johnieXoX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 κατ΄ αρχήν, ο haldol έχει δίκιο στα περισσότερα. από κει και πέρα, το θέμα είναι τι γίνεται τώρα.. μιλάμε για 5,5 χρόνια σχέση και ζούσε και στο σπίτι της.. λοιπόν, μέχρι να δεις που θα μείνεις το παίζεις άνετος, όχι κλάψας, διατηρείς τυπικές επαφές μαζί της με κομμένα τα κτητικά, κοιτάς να είσαι όσο μπορείς έξω, βρίσκεις παλιούς καλούς φίλους, αρχίζεις να προσέχεις τον εαυτό σου παραπάνω, μαγειρεύεις για την πάρτη σου, την γράφεις στα @@ όσο είστε μαζί στο σπίτι, και γενικά αρχίζεις να είσαι ανεξάρτητος επίσης, μετά από τέτοιο πράγμα θεωρώ αναγκαίο το να φτάσεις πάτο ώστε να μπορέσεις να σηκωθείς καλύτερος.. το ρίχνεις στα ξύδια, πολλά ξύδια με καλούς φίλους.. όσο αντέχει το συκώτι.. κοιμάσαι στον κολλητό σου για να μη σε βλέπει κομμάτια, επαναφέροντας έτσι και παλιές φιλίες που έχεις κόψει από μαλακία σου, και μπροστά της, ανεξάρτητος και cool.. πέτα της και καμιά μαλακία του στυλ, ναι, ίσως είχες δίκιο, καλύτερα να τελειώσει αφού μόνο η ρουτίνα μας ένωνε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Αυτό θσ κάνω θα ξεκινήσω μια νεα ζωή με πολλά γκομενακια κ το πιο σημαντικό ελεύθερος και ωραιος. ναστε καλα μου ανυψωσατε το ηθικο κ μου δώσατε κ 2 σφαλιάρες με τα λόγια σας για να συνέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ψηλά τη σημαία χερνάντεθ..γάμησε τις όλες. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 κατ΄ αρχήν, ο haldol έχει δίκιο στα περισσότερα. από κει και πέρα, το θέμα είναι τι γίνεται τώρα.. μιλάμε για 5,5 χρόνια σχέση και ζούσε και στο σπίτι της.. λοιπόν, μέχρι να δεις που θα μείνεις το παίζεις άνετος, όχι κλάψας, διατηρείς τυπικές επαφές μαζί της με κομμένα τα κτητικά, κοιτάς να είσαι όσο μπορείς έξω, βρίσκεις παλιούς καλούς φίλους, αρχίζεις να προσέχεις τον εαυτό σου παραπάνω, μαγειρεύεις για την πάρτη σου, την γράφεις στα @@ όσο είστε μαζί στο σπίτι, και γενικά αρχίζεις να είσαι ανεξάρτητος επίσης, μετά από τέτοιο πράγμα θεωρώ αναγκαίο το να φτάσεις πάτο ώστε να μπορέσεις να σηκωθείς καλύτερος.. το ρίχνεις στα ξύδια, πολλά ξύδια με καλούς φίλους.. όσο αντέχει το συκώτι.. κοιμάσαι στον κολλητό σου για να μη σε βλέπει κομμάτια, επαναφέροντας έτσι και παλιές φιλίες που έχεις κόψει από μαλακία σου, και μπροστά της, ανεξάρτητος και cool.. πέτα της και καμιά μαλακία του στυλ, ναι, ίσως είχες δίκιο, καλύτερα να τελειώσει αφού μόνο η ρουτίνα μας ένωνε... Μάγκα μου σωστοτατος!!!!! Ετσι θα ξεκινήσει απο αύριο η νεα μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Κατά 95% με το που ξυπνήσεις το πρωί θα σου έχει φύγει η κάψα για γκομενάκια και ελεύθεροςκιωραίος και θα αρχίσεις τα ίδια πάλι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν και μικρος, εμενα το ματι μου μου επεσε στο οτι τις επαιρνες κοσμηματα κτλ. Αν με πεταγε ετσι εμενα καμια χωρις να εχω κανει κατι ή χωρις σοβαρο λογο θα τα επαιρνα να τα πουλησω παλι. Για να μην σου πει τιποτα, τις τελευταια μερα που θα ειναι να φυγεις παρτα και καντην μια και καλη. Τωρα θα μου πεις δωρα ειναι. Αν σου εχει κανει και αυτη καλως, αν οχι τοτε κανε αυτο που ειπα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 <p>Κατά 95% με το που ξυπνήσεις το πρωί θα σου έχει φύγει η κάψα για γκομενάκια και ελεύθεροςκιωραίος και θα αρχίσεις τα ίδια πάλι</p> ας ελπίσουμε πως όχι. Άλλωστε δεν μοθ μένει κ τίποτε άλλο νσ κάνω από το να σχεδιάσω την νεα μου ζωή. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν επιστροφή στα σκατα κ στην μιζέρια. <p>Αν και μικρος, εμενα το ματι μου μου επεσε στο οτι τις επαιρνες κοσμηματα κτλ. Αν με πεταγε ετσι εμενα καμια χωρις να εχω κανει κατι ή χωρις σοβαρο λογο θα τα επαιρνα να τα πουλησω παλι. Για να μην σου πει τιποτα, τις τελευταια μερα που θα ειναι να φυγεις παρτα και καντην μια και καλη. Τωρα θα μου πεις δωρα ειναι. Αν σου εχει κανει και αυτη καλως, αν οχι τοτε κανε αυτο που ειπα.</p> μου έκανε κ αυτή δώρα δεν εχω παράπονο με φρόντιζε πολύ. .... τον τελευταίο χρόνο άρχισαν ολα να ξεθοριαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 <p>Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;</p> Τραπεζικος υπάλληλος (προσέξτε οχι στέλεχος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 καλη τυχη φιλε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Προς ts: πανε στο απο κατω τοπικ και ανεμειξε την με ο,τι λενε οτι δε πρεπει. Πιανει. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Προς ts: πανε στο απο κατω τοπικ και ανεμειξε την με ο,τι λενε οτι δε πρεπει. Πιανει. <br><br> Sent from my iPad using Insomnia ναι ναι ευχαριστώ, το έχω ήδη κάνει. <p>Καλη τυχη φιλε </p> Σε ευχαριστώ παρά πολύ αδερφέ! !!! Απο Θεσσαλονίκη δεν είσαι; εχω ακούσει ότι έχετε γυναικαρους εκεί. Ευκαιρία να κανω ενα ταξιδάκι, όταν θα βάλω τα οικονομικά μου σε ένα πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Συγγνωμη αδερφεμια ερωτηση, Για τον μηνα που θα κατσεις, της τον ακουμπας καθολου ηλ μονο φιλοξενια; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Συγγνωμη αδερφεμια ερωτηση, Για τον μηνα που θα κατσεις, της τον ακουμπας καθολου ηλ μονο φιλοξενια; <br><br> Sent from my iPad using Insomnia σαν συγκάτοικοι τίποτα παραπάνω. ενδιαφέρεται αν βρηκα σπιτι κτλ. Αλλα έχουμε μια απόσταση ο ένας από τον άλλο. ουτε καν κοιτάει ο ένας προς τον άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι φιλε απο θεσσαλονικη ειμαι.Ελα και κερναω καφε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις