ntasis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πως γίνεται στο Adobe Reader X να ρυθμίσω όπως μαρκάρω να κατεβαίνει πιο γρήγορα προς τα κάτω.
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε το εξής: ΕΠέλεξε ένα μέρος από την αρχή του κειμένου, μετακινήσου στο τέλος και κρατώντας το SHIFT πατημένο πάτα με το ποντίκι στο τέλος του κειμένου. 1
ntasis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τίποτα Δοκίμασε το εξής:ΕΠέλεξε ένα μέρος από την αρχή του κειμένου, μετακινήσου στο τέλος και κρατώντας το SHIFT πατημένο πάτα με το ποντίκι στο τέλος του κειμένου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε το εξής: Επέλεξε ένα μέρος από την αρχή του κειμένου, μετακινήσου στο τέλος και κρατώντας το SHIFT πατημένο πάτα με το ποντίκι στο τέλος του κειμένου. ^^ Δουλεύει σε μενα (Acrobat Reader X (10.1.5.33) , Win7 x64)
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ έτσι το κάνω και απόρησα που δεν δούλεψε στον ntasis.
ntasis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Όχι παιδιά συγγνώμη έκανα εγώ κάτι λάθος και δεν γινόταν. Σήμερα ρώτησα τον καθηγητή στο σχολειό και όλα εντάξει, σας ευχάριστο για της απαντήσεις σας. ^^ Δουλεύει σε μενα (Acrobat Reader X (10.1.5.33) , Win7 x64) Και εγώ έτσι το κάνω και απόρησα που δεν δούλεψε στον ntasis. Δοκίμασε το εξής:ΕΠέλεξε ένα μέρος από την αρχή του κειμένου, μετακινήσου στο τέλος και κρατώντας το SHIFT πατημένο πάτα με το ποντίκι στο τέλος του κειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα