zvarthangalos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Προσπάθησα να κατεβάσω απο το play station store ενα demo παιχνίδι και δεν τα κατάφερα δεξιά κάτω γράφει free όμως δεν μου δίνει στο τέλος την δυνατότητα να το κάνω download. Εχω συνδεμένο το PS3 στο internet κανονικά και έχω και το τελευταίο update.
zvarthangalos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν βγάζει error απλά δεν μου δινει το κουμπί download μου λέει add to cart το κάνω add και μετα πάω στο cart, δεξιά μου βγάζει έναν πίνακα Total Wallet euro 0.00 και και κάτω κάτω μου δίνει τις επιλογές checkout και continue shoping, για download δεν μου λέει κάτι. ΥΓ Το παιχνίδι γράφει: Demo free
mtzs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 checkout επελεξε για να το κατεβασεις ουτως η αλλως ειναι 0.00 η τιμη
zvarthangalos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ φίλε μου mtzs το μόνο κουμπί που δεν πάτησα ήταν το checkout γιατί νόμισα πως θα με πάει στην αρχική του play store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα