Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

χρειάζομαι μία βοήθεια όποιος πιθανώς γνωρίζει. 

Φτιάχνω μία σελίδα για έναν πελάτη μου σε joomla και θέλει να του βάλω κουμπιά σαν αυτά στην παρακάτω ιστοσελίδα

http://sports.yahoo.com/news/bulls-wizards-preview-061558282--nba.html

Μιλάω για αυτά της τρίτης γραμμής κουμπιών δηλαδή της γραμμής που ξεκινάει με NBA και στην συνέχεια έχει preview τους αγώνες μεταξύ των ομάδων και τα αποτελέσματα ενώ τελειώνει με το κουμπί "See full scores and schedules"

Αν κατάλαβα καλά είναι φτιαγμένο με τεχνολογία YUI. Μπορεί όμως κανείς να μου πει ποιο είνια το widget αν υπάαρχει πουθενά ή αν μπορώ ακόμα και να το αγοράσω?????

ευχαριστώ προκαταβολικά.

(σας παρακαλώ βοηθήστε είναι ανάγκη)

Δημοσ.

Το τεχνολογία yui που κολλάει; Ένα toolbar είναι που μένει σταθερό όταν κάνεις scroll.

Τι ακριβώς θέλεις να φτιάξεις; σταθερό μενού; Δώσε μερικές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Θέλω ακριβώς το ίδιο αυτό που βλέπετε αμα γίνεται. Απλά είδα τον κώδικά του αρχείου και είδα ότι είναι με αυτή τη τεχνολογία φτιαγμένο. 

Έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο please??

Δημοσ.

Το ίδιο εννοείται πως δεν θα το βρεις πουθενά...

Σίγουρα θα βρεις πολλά πρόσθετα στο extensions.joomla.org

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις...

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ότι και αυτό. Να υπάρχει μία σειρά με κουμπιά που όταν πας από πάνω τους να αλλάζει κάπως το χρώμα ή να τονίζονται κλπ και όταν πατάς σε αυτά να ανοίγει μία νέα σελίδα του Joomla. 

Σε ποια κατηγορία θα κοιτάξω για extentions για κάτι τέτοιο?

Και κάτι ακόμα παραπάνω αν τυχόν υπάρχει περίπτωση να γίνεται. Να υπάρχουν μικρά εικονίδια πάλι στη σειρά, κ όταν πας από πάνω τους μία εικόνα που βρίσκεται από πάνω να αλλάζει ανάλογα με το εικονίδιο που είσαι ενώ αν πατήσεις πάνω του να σε πηγαίνει σε κάποια σελίδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...