phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 H διαφωνια μου εγκειται στο γεγονος οτι ΔΕΝ ειναι τοπικ να συζητουμε το value for money μιας συσκευης (section ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ειναι και ειπα πιο πανω απο ποια κριτηρια κρινουμε αν μια τιμη ειναι προσφορα ή οχι Σε αυτό είσαι λάθος. Κι αυτό επειδή παίζει μεγάλο ρόλο ο ανταγωνισμός. Πολλές φορές έχει ανεβάσει κάποιος μια «προσφορά» και από κάτω βλέπεις σχόλια του τύπου «δεν είναι καν προσφορά». Τώρα για κάποιο λόγο πρέπει να δεχτούμε ότι μια συσκευή 4 ετών αξίζει 190€, ή ότι το μεταχειρισμένο για 2½ χρόνια 4άρι, αξίζει 315€. Ε όχι, δεν το δεχόμαστε, apple haters ή μη. 1
silmarien Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχεις πιάσει κινητό android των 200 ευρώ; Το έχω δει το 3gs σε φιλο μου.,.. ούτε για πλάκα. Το Xperia Sole μου είναι πολύ καλύτερο.Σε αυτά τα 3 χρόνια έχουν περάσει διάφορα κινητά αυτής της κατηγορίας από τα χέρια μου. Έχω ασχοληθεί περισσότερο με ένα Sony Ericsson Xperia X8, LG Optimus One, Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson Neo V. Δεν θα άλλαζα το 3GS για κανένα από αυτά. Το μόνο λειτουργικό που πιστεύω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί το iOS είναι η έκδοση Jelly Bean των Android(αν και δεν δοκίμασα κάποιο WP για του λόγου το αληθές). Άλλωστε όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ ψάχνομαι για καινούργιο κινητό και το βρίσκω πολύ πιθανό να καταλήξω με κάποια από τις Android ναυαρχίδες. Στα χρήματα αυτά όμως θα έμενα με το 3GS.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 σε αυτα τα λεφτα παιρνεις samsung omnia w με windows και εχεις ενα κινητο που δεν κολλαει!μακρυα απο android.
eko13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Κατω απο 200 ευρω για αηφον??? εφυγα!!! Τι ειναι το 3gs? Αηφον να ναι και οτι να ειναι!!! Σοβαρα τωρα δεν θα παρω ποτε αηφον... Θελω το κινητο μου να εχει ραδιοφωνο!!! 1
sakis543 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 σε αυτα τα λεφτα παιρνεις samsung omnia w με windows και εχεις ενα κινητο που δεν κολλαει!μακρυα απο android. Αυτό ήταν το ανέκδοτο της ημέρας... Έχω την άδειά σου να το ποστάρω και αλλού;
kostastnt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ο κοσμος για αλλη μια φορα εκρινε.. Soldout το τηλ και εμαθα ηδη για 3 ατομα που το τσιμπησαν για κοπελες ή για δευτερο δικο τους.. Θα ηταν ενδιαφερων να μαθουμε ποσα κομματια ηταν διαθεσιμα.. Sent from my iPhone using Insomnia
vagreek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ο κοσμος για αλλη μια φορα εκρινε.. Soldout το τηλ και εμαθα ηδη για 3 ατομα που το τσιμπησαν για κοπελες ή για δευτερο δικο τους.. Θα ηταν ενδιαφερων να μαθουμε ποσα κομματια ηταν διαθεσιμα.. Sent from my iPhone using Insomnia Αν περιμεναμε απο τον κοσμο να μας καθοδηγησει (γενικα στις επιλογες μας στη ζωη) θα προτιμουσα να ζω σε μαντρι... 9
LosV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να πω οτι με λιγο περισσοτερα χρηματα μπορει να αγορασει καποιος το Lumia 800..Που ειναι πολυ ανωτερο κατα την γνωμη μου.. Και πολυ πιο ομορφο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις