athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οχι συμφωνω. ΣΥΜΦΩΝΩ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου μην χαλιεσαι για γκομενες. Ολες την παρτη τους κοιτανε και να περναν καλα.Το ιδιο κανε κ εσυ. Να τις εκμεταλευτεις και να τις ποδοπατας οσο μπορεις και μην σε νιαζει τιποτα.Περνα καλα και γραψ'τες στα @@ σου. Και μην δενεσαι!!! Οι γκομενες θελουν μια κρυο...μια ζεστη Με μια λεξη ησουν μου**δουλος... Υ.Γ ειμαι 21 και αν σου πω τι εχω δει και τι εχω ακουσει θα φριξεις... Οι γκομενες εχουν ξεφυγει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k0nan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σε μια σχέση πιστεύω ένα από τα πιό βασικά είναι ότι πρέπει να την πεθάνεις στην π...τσα, αν της το κάνεις καλά δεν θα ψαχτεί αλλού, φιλαράκι μου γενικά το λέω μην το πάρεις προσωπικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !γραφω caps για ΝΑΙ στο ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ ! κρατα γερα και θα πατησεις στα ποδια σου σιγα σιγα και θα τα σπασεις ολα .ειναι κ η συνηθεια στην μεση και το "δεν αφηνω τον εαυτο μου να το ξεπερασει γιατι την αγαπω" κλπ κλπ .υπομονη κανε . θα τρως τα μουτρα σου με τις σκεψεις σου καθε μερα αλλα κρατα τον εαυτο σου απασχολημενο να μην σκεφτεσαι πολυ . καθολου αν γινεται . παρε τους φιλους σου και γνωριζε κοσμο καθε μερα , βγες απο το σπιτι .Για την ακριβεια μην μενεις σπιτι . κανε πραγματα που δεν χρειαζονται λεφτα .Τσαμπα συναυλιες , τσαμπα θεαματα , αραγμα σε σπιτια φιλων , μην κλεινεσαι στον εαυτο σου ! Ε και οταν σε παιρνει απο κατω ξυπνα και τον κολλητο στις 5 το πρωι να του κλαφτεις .Γ αυτο ειναι οι φιλοι αλλωστε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 οχι κανενας καύγας. τις τελευταίες δεκα μέρες μου φαινόταν σαν να ήμουν ξένος. την Παρασκευή την πίεσα να μου πει τι έχει και μου τα ξερασε όλα. Kαμια συζήτηση για γάμο έχετε κάνει? Να με συγχωρείς για το θάρος, αλλά είμαστε στην ίδια ηλικία και σαν να την έχω ξαναδεί την ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εγω γλιτωσα και αυτος κυκλοφορει ελευθερος... Αααααχ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Freedom!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 To θεμα σου φιλε μου,και μην με παραξηγησεις ειναι οτι ησουν το γατακι της σχεσης.Οι γκομενες θελουν εναν αντρα να τις σεβεται,να τις αγαπαει,να τις προσεχει αλλα κυριως θελουν εναν ανθρωπο να εχει λογο και βουληση.Να επιβαλεται και να βαζει και τις φωνες αμα χρειαστει. Ετσι οπως μας τα λες,δεν εβγαινες με τους φιλους σου,δεν εβγαινες με τις φιλες σου,εβγαινες μονο με αυτη,εκει που ηθελε αυτη,με τα ατομα που ηθελε αυτη,φορουσες τα ρουχα που ηθελε αυτη κλπ κλπ.Αν μπορεις να εντοπισεις τα παραπανω χαρακτηριστικα στην σχεση σας τοτε αυτος ηταν ο λογος που την εχασες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 φίλε superuser σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση με τιμά αυτο που είπες. πίστεψέ με αν δεν ειχα την δουλειά εδώ στην Αθηνσ στην κατάσταση που είμαι θα την αποδεχομουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οι γυναίκες είναι αδίστακτες, για μένα μην στεναχωριέσαι κάνε πάρτυ, καλύτερα που σου εβγαλε την μούρλα της τώρα παρά όταν θα χατε οικογένεια. Στη θέση σου θα έφευγα όσο πιο γρήγορα γίνεται μην περιμένεις ένα μήνα. Μόνος δεν θα μεινει,ς νέος είσαι και πολλές κοπέλες υπάρχουν. Γενικά δεν ειναι το καλύτερο να μένεις στο σπίτι της γυναίκας, καλύτερα σε δικό σου σπίτι ή στο νοίκι γιατί έτσι φλασάρουν και το παίζουν εξουσία. Αν μένατε αλλού δεν θα στο παιζε ιστορία. Γενικά οι γυναίκες βλέπουν άλλες που μπορεί να έχουν κανά πλούσιο γκόμενο και σου λένε να αυτης της τα προσφέρει όλα εγώ γιατί να παιδεύομαι. Είναι αυτός που είπε ένας φίλος παραπάνω θέλουν να είναι ανεξάρτητες και καλά, στην πραγματικότητα θέλουν την βόλεψη τους. Γράφτην την δικιά σου μην ξανασχοληθείς και όταν το μετανιώσει κοίτα να χεις βρει καμιά άλλη και να περνάς σούπερ και να μην ασχολήθεις περεταίρω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρε που είναι κανα κορίτσι του insomnia να συμβουλέψει? Το χάνουμε το παιδί ρεεεε Πάντως φίλε, οτι και να γίνει, μην μπεις στην διαδικασία να τα βάλεις με τον εαυτό σου η αυτήν. Πάρτο σαν ένα πράγμα που έγινε απλά. Λίγο κυνικό, αυτό που λέω και δύσκολο, αλλά πιστεύω είναι το σωστό. Οσο το ψάχνεις τόσο χειρότερο για σένα. Προφύλαξε τον εαυτό σου, πάνω απ'ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 οχι κανενας καύγας. τις τελευταίες δεκα μέρες μου φαινόταν σαν να ήμουν ξένος. την Παρασκευή την πίεσα να μου πει τι έχει και μου τα ξερασε όλα. Kαμια συζήτηση για γάμο έχετε κάνει?Να με συγχωρείς για το θάρος, αλλά είμαστε στην ίδια ηλικία και σαν να την έχω ξαναδεί την ταινία. ναι ζήταγε και παιδι ζήταγε και της έλεγα κάτσε να δούμε τι θα γίνει με την κρίση γιατί το παιδί θέλει λεφτά και μου έλεγε εγω ποτέ θα κάνω ένα παιδί όπως οι φίλες μου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φίλε, δευτέρα πρωί έχεις φύγει μια μονόπετρο. Μην είσαι μ@#$%^ς και την αφήσεις να στην φάει κανας άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yioula Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Κουραγιο φιλε, Ναπ ροσθεσω κατι, υποθετω οτι μπαινοντας σε σπιτια κσθημερινα εχει μπλεξει με παντρεμενο, δυσκολα σε τετοια ηλικια γυναικα θα εκοβε χρημα,αποκατασταση συγκατοικηση κλπ ακομη κ αν απλα επαιζε αλλος.. θα το δεις στο μελλον.. Μια ελαχιστη πιθανοτητα ειναι να σε σπρωχνει να τη ζητησεις σε γαμο, δεν τ εχετε πει αυτα? Εστω κ αν δυσκολο πια με αυτες τις οικονομικες συνθηκες.. Για να στα πω χυμα τωρα καλο ειναι να φυγεις η φαση που θα βρεθεις δεν ειναι κ πολυ δυσκολη, ηδη εχεις περασει άλλα κ ξερεις, μπορεις να σταθεις στα ποδια σου, οι φιλοι θα ναι κει στις δυσκολες στιγμες.. Αυτη ξεχνατη καλο της κανεις, εσυ σκεψου στην επομενη να μην κανεις τα ιδια λαθη, καθημερινοτητα,μιζερια,υποχωρηση,κλπ ζησε τη ζωη ελευθερα και ανεμελα εστω μεσα και στα λιγα καθημερινα λεπτα π θα σαι με καποια μαζι... Βλεπω επισης οτι φευγοντας παλι κλαιγεσαι ... οχι δες το σαν μια αλλαγη σαν μια νεα δικια σου αρχη μαζι με το σκυλακι σου κσι θα δεις πολλα να σου ρχονται οπως τα ηθελες... Σκεψου τα λαθη σου κ μη τα ξανακανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μου αρέσει που δημοσιεύεται ένα θρεντ από έναν ΑΚΥΡΟ και μπαίνουν μετά κάποιοι άλλοι ΑΚΥΡΟΙ και γράφουν σε αυτό το θέμα. Όλοι αυτοί οι ΑΚΥΡΟΙ γιατι δεν γράφουν στα άλλα θέματα; ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις