Προς το περιεχόμενο

Μετά απο 5,5 χρόνια σχέσης η αρραβωνιαστικιά με διώχνει απο το σπίτι της

επισκέπτη Hernandez30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Αφου ειναι δικο της το σπιτι και θελει να χωρισετε και ησασταν αραβωνιασμενοι και οχι παντρεμενοι μαλλον δεν εχεις δικαιωμα νομικων δικεκδικησεων . Αρα μπορει να σε δθωξει. Αντιστοιχα το ιδιο αν ηταν δικο σου το σπιτι. Εμεις γιατι το ψαχνουμε αυτο τωρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 90% τον γυναικών θέλουν ασφάλεια, όποτε δεν θα σε χωρίσουν αν δεν έχουν βρει τον επόμενο

συνήθως δικαιολογίες όπως δεν ειμαστε όπως ήμασταν ή θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ ή με παραμελείς και τέτοια σημαίνουν οτι εχει βρει άλλον...

Πόσο χρονών είναι η κοπέλα, δουλεύει κάπου;

Παίζει να έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι και να γουστάρει γάμους,παιδιά, οικογένεια.

είναι 30 και είναι καθηγήτρια (κάνει ιδιαίτερα).... Το ότι ήθελε γάμο ηθελε, και παιδί ήθελε και της ζήταγα να κάνει υπομονή μέχρι να δούμε πως θα πάει η κρίση. Εδώ βγαίναμε έτσι και έτσι φαντάσου και ένα παιδί στην μέση......

είναι 30 και είναι καθηγήτρια (κάνει ιδιαίτερα).... Το ότι ήθελε γάμο ηθελε, και παιδί ήθελε και της ζήταγα να κάνει υπομονή μέχρι να δούμε πως θα πάει η κρίση. Εδώ βγαίναμε έτσι και έτσι φαντάσου και ένα παιδί στην μέση......

Δεν πειστηκε οτι θα βγουμε συντομα απο την κριση  ? Μα γιατι ?  :-D

• Like 3

α καλα φιλε γι αυτο εφαγες σουτ...αμα περιμενεις να φυγει η κριση καλα σαραντα..

Ναι, όντως, θα του δώσει και το παιδί φεύγοντας μαζί με τη σκυλίτσα...

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! επιτέλους γέλασα μετα απο 2 μέρες να σαι καλά αδέρφι, το ξέρω ότι ειναι η ωμή αλήθεια αλλά την ώρα που το διάβαζα με έπιασε ένα γέλιο....

E, δεν ειναι απαραιτητο αυτο . Να βρεθηκεβ αλλος . Απλα αν της το φρεναρες συνεχως μπορει να σκεφτηκε με δουλευει αυτος . Σπιτι εχω , την δουλειαω μου την εχω . Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.

• Like 1

Μπράβο πάντως που ενώ σε πίεζε τόσο καιρό δεν παντρεύτηκες! Δείχνει ότι έχεις σθένος και δεν έπεσες στην "παγίδα" που στήνουν οι γυναίκες...(αθέλητα το κάνουν, μην παρεξηγηθώ, η φύση τους τις ωθεί). Διάβασε το μήνυμά μου. Θα σε χώριζε κατά πάσα πιθανότητα και μετά το γάμο η συγκεκριμένη, εφόσον είχε χαθεί η έλξη που της δημιουργούν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του αρσενικού. Κανένας γάμος, καμία αγάπη και κανένα δώρο δεν σώζει τέτοιες θεμελιώδεις ελλείψεις..Απλά θα καθυστερούσε 1-2 χρονάκια ακόμα να νιώσει την ανάγκη να φύγει, γιατί ο γάμος είναι ισχυρός κοινωνικός προγραμματισμός. Σταματήστε να βλέπετε ρομαντικές ταινίες... :)

Btw, ελπίζω να έχεις το μονόπετρο, αύριο κιόλας το πουλάς!

E, δεν ειναι απαραιτητο αυτο . Να βρεθηκεβ αλλος . Απλα αν της το φρεναρες συνεχως μπορει να σκεφτηκε με δουλευει αυτος . Σπιτι εχω , την δουλειαω μου την εχω . Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.

Πολύ πιθανόν.......

Τώρα που το σκέφτομαι και διαβάζοντας όλα αυτά που γράφετε (και σας ευχαριστώ όλους για την συνεχή σας υποστήριξη) είμαι τυχερός :) :) γιατί με αποδεσμεύει και μπορώ να ξεκινήσω απο την αρχή με νέο σκεπτικο και κανόνες

Μάλλον αυτο που με φοβίζει ειναι πιο πολύ η ζωή του εργένη και όχι τόσσο που θα φύγω μακρυά της!!!!!

Μάλλον αυτο που με φοβίζει ειναι πιο πολύ η ζωή του εργένη και όχι τόσσο που θα φύγω μακρυά της!!!!!

Καλή αρχή σου εύχομαι κι εγώ λοιπόν, να καθαρίσει το μυαλό σου και να τα δεις όλα λίγο πιο θετικά.

Κάθε εμπόδιο για καλό δεν λέει ο σοφός λαός;

Μπράβο πάντως που ενώ σε πίεζε τόσο καιρό δεν παντρεύτηκες! Δείχνει ότι έχεις σθένος και δεν έπεσες στην "παγίδα" που στήνουν οι γυναίκες...(αθέλητα το κάνουν, μην παρεξηγηθώ, η φύση τους τις ωθεί). Διάβασε το μήνυμά μου. Θα σε χώριζε κατά πάσα πιθανότητα και μετά το γάμο η συγκεκριμένη, εφόσον είχε χαθεί η έλξη που ένιωθε. Κανένας γάμος και καμία αγάπη δεν σώζει τέτοια προβλήματα...Απλά θα καθυστερούσε 1-2 χρονάκια ακόμα να νιώσει την ανάγκη να φύγει, γιατί ο γάμος είναι ισχυρός κοινωνικός προγραμματισμός. Σταματήστε να βλέπετε ρομαντικές ταινίες... :)

Μα μου το πε και παντρεμένοι να μασταν δεν θα την σταμάταγε να κάνει το ίδιο πράγμα...... (δηλαδή να με διαολοστείλει)

Em και εσυ απο το μηνυμα που εγραψες το προβλημα σου δεν ηταν ο χωρισμος ηταν οτι σε διωχνει απο το σπιτι. Αν το διαβασει πουθενα , θα φας παντοφλα..

Em και εσυ απο το μηνυμα που εγραψες το προβλημα σου δεν ηταν ο χωρισμος ηταν οτι σε διωχνει απο το σπιτι. Αν το διαβασει πουθενα , θα φας παντοφλα..

Κλασική γυναικεία σκέψη, με μια δόση κακίας...Δεν πειράζει βρε, εμείς σας αγαπάμε! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...