funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω μια κάρτα sd που ξαφνικά άρχισε να μου βγάζει προβλήματα. Δεν αναγνωριζόταν από κανένα από τα 3 pc που έχω ούτε φορμαριζόταν ούτε με windows XP ούτε με windows 7, ούτε με κανένα πρόγραμμα. Έτσι πήγα στο πλαίσιο απ όπου την είχα πάρει και ζήτησα αντικατάσταση. Ο τεχνικός όμως δεν ξέρω τι έκανε και κατάφερε να την φορμάρει. Μου είπε λοιπόν πως λειτουργεί μια χαρά και μου την έδωσε πίσω. Από τότε η κάρτα αναγνωρίζεται από ορισμένες συσκευές ενώ από άλλες όχι. π.χ. δεν αναγνωρίζεται από το κινητό μου, ενώ παλιά ήταν ΟΚ, ούτε από ένα mp3 αλλά αναγνωρίζεται στους υπολογιστές μου. Το πλαίσιο όμως δεν μου την αντικαθιστά μιας και στους υπολογιστές τους φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά 1ον δεν με εξυπηρετεί να μην αναγνωρίζεται σε άλλες συσκευές και 2ον δεν την εμπιστεύομαι, φοβαμαι μήπως ξαναχαλάσει ξαφνικά και έχω καμιά απώλεια αρχείων. Θέλω να την ξεφορτωθώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να μην λειτουργεί καθόλου χωρίς να καταστραφεί εξωτερικά και να τους την πάω πίσω?? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από funbreaker
giannispaok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλα ποσο κανει μια sd.....τοσος κοπος αξιζει??????? παρε μια καινουργια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tompgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Βραχυκύκλωσε τις συνδέσεις της με μια μπαταρία π.χ. 9V.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλα ποσο κανει μια sd.....τοσος κοπος αξιζει??????? παρε μια καινουργια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! άντε ρε μεγάλε σοβαρά? Πως δεν το σκέφτηκα... Και που ξέρεις πόσα GB είναι και πόσο κάνει. Και όσο και να κάνει δηλαδή δεν κατάλαβα, γιατί να αγοράσω καινούρια ενώ αυτή είναι μισοχαλασμένη και υπο εγγύηση. Φυσικά, μιας και εσύ είσαι large δέχομαι να μου κάνεις δώρο μια. Και μετά το ευχάριστο διάλειμμα ακούω καμιά σοβαρή ιδέα. Βραχυκύκλωσε τις συνδέσεις της με μια μπαταρία π.χ. 9V. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός? Υποθέτω πως λες να βραχυκυκλώσω εκείνες τις κίτρινες εξόδους απ την πίσω πλευρά, αλλά σε ποιες εξόδους να εφαρμόσω την τάση για να βραχυκυλώσουν? 9V αρκούν?
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μα ρε σεις ανοίγετε ένα θέμα για βοήθεια και δε παραθέτετε τα στοιχεία που πρέπει. Ακόμα και μετά την απάντηση του giannispaok, δεν παρέθεσες τα στοιχεία της κάρτας. Α και το μυαλό πάντα στο πονηρό Ελληνάρες μου ε??? *** Τώρα το κατάλαβα! http://www.insomnia.gr/topic/473896-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%AC/ Ποιος ο λόγος ν' ανοίξεις νέο θέμα ρε φίλε???
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μα ρε σεις ανοίγετε ένα θέμα για βοήθεια και δε παραθέτετε τα στοιχεία που πρέπει. Ακόμα και μετά την απάντηση του giannispaok, δεν παρέθεσες τα στοιχεία της κάρτας. Α και το μυαλό πάντα στο πονηρό Ελληνάρες μου ε??? Δεν κατάλαβα, ποιό πονηρό? Η κάρτα δεν λειτουργεί σωστά και είναι υπό εγγύηση. Την ημιλειτουργία αυτή δεν την δέχεται το κατάστημα αλλά εγώ που είμαι ο χρήστης την βλέπω. Τι θα είχα να κερδίσω δηλαδή αν λειτουργούσε κανονικά και γιατί να ήθελα να την αντικαταστήσω? Ως προς τα χαρακτηριστικά, τι χρειάζεται δηλαδή να πω? Είναι μια Trancend micro SD 16GB class10. Είναι χρήσιμη αυτή η πληροφορία σε κάτι?
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μήπως έκαναν format σε ntfs κι όχι se fat32??? Το 1ο δεν το αναγνωρίζουν οι συσκευές που αναφέρεις, ενώ το 2ο το αναγνωρίζουν πάρα πολλές.
giannispaok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δηλαδη επειδη πηρες μια sd των 8 gb θελεις να στην αντικαθιστουν για παντα..... αυτο καταλαβαινω εγω ... ηδη την εχεις εναμιση ετος εσυ!!!! σωστα? εμεις οι παοκτζηδες ναι ειμαστε large...
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μήπως έκαναν format σε ntfs κι όχι se fat32??? Το 1ο δεν το αναγνωρίζουν οι συσκευές που αναφέρεις, ενώ το 2ο το αναγνωρίζουν πάρα πολλές. Σε fat32 είναι. Γενικά η κάρτα δεν πάει καλά, το καταλαβαίνω εγώ ως χρήστης, ο τεχνικός δεν μπορεί να το καταλάβει με τον σύντομο έλεγχο μιας και την βλέπει να λειτουργεί κανονικά. δηλαδη επειδη πηρες μια sd των 8 gb θελεις να στην αντικαθιστουν για παντα..... αυτο καταλαβαινω εγω ... ηδη την εχεις εναμιση ετος εσυ!!!! σωστα? Όχι πήρα μία των 16GB πριν κανά 2μηνο και θέλω να μου την αντικαταστήσουν για όσο είναι εντός της εγγύσης. Εσύ τι ζόρι τραβάς ακριβώς? Είσαι μέτοχος της trancend? *** Τώρα το κατάλαβα! http://www.insomnia.gr/topic/473896-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%AC/ Ποιος ο λόγος ν' ανοίξεις νέο θέμα ρε φίλε??? Sorry φίλε αλλά όχι δεν το κατάλαβες. Τα 2 θέματα δεν έχουν καμία σχέση. Άλλες κάρτες, άλλα ζητήματα.
giannispaok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν ειμαι μετοχος. ποσο κανει μια αλλη καρτα των 8GB? απλα με χαλαει που εβαλες εδω ποστ πως να τη...χαλασεις πιο πολυ...ωστε να στην αντικαθιστουν αιωνιως!!!!!!!!
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν ειμαι μετοχος. ποσο κανει μια αλλη καρτα των 8GB? θες να σου δώσω paypal να μου τα βάλεις? 16GB είναι όμως ε, θα δώσεις κάτι παραπάνω. Επί τους θέματος έχει κανείς καμιά πρόταση?
basilis5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γιατι δεν πας μαζι με την καρτα κ το κινητο στο καταστημα να δουν πως ειναι ελαττωματικη; Επισης, μηπως εχει προβλημα το κινητο; Δοκιμασες να βαλεις αλλη καρτα να δεις οτι δουλευει; Sent from my iPad using Insomnia
giannispaok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οκ εγω νομιζα πως ηταν των 8 GB ...το πιο τιμιο λοιπον ειναι να πας να πεις οτι δε την βλεπουν καποιες συσκευεσ κτλπ την αληθεια δηλαδη.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γιατι δεν πας μαζι με την καρτα κ το κινητο στο καταστημα να δουν πως ειναι ελαττωματικη; Επισης, μηπως εχει προβλημα το κινητο; Δοκιμασες να βαλεις αλλη καρτα να δεις οτι δουλευει; Sent from my iPad using Insomnia Φυσικά και δοκίμασα. Και δεν το κάνει μόνο στο κινητό. Μπορεί να μου πουν πως είναι θέμα συμβατότητας ή τίποτα τέτοιο. Και επιπλεόν την κάρτα αυτή δεν την εμπιστεύομαι πια. Ως γνωστόν, αποθηκευτικό μέσο που σου κάνει νερά μια φορά καλύτερα να το ξεφορτωθείς. Επειδή λοιπόν άνοιξα ένα θέμα με μια συγκεκριμένη ερώτηση θα εκτιμούσα αν λάμβανα απαντήσεις ως προς την συγκεκριμένη ερώτηση. οκ εγω νομιζα πως ηταν των 8 GB ...το πιο τιμιο λοιπον ειναι να πας να πεις οτι δε την βλεπουν καποιες συσκευεσ κτλπ την αληθεια δηλαδη. Αν ήταν των 8GB θα έπρεπε να αγοράσω άλλη όμως ε? ΟΚ σε ευχαριστώ για την πρόταση. Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα.
AiWaaa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 προς ενημερωση. Υπαρχει ατομο του πλαισιου που παρακολουθει τα θεματα. Δεν προκειται να παρεις αλλη αμα το δει αυτο και δικιο θα εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις