BRAXOS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) χαμος!!! σας ευχαριστω ολους. να ειστε ολοι καλα! ολα αυτα ειναι με campain ή συνεχομενα; με ψιλο χαλανε τα καμπειν γιατι πρεπει να ξεκινας απο την αρχη...ζηταω πολλα το ξερω αλλα μιας και θα κατσω να ασχολιθω στα γεραματα λεω να αξιζει... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2010 από BRAXOS
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχουν game's δρασης για Notebook? Αλλα να μην κολανε Κανενα παιχνιδακι για notebook??? κατα προτιμήσει δρασης αλλα δεν βαριεσαι και να μην ειναι δεν πειραζει, κατι για να περναει η ωρα μας :mrgreen:Μιας και με ρωτησε ενας φιλος απο κατωνα τα γραψω κι εδω τα στοιχεια μας... Windows 7 StarterΜοντελο: Hp Mini 110-3100Επεξεργαστης: Intel® Atom ™ CPU N455 @1.66GHz 1.67GHzΕγκατεστημενη Μνημη (RAM): 1.00GBΛειτουργικο Συστημα: 32-Bit
SpirosLouis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Με windows είσαι; Και αν ναι με τι Windows;
driftingcris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.c...feature=related Μην το βλεπεις αρχαιο. Τα σπαει και εχει πολυ καλο gameplay. Παιξε και θα δεις Και δεν κολαει Τωρα που ειδα το username σου μαλλον εισαι κοριτσι και δεν θα σου αρεσει πολυ Δοκιμασε τα Angry Birds
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Με windows είσαι; Και αν ναι με τι Windows; Ειμαι με windows 7 http://www.youtube.c...feature=related Μην το βλεπεις αρχαιο. Τα σπαει και εχει πολυ καλο gameplay. Παιξε και θα δεις Και δεν κολαει Τωρα που ειδα το username σου μαλλον εισαι κοριτσι και δεν θα σου αρεσει πολυ Δοκιμασε τα Angry Birds Χαχαχαχα μην το λες επειδη ειμαι κοριτσι, εμενα π με βλεπεις εχω τερμαρισει το gta san andreas το assassing creed δυο φορες και το assassins creed II αλλες 2 φορες, το Croc 2-3 φορες οπως και αλλα παιχνιδακια χαχαχα πλακα φαινεται να εχει αυτο π μ λες, κανενα αλλο ?? :mrgreen:
driftingcris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο ειναι το notebook σου? Για να σου πουμε games που δεν θα κολανε
SpirosLouis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Έχω περάσει άπειρες ώρες με την πασιέντζα.! τα σπάει! Τώρα δεν νομίζω να μπορεί να αντέξει κάτι ποιο δύσκολο ένα notebook. Δώσε κανένα friv.com / y8.com κτλ κτλ μόνο εκεί μπορείς να βρεις κάτι μη εγκαταστάσιμο που μπορεί να παίζει και σε netbook. Δεν έχω καμιά άλλη εναλλακτική μιας και έχω και εγώ netbook ¨-)
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο ειναι το notebook σου? Για να σου πουμε games που δεν θα κολανε Windows 7 Starter Μοντελο: Hp Mini 110-3100 Επεξεργαστης: Intel® Atom CPU N455 @1.66GHz 1.67GHz Εγκατεστημενη Μνημη (RAM): 1.00GB Λειτουργικο Συστημα: 32-Bit Τωρα δεν ξερω αυτα ηθελες να μαθεις??
aekoupoli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 πω που το θυμηθηκες το croc?στο δικο μου νοτβοοκ τα πιο πολλα games δεν παιζουν λογω αναλυσης κατι hidden object ktl,κατι warcaft 3 wow lol ktl τα παιζει μια χαρα
aliakas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 άστο κορίτσι ρε αμέσως να το κάψεις με dota και wow
nodas_21greek Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε αντίστοιχο μηχάνημα, έχω δώσει σε φίλο κι έχει κάει τα παρακάτω: Sniper Elite Starcraft Age of Empires 2 αλλά αν θες την γνώμη μου, βάλε Diablo 2 να βρεις την υγεία σου. Επίσης ωραίο παιχνιδάκι με πολύ γέλιο ήταν το Neighbors from Hell, που έχει κι αστείες απαιτήσεις. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το τέλος των προτάσεων μου προς την αρχή Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2012 από nodas_21greek
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 πω που το θυμηθηκες το croc?στο δικο μου νοτβοοκ τα πιο πολλα games δεν παιζουν λογω αναλυσης κατι hidden object ktl,κατι warcaft 3 wow lol ktl τα παιζει μια χαρα Οχι, ενταξει επειδη μου αρεσουν τα περιπετειώδεις games με σπαθια και τετοια νομιζω οτι το The World Of Warcraft θα ειναι καλο ετσι? θα παιζει σε notebook ομως? δεν πιστευω να κολαει :mrgreen:
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά σε αυτό το Notebook μόνο το Pacman δεν θα κόλλαγε
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά σε αυτό το Notebook μόνο το Pacman δεν θα κόλλαγε χαχαχχα πες το ψεμματα αλλα το ειχα αναγκει και ηταν χαμηλο σε τιμη γι αυτο το πηρα
driftingcris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε καποιο απο τα Heroes of Might and Magic. Το 5 παντως παιζει στο δικο μου. Το 3 ειναι το καλητερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα