xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, imr είπε Ναι το ξέρω ότι δεν είναι για πολλά. Μιλάμε όμως για το Hollow knight ένα 2d game. Core2duo έχει για minimum requirements Δεν περιμένω θαύματα, να παίξει ξανά μικρό παιχνιδακι Από ότι διαβάζω στο internet με Intel 620 μέχρι και gta v μπορεί να παίξει οριακα Ε δεν έχει να λέει, έχει πολλά εφέ να φορτώσει, σκέψου μοιράζεις και την ram προς την 620. Δοκίμασες να το παίξεις σε χαμηλότερη ανάλυση? Γιατί και το gta που λες σε 720p το τρέχουν https://forums.tomshardware.com/threads/can-i-run-gta-5-on-intel-hd-graphics-620.3567614/
imr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Ε δεν έχει να λέει, έχει πολλά εφέ να φορτώσει, σκέψου μοιράζεις και την ram προς την 620. Δοκίμασες να το παίξεις σε χαμηλότερη ανάλυση? Γιατί και το gta που λες σε 720p το τρέχουν https://forums.tomshardware.com/threads/can-i-run-gta-5-on-intel-hd-graphics-620.3567614/ καλα σε 720p δοκιμασα εννοειται. Δεν ξερω αν φταει το pc η ειναι θεμα optimization των παιχνιδιων που δοκιμασα
SciManiac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Ελαφριά παιχνίδια για υπολογιστή Καλησπέρα, μπορείτε να προτείνετε μερικά ελαφριά παιχνιδάκια για υπολογιστή; Συγκεκριμένα θέλω για να υπάρχει κάτι στο λάπτοπ μου, πιο πολύ για να περνάει η ώρα. Όταν λέω ελαφριά, αναφέρομαι κυρίως σε αυτά που έχουν γραφικά 2D (πχ side-scroller, roguelike). Προς το παρόν έχω Binding of Isaac και Don't Starve.
Ren_Hoek Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς τα specs του laptop σου; Υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνιδάκια τα οποία δε τα λες βαριά, αλλά πιάνουν έως και 10gb. Σε άλλα αν ρίχνεις και λίγο τα settings παρόλο που έχουν χαμηλά specs θα τρέχουν ακόμα πιο καλά. Μερικές προτάσεις, χωρίς να ξέρω ομως τα specs σου: Limbo Inside Townscaper Dorfromantik Hollow Knight Far: Lone Sails Spiritfarer: Farewell Edition Ori and the blind forest Ori and the will of the wisps Gris Journey Stela Portal 1 και 2 Τα περισσότερα αν όχι όλα υπάρχουν στο steam, οπότε αν πατήσεις τον τίτλο και steam διπλα θα στα βγάλει. Μερικά είναι εμπειρία μιας φοράς που θα σου μείνει, κάποια άλλα έχουν replayability ή μπορείς να κυνηγάς και achievements. Φαντάζομαι θα σου προτείνουν και άλλοι. 1
SciManiac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς τα specs του laptop σου; Υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνιδάκια τα οποία δε τα λες βαριά, αλλά πιάνουν έως και 10gb. Σε άλλα αν ρίχνεις και λίγο τα settings παρόλο που έχουν χαμηλά specs θα τρέχουν ακόμα πιο καλά. Μερικές προτάσεις, χωρίς να ξέρω ομως τα specs σου: Limbo Inside Townscaper Dorfromantik Hollow Knight Far: Lone Sails Spiritfarer: Farewell Edition Ori and the blind forest Ori and the will of the wisps Gris Journey Stela Portal 1 και 2 Τα περισσότερα αν όχι όλα υπάρχουν στο steam, οπότε αν πατήσεις τον τίτλο και steam διπλα θα στα βγάλει. Μερικά είναι εμπειρία μιας φοράς που θα σου μείνει, κάποια άλλα έχουν replayability ή μπορείς να κυνηγάς και achievements. Φαντάζομαι θα σου προτείνουν και άλλοι. Συγνώμη, παράλειψή μου. Τα specs του laptop μου είναι τα εξής: CPU: AMD Ryzen 3 5300U RAM: 8 GB (6 διαθέσιμα) SSD: 256 GB GPU: Ενσωματωμένη Ευχαριστώ πολύ για τη λίστα, θα τα ελέγξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα