Luxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Η μετακομιση θα γινει περιπου σε 15 ημερες. Μπορω να περασω απο δευτερα στη forthnet και να ζητησω να μου μεταφερουν τη γραμμη στο καινουριο σπιτι; Τι χαρτια θα χρειαστω; Επισης μπορω ταυτοχρονα να ζητησω και αναβαθμιση σε vdsl; Τηλεφωνικη γραμμη εχει κανονικα το σπιτι.
giannispaok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 γιατι δε ρωτας..κατευθειαν τη forthnet ? εχουν τηλεφωνικη υποστηριξη για ολες τις αποριες σου! 4
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να το κάνεις απλα νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει γραμμή οτε στο αλλο σπίτι ηδη για να κάνεις αίτηση στην forthnet και να γίνει η μεταφορά στην συνέχεια. Παρε τηλ ομως την forthnet για να εισαι σίγουρος Sent from my iPad using Insomnia
argirisparxas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να το κάνεις απλα νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει γραμμή οτε στο αλλο σπίτι ηδη για να κάνεις αίτηση στην forthnet και να γίνει η μεταφορά στην συνέχεια. Παρε τηλ ομως την forthnet για να εισαι σίγουρος Sent from my iPad using Insomnia Στις προσφορές της εταιρίας έχω προσέξει ότι χρεώνουν και το κόστος νέας γραμμής οπότε μάλλον μπορεί να το κάνει κατευθείαν στην forthnet. Αν και ο φίλος λέει ότι έχει ήδη τηλεφωνική γραμμή. Για να ελέγξεις την παροχή vdsl δες Site: http://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=4863">εδώ .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 μεταφορά/ενεργοποίηση νέας γραμμής από εναλλακτικό κι όχι από ΟΤΕ? καλή χρονιά 1
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πάρε ενα τηλέφωνο την forthnet να εισαι σίγουρος , οπλίσου με υπομονή ομως
Luxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πηγα στο καταστημα σημερα και μου ειπαν οτι απο τη στιγμη που θα κανω την αιτηση για μεταφορα την ιδια ημερα ή την επομενη θα μου κοψουν το τηλεφωνο στο παλιο το σπιτι.. Εχει αλλαξει κατι; Πριν 2 χρονια που ειχα ξανακανει μεταφορα ειχα την επιλογη για καθυστερημενη διακοπη, και μου το ειχαν διακοψει 15-20 ημερες μετα την αιτηση.. Επισης μου ειπαν οτι ειναι +69 ευρω για τελος ενεργοποιησης.. Αυξηση και αυτο; Θυμαμαι οτι ειχα πληρωσει λιγοτερα... Εν'τελει επειδη δε μου τα λενε και πολυ καλα.. Σε ποια αλλη εταιρια μου προτεινετε να παω; Σκεφτομαι για cyta. Υπαρχει επιλογη για διατηρηση του ιδιου αριθμου; ** Απλα να συμπληρωσω οτι δε καιγομαι για να διατηρησω τον αριθμο μου. Επισης δε με ενδιαφερει το τηλεφωνο, δλδ το 2play. Οι συνολικες κλησεις το μηνα προς σταθερα δεν ειναι πανω απο 30 λεπτα. ** Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2013 από Luxx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ο πιο "σύντομος" δρόμος είναι να σταματήσεις τη Forthnet να γυρίσεις ΟΤΕ σκέτο τηλέφωνο, να το μεταφέρεις στο νέο σπίτι κι όταν σου συνδέσουν τη γραμμή (χωρίς internet) να κάνεις δήλωση σε όποιο εναλλακτικό θες... οι μεταφορές από εναλλακτικούς ειδικά όταν δεν υπάρχει συνδεδεμένη γραμμή στο νέο σπίτι είναι πιο αργές κι από το θάνατο γιατί τις καθυστερεί όσο πάει ο ΟΤΕ...
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δε θελω να κρατησω τον αριθμο. Σε ποια εταιρια να παω αυριο, ωστε να εχω ιντερνετ μεχρι την 08/02;
foutzos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 γενικά μεχρι να σου ενεργοποιησουν την γραμμη και να μπει το ιντερνετ κανουν 2 εβδομαδες στανταρ απ οτι ξερω...αλλα στην φορθνετ μπορει να σου παρει απο μηνα εως 3 μηνο οπως ειχε γίνει σε μένα που δεν εβρισκαν την γραμμη οι βαρεμένοι ..νομίζω με cyta θα μπει γρήγορα σχετικά η hol.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ούτε στον ΟΤΕ τόσο γρήγορα...
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μια γρηγορη απαντηση παρακαλω. Εαν κανω αιτηση στην forthnet, χωρις να ζητησω φορητοτητα, θα θεωρηθω νεος συνδρομητης και θα εχω την μειωμενη τιμη για 1 χρονο (17,90) ή οχι; Ειμαι ηδη συνδρομητης forthnet στο τωρινο σπιτι. Ειναι και το τελος ενεργοποιησης που στην forthnet ειναι 70 ευρω!! Ενω στη cyta ειναι στα 50. Επισης στη cyta που μπηκα και εβαλα τη νεα διευθυνση μου λεει οτι ειμαι 511 μετρα απο το αστικο κεντρο. Υπαρχει παρομοια επιλογη για το site της forthnet; Δε βρισκω κατι..
foutzos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μια γρηγορη απαντηση παρακαλω. Εαν κανω αιτηση στην forthnet, χωρις να ζητησω φορητοτητα, θα θεωρηθω νεος συνδρομητης και θα εχω την μειωμενη τιμη για 1 χρονο (17,90) ή οχι; Ειμαι ηδη συνδρομητης forthnet στο τωρινο σπιτι. Ειναι και το τελος ενεργοποιησης που στην forthnet ειναι 70 ευρω!! Ενω στη cyta ειναι στα 50. Επισης στη cyta που μπηκα και εβαλα τη νεα διευθυνση μου λεει οτι ειμαι 511 μετρα απο το αστικο κεντρο. Υπαρχει παρομοια επιλογη για το site της forthnet; Δε βρισκω κατι.. Γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις ο ιδιος..τα πακέτα αλλαζουν κιολας...13831 είναι της forthnet (δωρεαν αν καλέσεις απο forthnet σταθερο.) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 καλό Μάρτιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα