Bilbo1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 batman arkham city assassin's creed bioshock infinite dishonored the elder scrolls v borderlands 2 darksiders 2 saints row the third deus ex hr hitman absolution sleeping dogs tomb raider torchlight 2 the witcher 2 mark of the ninja deadlight bastion
dzzgamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 χει παιδια..ετοιμαζω βιντεο με ενα build που θα ειναι αυτο εδω! ειναι ενα pc με κατω απο 315 ευρω!! Θα θελα να μου πειτε διαφορα παιχνιδια που να ειναι γνωστα και αγαπημενα και το παιδι εδω να αντεχει να τα παιξει ! ευχαριστω απο τωρα! #please no hate
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μήπως να βρεις πρώτα τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις? Μου φαίνεται ότι το πας ανάποδα!
dompapa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω ένα netbook (http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-nb10t-a-103/) και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά παιχνίδια που να μπορώ να παίξω. Ακόμη επειδή έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα σ' αυτήν αν παίζω συνέχεια παιχνίδια; Ευχαριστώ.
Despotas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι τι θα μπορέσει να σηκώσει γιατί η κάρτα και η CPU είναι αρκετά αδύναμες. Καλύτερα όμως να μας μας πεις τι είδους παιχνίδια προτιμάς γιατί πχ παιχνίδια των 3 τελευταίων ετών και ειδικά 3D δύσκολα θα παίξεις.
dompapa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αγόρασα το football manager 16, το εγκατέστησα και παίζει κανονικά (αργεί βέβαια μερικές φορές), αλλά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσω πρόβλημα στον υπολογιστή καθώς ο επεξεργαστής φτάνει πολλές φορές το 100%; Όσο για τα παιχνίδια παίζω τα πάντα αρκει να τα σηκώνει.
Despotas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δε πρόκειται να χαλάσει αλλά σίγουρα αρκετά παιχνίδια δε θα τρέχουν καλά. Τα FM δεν έχουν και πολλά γραφικά οπότε ίσως να τρέχουν αλλά για οτιδήποτε άλλο μόνο με δοκιμή θα δεις. Μια καλή επιλογή σε stealth είναι πχ τα Splinter Cell (εκτός από Conviction και Blacklist), τα Hitman (εκτός από Absolution).
dompapa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου, απλά φοβόμουν γιατί κάποιος μου είπε ότι οι υπολογιστές που έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, είναι επικίνδυνο όταν παίζουν στα όρια να προκαλέσουν βλάβη.
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, αλλά θα κινηθείς σε λογική παλιών παιχνιδιών (τριετίας και βάλε) ή τίτλων χωρίς οπτικό τομέα άξιο αναφοράς όπως Manager. Αν σε ενδιαφέρουν επίσης τα indie games, θα βρεις πολλά που θα τρέχουν αλλά λίγη προσοχή στις απαιτήσεις.
Tmark Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αγόρασα το football manager 16, το εγκατέστησα και παίζει κανονικά (αργεί βέβαια μερικές φορές), αλλά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσω πρόβλημα στον υπολογιστή καθώς ο επεξεργαστής φτάνει πολλές φορές το 100%; Όσο για τα παιχνίδια παίζω τα πάντα αρκει να τα σηκώνει. Αν σου αρέσουν τα CRPG δοκίμασε τα παρακάτω διαμαντάκια που έχουν μηδαμινές απαιτήσεις σε hardware: CRPGS: Serpents in the Staglands Avernum: Escape from the pit Avernum 2: Crystal Souls Avadon: The Black Fortress Avadon 2: The Corruption Knights of the Old Republic 1-2 Top-Down & Platformers: Faster than Light Hotline Miami Mark of the Ninja Bastion Risk of Rain Binding of Isaac Fez Thomas was Alone Gunpoint Don't Starve 1
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου, απλά φοβόμουν γιατί κάποιος μου είπε ότι οι υπολογιστές που έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, είναι επικίνδυνο όταν παίζουν στα όρια να προκαλέσουν βλάβη.Γενικά όλα τα φορητά είναι επικίνδυνα όταν παίζουν στα όρια επειδή ανεβάζουν θερμοκρασίες και έτσι φθείρεται το υλικό,αν προσέχεις της θερμοκρασίες και της κρατάς σε φυσιολογικά επίπεδα δεν υπάρχει πρόβλημα.
dompapa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα