linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 σαν συγκάτοικοι τίποτα παραπάνω. ενδιαφέρεται αν βρηκα σπιτι κτλ. Αλλα έχουμε μια απόσταση ο ένας από τον άλλο. ουτε καν κοιτάει ο ένας προς τον άλλον. Δεν ενδιαφερεται αν βρηκες σπιτι,ενδιαφερεται να μαθει ποτε θα ξεκουμπιστεις. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν ενδιαφερεται αν βρηκες σπιτι,ενδιαφερεται να μαθει ποτε θα ξεκουμπιστεις. αυτό. κι εμένα μου μυρίζει 3ο πρόσωπο στην όλη φάση, πιο πολύ λόγω ηλικίας. Αλλά ρε μάστορα, Έμενες σε άλλης το σπίτι , δεν είχες μπακαπ λύση και δεν κρατούσες κάτι στην άκρη για τον κακό μας τον καιρό;; Λάθος. Λάθος μεγάλο. Καλά κουράγια και όπως είπαν παραπάνω, μια φορά τυπική αυτή, δέκα εσύ, κομμένα τα κτητικά και οι χάρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 αυτό. κι εμένα μου μυρίζει 3ο πρόσωπο στην όλη φάση, πιο πολύ λόγω ηλικίας. Αλλά ρε μάστορα, Έμενες σε άλλης το σπίτι , δεν είχες μπακαπ λύση και δεν κρατούσες κάτι στην άκρη για τον κακό μας τον καιρό;; Λάθος. Λάθος μεγάλο. Καλά κουράγια και όπως είπαν παραπάνω, μια φορά τυπική αυτή, δέκα εσύ, κομμένα τα κτητικά και οι χάρες. Φιλε εχεις δοκιμασει να ταισεις/ποτισεις/ντυσεις/στολισεις απαιτητικη γκομενα?Δεν βγαινεις οικονομικα δεν πα να εισαι ο περιφερειαρχης την Εθνικης,ποσο μαλλον τραπεζικος υπαλληλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν είπα οτι δεν έχω κάνει τα ίδια. είπα οτι είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleBens Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δε θα σου αρέσει αυτό που θα σου πω, αλλά θα το πω... για καλό είναι αν το καταλάβεις! Σε βαρέθηκε διότι δεν είσαι ένα αρσενικό με αξία. Δεν ηγήθηκες στη σχέση σας. Διότι, όσο "δυναμικές" και "ανεξάρτητες" και να το παίζουν οι γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες, βιολογικά παραμένουν θηλυκά. Το οποίο σημαίνει ότι θέλουν τον άντρα ΑΡΣΕΝΙΚΟ και όχι αγοράκι! Για όνομα, της έδινες τα λεφτά να κάνει αυτή κουμάντο; Στα λεφτά μάλιστα που εσύ έβγαζες; WTF! Εσύ φταις που δε της χαλάς χατήρι, ναι! Γιατί; Δεν έχεις δικά σου θέλω; Δεν έχεις δική σου προσωπικότητα; Να της χαλάσεις το χατήρι αν είναι κάτι που δε γουστάρεις! Εσύ φταις που "δε βγήκες μ' έναν φίλο ως αργά για να μη ζηλεύει". Απομάκρυνες τους φίλους σου, ξέσκισες κάθε δείγμα κοινωνικότητας που είχες, και, προφανώς, ούτε κουβέντα για να μιλάς με γυναίκες (όχι πονηρά αναγκαστικά). Με άλλα λόγια, κατέληξες το σκυλάκι της, χωρίς να έχεις δικιά σου βούληση, χωρίς να έχεις γυναίκες να σε θέλουν (ω ναι, και να ζηλεύει, γουστάρει όταν βλέπει να σε θέλουν άλλες!) και έβαλες αυτήν πάνω απ' όλα! Ε, αυτό δε το κάνει ένα αρσενικό. Μπορεί λοιπόν, να βρήκε ένα αρσενικό, που καταλαβαίνει και ικανοποιεί καλύτερα αυτές τις ανάγκες της... όχι "μπορεί", σίγουρα το βρήκε... ιδίως αν είναι και -λίγο- ελκυστική. Δεν είναι αχαριστία. Είναι η γυναικεία φύση. Αχαριστία την ονομάζουν οι αδύναμοι. Μη κάνεις λοιπόν το λάθος να ρίξεις το φταίξιμο πάνω της, αυτή δεν έκανε τίποτε περισσότερο από αυτό που της έλεγε το DNA της! Μάζεψε τα κομμάτια σου, αναθεώρησε την κοσμοθεωρία σου (ιδίως στο κομμάτι που αφορά τα θηλυκά) και ανέλαβε δράση! παθών και μαθόν.... συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω και τώρα το μονο που δεν πρέπει να κανεις (αν θέλεις να τα ξαναβρείτε) είναι να την παρακαλάς να αρνείσαι το φταίξιμο κτλ... αυτό που πρέπει τώρα να κανεις είναι να της πεις ότι καταλαβαίνεις πως έχει δίκαιο (από μέσα σου δάγκωσε όσες γλώσσες θες...) και πως όντως έτσι όπως έγινε η σχέση σας δεν πάει άλλο να αναγνωρίσεις τα λάθη και να πεις πως θέλεις και εσύ τον χρόνο σου να σκεφτείς... και τώρα το πιο δύσκολο κομμάτι όλων... να κανεις την καρδια σου πετρα και όντως να κόψεις επαφή.. και αν σε καλεί αυτή να της το κλείνεις - ευγενικά σαν να ηταν κάποιος ανεπιθύμητος συγγενής- (εφόσον θέλει να σου πει ότι σε αγαπάει και της λείπεις κτλ) να πεις ότι όντως θες τον χρόνο σου και ότι δεν σε νοιάζει να ακούσεις για το πως νιώθει τώρα... να τις πεις να σου μιλήσει μονο αν έχει αποφασίσει να κάνετε μια νέα αρχή και κλειστο. πίστεψε με όσο αντιφατικό και αν ακούγεται αυτό πρέπει να κανεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρε που είναι κανα κορίτσι του insomnia να συμβουλέψει? Το χάνουμε το παιδί ρεεεε Απλά γράψτην στ'αρχίδια σου Φιλε εχεις δοκιμασει να ταισεις/ποτισεις/ντυσεις/στολισεις απαιτητικη γκομενα?Δεν βγαινεις οικονομικα δεν πα να εισαι ο περιφερειαρχης την Εθνικης,ποσο μαλλον τραπεζικος υπαλληλος. τί μπάζα πάτε και βρίσκεται ρε πούστη; καλύτερα που την ξεφορτώθηκες, αν δε σε γουστάρει μία, δε τη γουστάρεις 10, θα βρεις άλλη καλύτερη που θα σ'αγαπάει και θα την αγαπάς και θα εκτιμάει ο ένας αυτά που έχει να δώσει ο άλλος. Πάντα έτσι κινούμαστε όταν χωρίζουμε, για να χωρίσαμε σημαίνει ότι δεν πήγαινε με αυτό το άτομο, αλλιώς δε θα χωρίζαμε, θα ήμασταν μαζί. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι πάντα, κι αν δω κανένα όμορφο αντράκι σκέφτομαι "α να! ο επόμενος- πρώην γκόμενος μου" :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αρκετά σημαντικό και το δικό της "όπως οι φίλες μου". Δηλαδή αν χωρίσει κάποια αύριο θα σου πει και αυτή το ίδιο; Έχουν καλομάθει αρκετές. Έχω τύχει περίπτωση που μετά από ένα έτος γάμου να γυρνά στην μάμα της και να λέει "εγώ δεν το φαντάστικα ότι θα είναι έτσι η ζωή ". Ας το ξεκαθάριζε από την αρχή (πρώτο έτος) το οργανόγραμμα της για την εξέλιξη της σχέσης. "Κύριε εγώ σκοπεύω σε παιδί στα 2 επόμενα έτη". "Θέλω νταντά και Home Service μετά από κάποιους μήνες" Και με φίλους δικούς σου δεν είχε καμιά κοινή δραστηριότητα; Εδώ παντρεμένος και με παιδί και αφήνει κάποιες βραδιές την σύζηγο και βγαίνουμε για καφέ-ποτό κτλ Το σκυλάκι ποιος από τους δυο σας το επέλεξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 βρες ενα σπιτι απλα για τις αναγκες του οργανισμου σου σε υπνο αρχικα. τιποτα ακριβο μεχρι να σηκωσεις κεφαλι. Οικονομικα και ψυχολογικα.εξαλλου στη φαση που υποθετω οτι ακολουθει πρεπει να προσπαθεις και οταν ακομα δε μπορεις αλλο, να προσπαθεις ακομα πιο πολυ να μην κλεινεσαι σπιτι γιατι δε θα σε χωραει ο τοπος. κανε παρεες και πρηξε τους φιλους στις βολτες μεχρι να σε σιχαθουν που λεει ο λογος. Το τερπνον μετα του οφελημου, θα γνωρισεις και κοσμο, θα ξεχνιεται το μυαλο σου και ισως βρεθει και η κοπελα-κοπελες που μια και καλη θα σε κανουν να προχωρησεις. Και οταν πλεον θα εχεις προχωρησει δε θα σε νοιαζει και ολη μερα να εισαι σπιτι. Τοτε θα ψαχτεις και για ενα καλυτερο διαμερισματακι Τωρα καπιοιες συμβουλες για τη μεγαλη φυγη. Φυγε εστω μια μερα πιο νωρις απο τι διορια και αφιερωσε χρονο ψαχνοντας καθε γωνια για οτιδηποτε εν δυναμει θα μπορουσε να αποτελει αφορμη για μετεπειτα επικοινωνια εκ μερους της. Κοινως η φαση αργοτερα εβαλα τον ταδε φιλο και κοινο γνωστο να σου επιστρεψει το ταδε ασημαντο μπιμπελο κτλ θα ειναι ψυχοφθορος και επειδη πρεπει τωρα να αποκλεισεις τετοια πιθανοτητα για να μην πονεσεις αργοτερα. Δε λεω οτι δε θα βρει κατι και θα το πεταξει απλα που θα ειναι και το καλυτερο καθως δε θα ενοχληθεις Τα δικα σου πραγματα αν θεωρησεις οτι σε στεναχωρουν κλειδωσε τα μεχρι πλεον να μη σε νοιαζει. Δε ξερω ποσο ευαισθητος εισαι αλλα υπαρχει και αυτη η λυση :-D πλακα κανω φυσικα δεν ειναι καιρος για να καιμε τιποτα. καλη δυναμη δεν εγινε δα και τιποτα τραγικο. Ειδικα εσυ ξερεις να εκτιμησεις το τι πραγματικα σημαινει δυσκολη στιγμη με το οτι μας ειπες οτι εχεις περασει. Εσυ να εισαι καλα και προχωρα μπροστα μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φιλε εχεις δοκιμασει να ταισεις/ποτισεις/ντυσεις/στολισεις απαιτητικη γκομενα?Δεν βγαινεις οικονομικα δεν πα να εισαι ο περιφερειαρχης την Εθνικης,ποσο μαλλον τραπεζικος υπαλληλος. αν καποιος το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ξεπουλάω ότι έχω και δεν έχω (απο consoles, games, ps3 peripherals, lightsabers [..] Όχι το lightsaber - OXI TO LIGHSABER!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αρχηγέ, με το συμπάθειο κι όλας, αλλά εγώ στη θέση σου θα τις ρεγούλαρα τις συμβουλές. Καταλαβαίνω πως το λες ως αποδεικτικό εμπειρίας, αλλά είναι σα να σου λέω "λοιπόν, άκου πως θα τις παίρνεις τις στροφές, 4 αμάξια έχω διαλύσει έτσι". Ρε δεν παιζεσαι! Κατσε γραψε κανα βιβλιο ή κατι τετοιο, πραγματικα! Πεθαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μία από τις 3 δις. Γάμα την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τί μπάζα πάτε και βρίσκεται ρε πούστη; Δεν χρειαζεται να ψαξουμε ιδιαιτερα καλο μου.Αυτο το στυλ γυναικας παιζει πολυ τωρα τελευταια,ειδικα τωρα με την κριση και τους χαμηλους μισθους.Σου λεει η αλλη (ειδικα αμα ειναι καλη γκομενιτσα),"που να τρεχω να διαβαζω/δουλευω κλπ,δεν πειραζει,θα βρω καναν χορηγο,δεν πα να ειναι και ασχημος,αφου θα μου κοβει μισθο κομπλε" αν καποιος το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. Κι ομως το κανει αρκετος κοσμος,εν γνωσει του ή μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τί μπάζα πάτε και βρίσκεται ρε πούστη; Δεν χρειαζεται να ψαξουμε ιδιαιτερα καλο μου.Αυτο το στυλ γυναικας παιζει πολυ τωρα τελευταια,ειδικα τωρα με την κριση και τους χαμηλους μισθους.Σου λεει η αλλη (ειδικα αμα ειναι καλη γκομενιτσα),"που να τρεχω να διαβαζω/δουλευω κλπ,δεν πειραζει,θα βρω καναν χορηγο,δεν πα να ειναι και ασχημος,αφου θα μου κοβει μισθο κομπλε" αν καποιος το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. Κι ομως το κανει αρκετος κοσμος,εν γνωσει του ή μη. υπόψιν, όσα λεφτά εφερνα στο σπίτι αλλα τόσα έφερνε και αυτη. Και έκανε καλη διαχείριση των χρημάτων. Οχι και χορηγός μάγκες μου. ξεπουλάω ότι έχω και δεν έχω (απο consoles, games, ps3 peripherals, lightsabers [..] Όχι το lightsaber - OXI TO LIGHSABER!!! και ειναι και η αυθεντική ρεπλίκα του Anakin skywalker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φιλαρακο,τυχερος εισαι.Ακου με. Τον τελευταιο καιρο περνει ιδια περιπτωση με σενα,φιλος παντρεμενος καμια 20αρια χρονια,-κερατας και δαρμενος,με τρια παιδια. Καλυτερα τωρα που εισαι ελευθερος,με την θαλασσα γιαουρτι και με το κουταλι στο χερι. Ξεκινα καινουρια ζωη. Και μην ξεχασεις να κανεις ενα δωρακι στον νεο που μπηκε στη σχεση (γιατι ειναι σχεδον βεβαιο οτι υπαρχει αλλος) και σε απαλαξε απο την μανταμ... Αντε γειαααααα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις