ant_dls46 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ...και κερδισες άλλους τρεις μήνες μέχρι να βρει άλλη δικαιολογία. λιγο πριν περασουν οι τρεις μηνες, της κανει προταση γαμου καπου ρομαντικα με ελαφρυ φωτισμο και ωραια μουσικη και οταν ερθουν σε επαφη γινεται χωρις προφυλαξεις και θα την εχει για παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι, όντως, θα του δώσει και το παιδί φεύγοντας μαζί με τη σκυλίτσα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 λοιπον φιλοι εδω περα διαβασα τις περισσοτερες βλακειες που εχω διαβασει στην ζωη μου, εχετε 5 χρονια σχεση και η αρραβωνιαστικια σου ακομα και αλλον να εχει να πηδιεται δεν σημαινει οτι δεν εχει αισθηματα για σενα και οτι δεν σκευτεται αυτα π περασατε, εκτος αν εισαι 8 ωρες στα παιχνιδια ολη μερα και δεν κανετε τιποτα, η λυση ειναι μια. τις κονσολες δεν της πουλας, τις σπας μπροστα της, της λες οτι δεν σ νοιαζουν τα υλικα αγαθα και οτι θες μονο αυτην, καθε μερα 8α κανεις τα παντα για να εισαι μαζι της, θα την κανεις να νιωσει βασσιλισα και κα8ε μερα θα της τον ριχνεις 5-6 φορες και αμα λαχει παρε και βιαγκρα να το κανεις και παραπανω φορες, ρε παιδι μου πηγαινε την σ μεροι που θα πηγαινες εσυ ερρωμενη σου για να την εντυπωσιασεις, μην το παρατας το θεμα ο αντρας ειναι ο κυνηγος, προσεξε ομως μην την κανεις να σε λυπηθει αυτα. θες να μου πεις οτι ειστε στο ιδιο σπιτι μεχρι τις 20 φεβρουαριου και δεν κανετε τιποτα? μονο την κειτας? αυτο δεν υπαρχει........... κανε γρηγορες κινησεις φιλος... και δεν ειναι αναγκη να υπαρχει κ αλλος γκομενος, αλλα μπορει και ναι, Αχαχα,ευτυχως που μπηκες εσυ ρε φιλε και εβαλες τα πραγματα στην θεση τους!!Μηπως να κανει και ενα τατουαζ το ονομα της στην μουρη του για της δειξει ποσο την αγαπαει? Ακους εκει,να σπασει τις κονσολες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι εάν μια γυναίκα αποφασίσει να φύγει, θα το κάνει ακόμη κι αν τη δέσεις με αλυσίδα από άγκυρα τανκερ. Απλά ό,τι και να κάνεις, εάν οι φερομόνες της συγχρονίστηκαν με κάποιου άλλου, έφυγε. Όπως και το αντίθετο, υπάρχουν γυναίκες που κάθονται και σκίζονται [sic] για κάποιον, όσο και να τις βασανίζει, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Politis1975 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι καντης προταση γαμου και κουμπαρος ο Γ@ΜΙ@Σ της !! Ε ρε απειρια εδω μεσα..... ποτε θα γινουν αντρες μερικοι θελω να δω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kill_bill2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχετε ιδέα απο σχέσεις, ελάχιστη εμπειρία και δίνετε και συμβουλές! Είναι πολύ απλά τα πράγματα και τα περιπλέκετε χωρίς λόγο. Είναι απλά ο θάνατος μια σχέσης, κυρίως απο την πλευρά της γυναίκας. Έκανε πολύ καλά η γκόμενα. Συνειδητοποίησε οτι έχει μια βαρετη ζωή, που δεν απολαμβάνει το sex και ΔΕΝ αγαπάει τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα της. Και αποφάσισε να σώσει ότι περισσόνεται στην ηλικία που είναι για να μην χάσει και τα υπόλοιπα χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα που σου είπε είναι σάλτσες. Δεν έχει καμία σχέση αν έχει γκόμενο, θα έχει στο μέλλον σίγουρα, ήδη έχει αρχίσει να ψάχνεται είμαι σίγουρος. Οπότε hernandez30 ξεκόλα, τελείωσε, αυτά τα πρόγματα συμβαίνουν καθημερινά. Να ανάψεις μια λαμπάδα που δεν έχεις παιδί Ή που δεν έχετε κοινα περιουσιακά στοιχεία γιατί θα τράβαγες τα πάθη του Χρηστού στα δικαστήρια, και για να μεγαλώσεις ένα παιδί χόρια με την άλλη. Τυχερός είσαι, γύρνα σελίδα και ξεκόλα. Άσε τις κλάψες δεν αρμόζουν σε άντρα. Δηλαδή αν είχες 2 παιδιά και μια κοινή επιχείρηση με αυτήν τι θα έκανες;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Politis1975 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχετε ιδέα απο σχέσεις, ελάχιστη εμπειρία και δίνετε και συμβουλές! Είναι πολύ απλά τα πράγματα και τα περιπλέκεται χωρίς λόγο. Είναι απλά ο θάνατος μια σχέσης, κυρίως απο την πλευρά της γυναίκας. Έκανε πολύ καλά η γκόμενα. Συνειδητοποίησε οτι έχει μια βαρετη ζωή, που δεν απολαμβάνει το sex και ΔΕΝ αγαπάει τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα της. Και αποφάσισε να σώσει ότι περισσόνεται στην ηλικία που είναι για να μην χάσει και τα υπόλοιπα χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα που σου είπε είναι σάλτσες. Δεν έχει καμία σχέση αν έχει γκόμενο, θα έχει στο μέλλον σίγουρα, ήδη έχει αρχίσει να ψάχνεται είμαι σίγουρος. Οπότε hernandez30 ξεκόλα, τελείωσε, αυτά τα πρόγματα συμβαίνουν καθημερινά. Να ανάψεις μια λαμπάδα που δεν έχεις παιδί Ή που δεν έχετε κοινα περιουσιακά στοιχεία γιατί θα τράβαγες τα πάθη του Χρηστού στα δικαστήρια, και για να μεγαλώσεις ένα παιδί χώρια με την άλλη. Τυχερός είσαι, γύρνα σελίδα και ξεκόλα. Άσε τις κλάψες δεν αρμόζουν σε άντρα. Δηλαδή αν είχες 2 παιδιά και μια κοινή επιχείρηση με αυτήν τι θα έκανες;;;; ΚΑλα τα λες αλλα εχει μεγαλη σημασια αν τη πηδαει αλλος η οχι ! Αν εισαι Αντρας ΕΧΕΙ-αν εισαι κοτουλα ναι δεν εχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 αν εισαι αντρας λαρτζ, πηδαγες ηδη αλλη checkmate 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι εάν μια γυναίκα αποφασίσει να φύγει, θα το κάνει ακόμη κι αν τη δέσεις με αλυσίδα από άγκυρα τανκερ. Απλά ό,τι και να κάνεις, εάν οι φερομόνες της συγχρονίστηκαν με κάποιου άλλου, έφυγε. Όπως και το αντίθετο, υπάρχουν γυναίκες που κάθονται και σκίζονται [sic] για κάποιον, όσο και να τις βασανίζει, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. το θεμα ειναι: γιατι δεν φευγουνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αφού είδες, έφαγες, γ@μισες, έπρεπε να πεις και την μαγική λέξη "γάμος" τι περίμενες δηλαδή να σε κάνει μετα απο 5,5 χρόνια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_dls46 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι πως αφου την θελει πολυ δν πρεπει να την παροτρινεται να την αφησει και μετα να εχει τυψεις και να σκευτεται οτι δεν εκανε αυτο π ο ιδιος ηθελε, εγω δε βλεπω καποια απειρια εδω μεσα φιλε μου που το ειπες, εγω βλεπω εναν αντρα οπου θελει να κρατησει μια γυναικα που αγαπαει και την εχει για 5 χρονια, καλα ειστε ολοι να δινεται συμβουλες απο τα πισι, γιατι μπειτε στη θεση του και νιωστε για 1 λεπτο τα συναισθηματα του και δεν ειναι απειρια ειναι επιλογες. 1, η την παιρνει πισω, λυσεις υπαρχουν, ο τροχος γυριζει, σημερα φευγει αυτη, γυρναει, αυριο φευγει αυτος 2, η την γραφει στα τετοια του δεν υπαρχει σωστο ουτε λαθος... στην λογοκρισια του καθενος ειναι να διαλεξει τι 8α κανει..... Αχαχα,ευτυχως που μπηκες εσυ ρε φιλε και εβαλες τα πραγματα στην θεση τους!!Μηπως να κανει και ενα τατουαζ το ονομα της στην μουρη του για της δειξει ποσο την αγαπαει? Ακους εκει,να σπασει τις κονσολες... οι γυναικες θελουν γαλοτσα ιδρωτιλα και αντριλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ατέλειωτοι αρραβώνες,καταπληκτική ταινία. Σορυ συνεχίστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι πως αφου την θελει πολυ δν πρεπει να την παροτρινεται να την αφησει και μετα να εχει τυψεις και να σκευτεται οτι δεν εκανε αυτο π ο ιδιος ηθελε, εγω δε βλεπω καποια απειρια εδω μεσα φιλε μου που το ειπες, εγω βλεπω εναν αντρα οπου θελει να κρατησει μια γυναικα που αγαπαει και την εχει για 5 χρονια, καλα ειστε ολοι να δινεται συμβουλες απο τα πισι, γιατι μπειτε στη θεση του και νιωστε για 1 λεπτο τα συναισθηματα του και δεν ειναι απειρια ειναι επιλογες. 1, η την παιρνει πισω, λυσεις υπαρχουν, ο τροχος γυριζει, σημερα φευγει αυτη, γυρναει, αυριο φευγει αυτος 2, η την γραφει στα τετοια του δεν υπαρχει σωστο ουτε λαθος... στην λογοκρισια του καθενος ειναι να διαλεξει τι 8α κανει..... Το σημειο οτι δεν του μιλαει,τον γραφει στα παπαρια της και τον διωχνει απο το σπιτι πρεπει να σου διεφυγε... Αχαχα,ευτυχως που μπηκες εσυ ρε φιλε και εβαλες τα πραγματα στην θεση τους!!Μηπως να κανει και ενα τατουαζ το ονομα της στην μουρη του για της δειξει ποσο την αγαπαει? Ακους εκει,να σπασει τις κονσολες... οι γυναικες θελουν γαλοτσα ιδρωτιλα και αντριλα Εσυ μονο που δεν του προτεινες του παιδιου να της παρει κανα στραπονι να του τον δινει που και που,η ιδρωτιλα και η αντριλα σε μαραναν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Όσο πιο πολύ την παρακαλάς, τόσο περισσότερο θα πέφτεις στα μάτια της και θα ξενερώνει...Αν αυτή θέλει μία εσύ πρέπει να θέλεις 1000...Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την γράψεις κανονικότατα...Και εγώ πιστεύω μεταξύ μας οτι πρέπει να έχει βρεί τον επόμενο γιατί οι γυναίκες ακολουθούν την τακτική της μαιμούς...δεν αφήνουν το κλαρί που κρατιούντε αν δεν έχουν ήδη βρεί το επόμενο που θα πάνε...Και μην πουλήσεις κονσόλες και τέτοια γιατί μετά θα χρειαστεί να τα ξανααγοράσεις...!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις