαν κάνει βούκινο, δεν θα το άφηναν στα μουλωχτά να δοθεί!
Downloadpercent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 πλακίτσα έκανα, το είπα και πιο πάνω!
traganeus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν διάβασα Site: http://www.esos.gr/article/fitites-eidiseis/foititiko_stegastiko_epidoma_enoikioy_2013">εδώ οτι θα δοθεί τελικά το επίδομα από τις Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου. Το θέμα που με καίει και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι δευτέρα να ρωτήσω την γραμματεία είναι το εξής. Στην ανακοίνωση δεν διάβασα πουθενά να αναφέρει συγκεκριμένα οτι πρέπει να έχει περάσει ο φοιτητής τα μισά μαθήματα του προηγούμενου έτους. Το ισχύει γνωρίζουμε? Γιατί εγώ μπορεί να φάω φόλα γιατί είναι 11 τα μαθήματα του έτους και έχω περάσει τα 5....... για μισό μάθημα δηλαδή την τρώω την παπάρα.
lambroszekis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν διάβασα Site: http://www.esos.gr/article/fitites-eidiseis/foititiko_stegastiko_epidoma_enoikioy_2013">εδώ οτι θα δοθεί τελικά το επίδομα από τις Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου. Το θέμα που με καίει και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι δευτέρα να ρωτήσω την γραμματεία είναι το εξής. Στην ανακοίνωση δεν διάβασα πουθενά να αναφέρει συγκεκριμένα οτι πρέπει να έχει περάσει ο φοιτητής τα μισά μαθήματα του προηγούμενου έτους. Το ισχύει γνωρίζουμε? Γιατί εγώ μπορεί να φάω φόλα γιατί είναι 11 τα μαθήματα του έτους και έχω περάσει τα 5....... για μισό μάθημα δηλαδή την τρώω την παπάρα. Ειναι απαραιτητο να εχεις περασει τα μισα μαθηματα που δηλωσες κατα το προηγουμενο ακαδημαικο ετος. Οχι συνολικα αλλα ανα ετος(π.χ. Εισαι τωρα 4ο και περσυ στο 3ο ειχες 12 δηλωμενα και περασες τα 7 το δικαιουσαι) Η περιπτωση σου φαινεται λιγακι δυσκολη και συγκηντικη καθως για ενα μαθημα χανεις ενα σημαντικο για την οικογενεια σου ποσο(φανταζομαι..) Θα μπορουσες να κανεις αυτο να πας στην γραμματεια της σχολης και να παρακαλασεις να κανεις μια μικρη αλλαγη και να εισαι εγκυρος με αυτο τον τροπο. Ξερω δεν ειναι ηθικο και νομιμο αλλα σε τετοιες εποχες το χιλιαρικο φανταζει εκατομμυριο....
traganeus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι πιστεύω και εγώ οτι θα φάω φόλα.... Το αστείο είναι οτι ήταν στην κυριολεξία για 0,1 το μάθημα που δεν πέρασα. Βγάζει η καθηγήτρια τον βαθμό απο πρόοδο, εργασία και γραπτά αναλυτικά και μετά κάνει στρογγυλοποίηση. Εγώ είχα 4,4 και έγινα 4 και απο ακριβώς απο κάτω μου είχε 4,5 και έγινε 5. Ειδικά σε θεωρητικό μάθημα και με 9 στην εργασία μπορούσε να βρεί ένα 0,1. Αλλα όπως μου είπε η ίδια την σκοτώνει οτι καλοί φοιτητές είναι ικανοποιημένοι με ένα απλό 5. Δεν σκοπεύω να κάτσω να παρακαλέσω στην γραμματεία, αφού δεν το παίρνω έτσι θα γίνει, αλλα ένα ωραίο mail θα το πάρει η καθηγήτρια για να έχει έστω και λίγες τύψεις.....
lambroszekis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι πιστεύω και εγώ οτι θα φάω φόλα.... Το αστείο είναι οτι ήταν στην κυριολεξία για 0,1 το μάθημα που δεν πέρασα. Βγάζει η καθηγήτρια τον βαθμό απο πρόοδο, εργασία και γραπτά αναλυτικά και μετά κάνει στρογγυλοποίηση. Εγώ είχα 4,4 και έγινα 4 και απο ακριβώς απο κάτω μου είχε 4,5 και έγινε 5. Ειδικά σε θεωρητικό μάθημα και με 9 στην εργασία μπορούσε να βρεί ένα 0,1. Αλλα όπως μου είπε η ίδια την σκοτώνει οτι καλοί φοιτητές είναι ικανοποιημένοι με ένα απλό 5. Δεν σκοπεύω να κάτσω να παρακαλέσω στην γραμματεία, αφού δεν το παίρνω έτσι θα γίνει, αλλα ένα ωραίο mail θα το πάρει η καθηγήτρια για να έχει έστω και λίγες τύψεις..... Οτι και να πεις φιλε ειναι λιγο απλα να σου ευχηθω καλη τυχη...αυτο μονο...
drgallardo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάλι εύχομαι να μη δωθεί γιατί το χάνω
cris41 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πρεπει να εχεις περασει απο οσο ξερω απο παιδια που το πηραν τα του προηγουμενου ετους. Δηλαδη εισαι Ε' εξαμηνο μετρας του Γ' & Δ'. Και εγω το χανω ρε φιλε αλλα πρεπει να εισαι μαλακας(συγγνωμη απο τους αλλους) για να λες τετοια πραγματα. Ημαρτον. Αλλοι το εχουν αναγκη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα