spacefart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Hernandez30 εμπλεξες με μαλ****νη .. η τυπισα δεν εχει τα @@ να σου φερθει ισια και σταρατα και σε φλομωνει στις παπαριες οτι δεν κανεις πραγματα οπως εκανες και λοιπες βλακειες.. μιλησε της αλλη μια φορα στα ισια. μαθε την αληθεια και φυγε μονος σου πριν τις 25 μερες που βαλατε . να σου μεινουν οτι @@ σου εμειναν. θα πονεσεις θα ξενερωσεις αλλα δε θα εισαι το κουταβακι της δεσποινιδος. ψηλα το κεφαλι. βγες με φιλαρακια στο ξαναλεω. ξεκολα απο το τριπακι που σε εχει βαλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έλεος ρε παιδιά...έχετε γεμίσει το θέμα με spam! Όσο και αν του λέμε του παιδιού να μην στενοχωριέται και να βρει τον εαυτό του για να προχωρήσει μόνος του μακριά από εκείνη, η ζωή του ανατρέπεται και είναι λογικο να μη νιώθει καλά...Γιατί περιπαίζετε τον πόνο του άλλου; Χωρίς να εχω περιπαίξει τίποτα, οταν ο ΤS ανεβάζει ενα τοσο προσωπικό θέμα σε δημόσια συζήτηση, πρέπει να ειναι έτοιμος για ολες τις απαντήσεις! Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Δεν νοειται 30τόσο χρονών αντρας να περιμένει σοβαρές απαντήσεις μέσω ιντερνετ, για τοσο προσωπικά θέματα. Αυτα τα λυνεις με το ταίρι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να εχω περιπαίξει τίποτα, οταν ο ΤS ανεβάζει ενα τοσο προσωπικό θέμα σε δημόσια συζήτηση, πρέπει να ειναι έτοιμος για ολες τις απαντήσεις! Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Δεν νοειται 30τόσο χρονών αντρας να περιμένει σοβαρές απαντήσεις μέσω ιντερνετ, για τοσο προσωπικά θέματα. Αυτα τα λυνεις με το ταίρι σου. συμφωνώ άλλα όταν τυφλώνεσαι απο απελπησία τα πάντα μπορούν να βοηθήσουν. Άλλωστε με όλα τα σχόλια (κράτησα αυτα που μου ταιριάζουν) ήδη νιώθω πολύ καλύτερα..... Τώρα οτι το θέμα είναι προσωπικο είναι... αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα γενικο θέμα προς συζήτηση για τις γυναίκες και πως σκέφτονται σε μια μακροχρόνια σχέση οταν ειδικά μένετε και μαζί (ασε που δεν έχω δώσει το παραμικρό προσωπικό δεδομένο). Το ότι ειμαι 32 ετών αυτο δεν λέει τίποτα, απλά ζήτησα την ηθική βοήθεια και τις συμβουλές του κόσμου. Εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ αυτο.... Γιατί όταν έχεις επενδύσει σε μια σχεση και σε ενα σπίτι και μετα όλα γκρεμίζονται δεν είναι τόσο εύκολο. όσο για να το συζητήσω με το ταίρι μου...... νομίζω πως τις γυναικές τις ξέρεις, θα σου πουν αυτό που αυτές θέλουν να ξέρεις... Και στην τελική το πόσο τις εκατό των γυναίκων όταν χωρίζουν αυτές έναν άντρα έχουν τα κότσια να πούν την αλήθεια. Τέσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pascalia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να εχω περιπαίξει τίποτα, οταν ο ΤS ανεβάζει ενα τοσο προσωπικό θέμα σε δημόσια συζήτηση, πρέπει να ειναι έτοιμος για ολες τις απαντήσεις! Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Δεν νοειται 30τόσο χρονών αντρας να περιμένει σοβαρές απαντήσεις μέσω ιντερνετ, για τοσο προσωπικά θέματα. Αυτα τα λυνεις με το ταίρι σου. Νοείται και παρανοείται. Δεν είναι όλοι κλονοποιημένοι. Και δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται βοήθεια ο καθένας, και απο τους 300 που το διαβάσαν οι 10 μπορεί να βοηθήσουν. Τα καθυστεριμένα trollakia που ποστάρουν & ειρωνεύονται κάνουν την ζημιά όχι το παλικάρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχει άλλον και σε διώχνει για να φέρει τον άλλον στο σπίτι; Να εύχεσαι να το βρει από τον άλλο. Λένε ότι η ζωή σε δικαιώνει.Θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να εχω περιπαίξει τίποτα, οταν ο ΤS ανεβάζει ενα τοσο προσωπικό θέμα σε δημόσια συζήτηση, πρέπει να ειναι έτοιμος για ολες τις απαντήσεις! Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Δεν νοειται 30τόσο χρονών αντρας να περιμένει σοβαρές απαντήσεις μέσω ιντερνετ, για τοσο προσωπικά θέματα. Αυτα τα λυνεις με το ταίρι σου. Για το πρώτο που λες, σου απάντησαν ήδη άλλοι... Από την άλλη, εγώ διαφωνώ κάθετα με τη δεύτερη παρατήρησή σου. Εννοείται πως θα ψάξει να βρει απαντήσεις και στο ίντερνετ, όχι βέβαια σε φόρουμ γενικού περιεχομένου, αλλά σε site που ασχολούνται γενικά με θέματα των ανθρώπινων σχέσεων από την ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ. Και φυσικά στο ίντερνετ αν ψάξει με προσοχή θα βρει έγκυρο υλικό για να κατανοήσει την ανθρώπινη φύση και να μπει σιγά-σιγά σε μια πορεία. Βέβαια, είναι αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι θα καταλάβει "τι παίζει" μέσα σε ένα απόγευμα...Από τη μια, η θεωρητική γνώση (εξελικτική βιολογία-ψυχολογία κυρίως) είναι τεράστια και δεν προσφέρει μαγικές λύσεις, αλλά απαιτεί μελέτη. Απο την άλλη, ο καλύτερος σύμβουλος είναι η εμπειρία, που δεν έχει ακόμα ο φίλος -αλλά θα την αποκτήσει!! (Και όταν λέμε εμπειρία εννοούμε ολοκληρωμένες σχέσεις με 10-20 γυναίκες το λιγότερο κατά τη γνώμη μου...ανάλογα με την ηλικία του καθενός, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης) Σιγά-σιγά και με το μαλακό όλα. Το επείγον τώρα είναι να φύγει από την άπιστη, αφού φυσικά πάρει έστω και ένα μέρος από την ΑΞΙΑ που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Hernadez οσο παράξενο και αν μπορεί να σου φαίνεται, οτι εγραψα παραπάνω τα έγραψα θέλοντας να σε προστατέψω κατα κάποιο τροπο. Κανείς απο δω μέσα, εστω και αν εχει περάσει αυτο που περνάς εσυ, δεν θα σε καταλάβει. Και οχι δεν ειναι ολες οι γυναίκες το ιδιο, δεν θα σου πουν αυτο που θέλεις να ακούσεις μόνο. Ειναι ανάλογα και πόσο σοβαρά σε εχουν πάρει κατα τη διάρκεια της σχέσης που είχατε.Τεσπα, αυτα απο μενα, καλο κουράγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρε φίλε θέλει τρολάρισμα η γκόμενα τώρα. Πήγαινε πάρε ένα κουτάκι απο δαχτυλίδι. Χέσε και βάλε με γάντι λίγα μέσα στο κουτί χωρίς να το πασαλήψεις. Μετά πήγαινε πέστεις θέλω να σου πω κάτι σημαντικό, γονάτισε και κάνε οτι της κάνει πρόταση γάμου και δώστης το κουτάκι. Θα μαγκώσει αυτή και μόλις το ανοίξει χτύπα της το χέρι να πάνε πάνω της. Και πές της μετά πάρτα κι φάτα μωρή. Και πήγαινε να πηδηχτείς με τον παντρεμένο, γιατί λογικά κανας μπαμπάς παιδιού που κάνει ιδιαίτερα την κανονίζει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Hernadez οσο παράξενο και αν μπορεί να σου φαίνεται, οτι εγραψα παραπάνω τα έγραψα θέλοντας να σε προστατέψω κατα κάποιο τροπο. Κανείς απο δω μέσα, εστω και αν εχει περάσει αυτο που περνάς εσυ, δεν θα σε καταλάβει. Και οχι δεν ειναι ολες οι γυναίκες το ιδιο, δεν θα σου πουν αυτο που θέλεις να ακούσεις μόνο. Ειναι ανάλογα και πόσο σοβαρά σε εχουν πάρει κατα τη διάρκεια της σχέσης που είχατε. Τεσπα, αυτα απο μενα, καλο κουράγιο το ξέρω φίλε μου και σε ευχαριστώ, έχω ήδη φιλτράρει αυτά που μπορώ και θέλω να επεξεργαστώ.... όπως και να έχει είμαι πολύ καλύτερα απο χθές............. Ποίος θέλει να έρθει για μπύρες στο νέο μου σπίτι όταν μετακομίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλύτερα να φύγεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να κρατήσεις και την αξιοπρέπειά σου και να μην τρελαίνεσαι με διάφορες σκέψεις. Μπορεί να ήθελε να παντρευτεί μπορεί να βαρέθηκε... συμβαίνουν αυτά. Αποκλείεται όμως να ξεκίνησε το πρόβλημα στη σχέση σας τον τελευταίο μήνα. Μπορεί βέβαια και να είναι σκύλα... και να σε απατούσε ακόμη και αν ήσασταν παντρεμένοι. Δεν μπορούμε να κρίνουμε μέσα από ένα φόρουμ. Ότι και αν ισχύει να έχεις άνετη συμπεριφορά και να παρουσιάζεσαι αδιάφορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 κλαιω, εχω φαει 3 πιατα φαϊ διαβαζοντας το τοπικ και συνεχιζω. Παμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Aλλά πόσο αλλάζει ο άνθρωπος έτσι;Ο άνθρωπος σου κιόλας.Πόσο διπρόσωπος μπορεί να γίνει;Είστε μαζί όλα καλά ερωτευμένοι κλπ και ξαφνικά μόλις γνωρίσει κάτι νέο που θα τον ενθουσιάσει άντε γεια.Σου δίνει μια κλωτσιά και σε πετάει από την ζωή του μέσα.Χωρίς πολλά πολλά.Βρε ουστ!Ρίξε μια μούντζα και σήκω φύγε και βρες άλλη/άλλες καλύτερες από αυτήν.(τώρα αυτά τα λέω για να παρηγορηθώ, δεν τα εφάρμοσα αλλά αυτά αν εφάρμοζα από την αρχή θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ποίος θέλει να έρθει για μπύρες στο νέο μου σπίτι όταν μετακομίσω? ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΜΠΥΡΕΣκαπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το ξέρω φίλε μου και σε ευχαριστώ, έχω ήδη φιλτράρει αυτά που μπορώ και θέλω να επεξεργαστώ.... όπως και να έχει είμαι πολύ καλύτερα απο χθές............. Ποίος θέλει να έρθει για μπύρες στο νέο μου σπίτι όταν μετακομίσω? εγω εγω! μπυρες good Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Hernandez καλή τύχη στη ζωή σου! (Και κοίτα να βρεις καμιά gamer μελλοντικά για να σε καταλαβαίνει περισσότερο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις