atomakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σε μενα που δεν εχει η μητρικη μου επιλογη achi θα εχω καποιο προβλημα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 όχι, απλά θα χάνει λίγο επιδόσεις...
atomakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Είδα σε ξένα φόρουμ ότι δεν εχει πρόβλημα και με τα λεγόμενα τους αλλάζει αυτόματα σε achi ο δίσκος...σωστά τα λένε; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αν δεν υπάρχει ρύθμιση στο bios μπορεί ναι μπορεί και όχι...
atomakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παίζει να χρειάζεται αναβάθμιση bios; Και αν το αποφασίσω πως θα το κάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 βάλε το AS benchmark αν σου γράφει με κόκκινα γράμματα κάτι για IDE τότε δεν είναι ενεργοποιημένο...
atomakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Θα το δω αύριο που (ελπίζω ) να εχει έρθει ο ssd! Sent from my iPhone using Insomnia λεει ελεγκτης standard sata achi οτι ειναι οκ, οποτε το achi ειναι κανονικα ενεργοποιημενο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ahci, ναι από ότι φαίνεται είσαι ok...
atomakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Επιτέλους ήρθε ο samsung 840 (γιατί ο Kingston ήταν να περιμενω για να ερθει). Εγκαταστησα ολα οκ, το λειτουργικο (αν και μου τα επρηξε τα 8άρια για να αναγνωρισει το κλειδι και να ενεργοποιηθούν, οχι δεν μιλαω απο τον "θειο" αλλα για κανονικα αγορασμενα). Εβαλα drivers για chipset και sata και έκανα με as ssd και ATTO benchmark. Γενικα οι επιδοσεις του υπολογιστη εχουν εκτοξευτεί! Ενα μονο ειναι το θεμα μου, δεν μπορω να κανω firmware update, ενω εχω το magician 3.2, παω download firmare και δεν κανει τιποτα..λες και δεν δουλευει το κουμπι! Τι να κανω; Να το αφησω ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα