Προς το περιεχόμενο

Nas server 1tb amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή για καποιον που θελει απλώς ενα δικτυακο δισκο χωρις πολλά πολλά...

Απο κει και περα:

1) Δεν εχει επεκτασιμότητα με usb

2)ΑΠο οτι λενε στα reviews εξαιτιας του αργου επεξεργαστή δεν έχει καλές ταχύτητες.

Προσωπικά θα προτιμούσα το NSA 310 του amazon (εστω και αν εχει διαθεσιμοτητα μετά από 1+ μήνα) στα 40κατι ευρω χωρις δισκο ,αλλά με καλυτερο επεξεργαστη,ταχυτητες + 2 usb θυρες. Αλλωστε το NAS το παιρνεις για να το κρατήσεις καιρό ,οπότε καλό είναι να πάρεις κάτι(σχετικά) καλό και γρήγορο.

Δημοσ.

Μεχρι και προχτές που το ειχα κοιτάξει εκανε 34 λιρες..

Μαλλον 25/1 το αλλαξαν http://uk.camelcamelcamel.com/ZyXEL-NSA310-Network-Storage-Closure/product/B005LDM09U

Μεγάλο μειον η αναμονη βέβαια..Ακόμα περιμένω το δικο μου να ξεκινησει με παραγγελια 25/12

Πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα πέσει πάλι η τιμή :)

Δημοσ.

Μεγάλο μειον η αναμονη βέβαια..Ακόμα περιμένω το δικο μου να ξεκινησει με παραγγελια 25/12

Η δική μου έγινε 8 Δεκεμβρίου και ακόμη περιμένω. Σε τόσο χρόνο ακόμη και από Ελλάδα να το είχα παραγγείλει, θα είχε έρθει. :-D

Όταν έγινε η παραγγελία βέβαια έλεγε παράδοση δύο μήνες...

Δημοσ.

κι'εγω μια απο τα ιδια εχει κανα 2 εβδομαδες που το εχω παραγγειλει,αλλα δεν βιαζομαι ..μαλλον αυτην την εβδομαδα θα μας τα στειλουν.

Δημοσ.

πως το λές αυτό;

1-2 months είναι ακόμη.

Εντωμεταξύ πήρα ένα wd red 3tb και δεν βλέπω την ώρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πως το λές αυτό;

1-2 months είναι ακόμη.

Εντωμεταξύ πήρα ένα wd red 3tb και δεν βλέπω την ώρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

φιλε μου εχω κανει παραγγελεια  εδω και 2 βδομαδες,τα αλλα πραγματα που ειχα παραγγειλει μαζι με αυτο ηρθαν.

στο ZyXEL NSA310 οταν παω μεσα στο αμαζον μου γραφει αποστολη απο σημερα μεχρι τις 7 φεβρουαριου.

Δημοσ.

Και επειδη το λεει ...τι να λεει :)

Και εγω παρηγγειλα οταν(25/12) ελεγε διαθεσιμότητα 3-5 εβδομάδες και η τελευταια μέρα που δινει το amazon σαν εκτιμηση αποστολής είναι αυριο....

Προσωπικά δε το βλέπω να ξεκινάει αυριο..Δε βιαζομαι βεβαια κιολας..

Απλώς το λέω για να μη νομιζουμε οτι ειναι κατι δεσμευτικό το dispatch estimate..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...