Deathrash666 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδιά! Ψαχνω να αγοράσω ένα Laptop γύρω στα 500 euro. Η χρηση του θα είναι κυρίως για προγραμματισμό, θέλω δηλαδή να αντέχει προγράμματα όπως Codeblocks, NetBeans, Aptana Studio, Visual Studio κτλ + λιγο Photoshop για καμιά ελεφριά επεξεργασία εικόνας (για γραφικά web όχι τπτ σπουδαίο) Θέλω καταρχάς να μου πειτε απο την εμπειρία σας σε ποια μαγαζιά/εταιρία να κοιτάξω. Θέλω να έχει καλό service καθώς αυτο είναι και το πρώτο πράγμα που με ενδοιαφέρει (να μην πω και το μοναδικό ), το laptop να διαρκέσει για καιρό και σε περιπτωση προβλήματος να υπάρχει καλή εξυπηρέτηση (τουλάχιστον όσο είναι στην εγγύηση). Το gaming δεν με ενδοιαφέρει καθόλου το laptop είναι καθαρά για δουλειά άρα εφόσον η κάρτα γραφικών αντέχει το Photoshop δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο. Από το ποστ "Ποιό Laptop προτιμάτε και γιατί;" είδα οτι παίζουν πολυ Toshiba και Dell. Για τα Sony Vaio και HP τι έχετε να πείτε δεν αξίζουν όσο οι άλλες 2? (Πάντα με πρώτο κριτήριο την εγγύηση του μηχανήματος) Επίσης βλέπω το eshop έχει πολύ μεγαλη ποικιλία άρα κλίνω προς τα εκεί Περιμένω τις απαντήσεις σας παιδιά sorry αν είναι μεγάλο το ποστ!! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από Deathrash666
chrismilo91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 φιλε απο την εμπειρια μου το καλητερο service εινια του γερμανου σου δινο ενα μηχανημα αρκετα καλο Site: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61783&selectedCategoryId=475">αφτο αν θες απο Online καταστηματα πες μου παντος εγω ος αναφορα απο service ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο τον γερμανο
Deathrash666 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι τελικα με ενδοιαφέρουν τα online checkαρα στο skroutz και είδα έχει πολύ καλές τιμές! Επίσης με την εγγυηση δεν έχω καταλάβει τι παιζει... Έχει να κάνει με το απο που θα πάρεις το laptop ή απο τη στιγμη που το αγοράσεις μιλάς αποκλειστικά με την εταιρία? Πχ αν παρω ενα Dell απο ένα μαγαζι στο skroutz και πάθει κάτι επικοινωνώ με το μαγαζί ή την ίδια την Dell?
xristoforos89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ο Γερμανος σερβις κινητων εχει, οχι απο λαπτοπ. Η εγγυηση ειναι της αντιπροσωπειας. Παιρνεις dell laptop και σου χαλαει; Καλεις την αντιπροσωπεια και συνεννοεισαι απευθειας. Αν το δωσεις πισω στο καταστημα, ουσιαστικα την ιδια διαδικασια θα κανουν. Απλα θα ειναι πιο χρονοβορο μεχρι να θυμηθουν να επικοινωνησουν με την αντιπροσωπεια κλπ
chrismilo91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 xristoforos89 ομολογο αφτο δεν το ηξερα με την αντιπροσοπια να σε ρωτησω περιπου αν το στιλις κατευθηαν στην αντιπροσοποια ποσο κερο κανι?
Deathrash666 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 xristoforos89 όλα αυτα τα laptop που γράφεις στην υπογραφή σου τα έχεις? Μπορείς να μου πεις πως σου φάνηκε η εξυπηρετηση απο Lenovo και HP όσον αφορα την εγγύηση?
chrismilo91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 φιλε θα σου πο εγω για την hp και toshiba το hp ειναι netbook ενω το toshiba ειναι λαπτοπ και οι διο ετεριες εχουν παρα πολυ καλο service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα