Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό Μάρτιο :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι μαρτιο;;; κατσε να ρθει το καλοκαιρακι και μετα βλεπω να σερφαρει...(στο ιντερνετ)

Δημοσ.

Δε νομιζω μαγκες μου.. Δε νομιζω.. Εχω ενα πλεονεκτημα εγω και ποτε δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα..

Δημοσ.

Τι δουλεια κανεις τυπε?

Που κολλαει αυτο; Παιζουν και τετοια; Δλδ οι φοιτητες και οι ταριφες εχουν το πιο αθλιο ιντερνετ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομιζω μαγκες μου.. Δε νομιζω.. Εχω ενα πλεονεκτημα εγω και ποτε δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα..

δλδ σε μεταφορά γραμμής και ενεργοποίηση καινούριας από εναλλακτικό σου έχει ξαναγίνει σε λιγότερο από μήνα?

Δημοσ.

Οχι, απλα δε νομιζω να με ταλαιπωρουν με αποσυνδεσεις.. Εικασιες παντα.. Του φουστη ειμαι και 511 μετρα απο το Α.Κ μονο..

Μου εστειλε και μολις τωρα μηνυμα η cyta και λεει να μπω στο my.cyta.gr για  την εξελιξη του αιτηματος. 

Αλλα μου λεει αυτο : <<Δεν υπάρχει κάποιο αίτημα σε εξέλιξη.>>

Καλα κρασια!! :D

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έγραψα κάτι για αποσυνδέσεις, απλά ότι για να ολοκληρωθεί η μεταφορά μέσω εναλλακτικού ISP σε σπίτι που δεν έχει ενεργοποιημένη γραμμή θα πάρει αρκετό καιρό...

Δημοσ.

Μονο η cyta το κανει αυτο; Γιατι με forthnet που ειχα κανει αιτησεις, εκανε πολυ λιγοτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μιλάω για ενεργοποίηση internet μόνο, αλλά και ενεργοποίηση νέας γραμμής...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα με πηρε ο τεχνικος, αυριο ερχεται! Τι σας ελεγα, οτι δε θα αργησει πολυ; Στο μηνυμα ελεγε οτι περιπου στις 25/02 θα ενεργοποιηθει η γραμμη και εντος 4 ημερων θα ερθει ο τεχνικος. Αλλα η γραμμη ηδη εχει ενεργοποιηθει! ΟΛΕ,ΟΛΕ! Ουτε 2 εβδομαδες δεν περασαν!!

Ξερετε εαν ο τεχνικος μου παρει χρηματα; Τη συνδεση του router και κωδικους ξερω να τα βαζω μονος μου. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή και εγώ σε δύο μήνες θα μετακομίσω είχα την ίδια απορία και έτσι βρήκα το Topic.

Είμαι στην HOL και έχω έκπτωση στο κινητό μου που είναι Vodafone γι' αυτό το λόγο.
Να κάνω την αίτηση κάνα μίνα πριν να είμαι σίγουρος;
Επίσης όσο δεν έχω υπηρεσία λόγω μεταφοράς, φαντάζομαι ότι δεν θα πληρώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...