Rapido Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά SOS εδώ και κανένα 3μηνο έχω αγοράσει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και προχθές εκεί που έπαιζα ξαφνικά έσβησε ο υπολογιστής.. Άνοιξα το κουτί να δω μήπως κάηκε τίποτα και είδα πως το LED που έχει πίσω το τροφοδοτικό είναι κόκκινο αντί για πράσινο.. Έκλεισα τον διακόπτη τον ξανάνοιξα και δούλευε μετά απο λίγη ώρα ξανά τα ίδια για 2 φορές... Χθες που τον λειτουργούσα δεν έκανε τπτ σήμερα το πρωί πάλι!! πάντα τρέχω τις ίδιες εφαρμογές και δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερες ούτε τον έχω κάνει o/c! Έτρεξα και διαγνωστικά τεστ μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά τίποτα!!
Duck Dodgers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα, πες μας το pc σου το δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή?
Rapido Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 To manual λεει να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή... MOBO : ASUS CrossHair IV FormulaCPU: AMD 1100TRAM: 12 GB Kingston Hyber X blue 1600 MhzGPU: ASUS Nvidia GTX 680HDD: WD 500GB δεν εχω αλλον υπολογιστη να το δοκιμασω αλλωστε το δεν ξερω και τι συμβαινει.. μπορει αν το βαλω σε αλλον υπολογιστη να κανει 1-2 μερες να εμφανισει αυτο το προβλημα! Φοβαμαι μην έχει παθει καμια ζημια και τρεχω με εγγυησεις και αντικαταστασεις!! πφφφφ
profi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δοκίμασε κ το occt psu test αφού λέει να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή σίγουρα πας για αντικατάσταση αλλά αφού είναι corsair μην αγχώνεσαι καθόλου!! από που το έχεις πάρει??
Rapido Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 To δοκίμασα και το occt τίποτα και εκεί έκανα και το self test του τροφοδοτικού πάλι όλα οκ τα εβγαλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα