skanjos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 εγω πρωτείνω μόνο το τιτανοτεράστιο little big adventure 2
The_Judas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν ανέφερες τι παιχνίδια αρέσουν στο φίλο σου, οπότε βάζω μερικά πουμου αρέσουν από διάφορα είδη (όσα θυμάμαι ότι μου αρέσουν δηλαδή) Action-Action/Adventure Alone in the Dark 1-2-3 Another World BlackThorne Cannon Fodder 1-2 Flashback Golden Axe Prehistorik 1-2 Prince of Persia 1-2 Syndicate Titus the fox Adventure Beneath a steel Sky Gabriel Knight 1-3 Gobliiins - Gobliins 2 - Goblins 3 Indy 3 and the last crusade Indy 4 and the fate of atlantis Legend of Kyrandia 1-3 Loom RPG Baldur's Gate 1-2 Eye of the Beholder II - The Legend of Darkmoon Strategy Command & Conquer 1-24 Warcraft 1-3 (Τα 1,2 θα του φανούν παλιά λογικά) X-COM : Terror from the deep Σκέψης Lemmings 2 The Incredible Machine (TIM) 1-2 Σπάσε & Ρήμαξε Street Fighter 2 Mortal Kombat 1-4 Αρκετά από αυτά απίστευτα παιχνίδια (ειδικά τα adventure) αλλά είναι υπερβολικά παλιά (για 486 ή στην καλύτερη pentium 1 στην καλύτερη και dos περιβάλλον). Μερικά από αυτά δυσκολευόμουν να τα παίξω ακόμη και στον παλιό piii... ήθελαν εξομοιωτή. Τότε δεν υπήρχαν τόσο καλοί όσο τώρα βέβαια. Υπολογιστής 6-7ετίας είναι μάλλον απο P4 και πάνω. Θα του πρότεινα: Deus Ex Max Payne Hitman Gabriel Knight 2 και 3 System Shock 2 Half Life Swat 3 και 4 Blade Runner Farenheit Grim Fandango Syberia Driver Mafia Jagged Alliance 2 Star Wars Knights of the old Republic Star Wars Episode 1
Str Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 MHN ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ American McGee's Alice... απίστευτο παιχνίδι
elvisjedi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 επισης πολυ πραμα μπορει να βρει σε αυτη την σελιδα
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Blair Witch Project. Θυμάμαι μάλιστα που το έπαιζα σε Software Mode, γιατί στο D3D μου έκανε προβλήματα.
BRAXOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. εχω ενα λαπτοπ χαμηλων επιδοσεων και το εχω για ιντερνετ και για κανενα fm2010. θα ηθελα να μου προτεινετε παιχνιδια που να ειναι στρατηγικης, που να μπορω να το αφηνω για παραδειγμα και 1 ωρα χωρις να κανω κατι και να παω να συνεχισω μετα (οπως κανω και με το football manager). ειχα μεινει παλια στην σειρα age of empire και simcity. εχετε κατι να μου προτεινετε; ευχαριστω!
mokas1234567 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Θα μπορουσες να δοκιμασεις το rome total war
BRAXOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 δεν πολυ με ενθουσιαζει να σου πω την αληθεια. περιμενω και αλλες σας προτασεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Civilization IV. Το λιώνω για άλλη μια φορά αυτόν τον καιρό. Πολύ κάψιμο.
BRAXOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 εκανα μια παραληψη συμαντικη. το λαπτοπ δεν ειναι και τοσο δυνατο. ειναι dual core 2.2 αλλα με ον μπορντ καρτα γραφικων και δεν ξερω αν το σηκωνει...πολυ καλο παντως. υπαρχει τπτ αλλο με δημιουργια πολιτισμου απο το μηδεν ή δημιουργια πολης απο την αρχη ή καποιο που να τα συνδιαζει ολα μαζι...και ας μην εχει πολους πολεμους...
ScarletK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Άσχετα με αυτά που ζητάς, αλλά με δύο games έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου σε low spec laptop , uplink και final fantasy tactics.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 εκανα μια παραληψη συμαντικη. το λαπτοπ δεν ειναι και τοσο δυνατο. ειναι dual core 2.2 αλλα με ον μπορντ καρτα γραφικων και δεν ξερω αν το σηκωνει...πολυ καλο παντως. υπαρχει τπτ αλλο με δημιουργια πολιτισμου απο το μηδεν ή δημιουργια πολης απο την αρχη ή καποιο που να τα συνδιαζει ολα μαζι...και ας μην εχει πολους πολεμους... Δεν είναι και τόσο υψηλών απαιτήσεων. Προς το τέλος όπου θα έχουν αναπτυχθεί όλοι οι πολιτισμοί μπορεί το παιχνίδι να κυλάει πιο αργά. Από γραφικά δεν είναι πρόβλημα. Απλά τα κατεβάζεις. Δεν είναι εκεί η ουσία του παιχνιδιού έτσι κι αλλιώς. Τo Ceasar 3 είναι επίσης καλή πρόταση, μιας και μιλάμε για παλιό μηχάνημα. Από τα παλιότερα Civ, εμένα μου άρεσε και το Call to Power (το πρώτο).
mokas1234567 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Civ 3,πολυ καλητερο απο το 4 και ελαφρι σαν πουπουλο,ακομα το παιζω πολλες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα