Προς το περιεχόμενο

iphone 3gs 8gb 189 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το έπαιρνα με 1000 αν μου περίσευαν τώρα για τη κοπέλα μου! θα αντικαθιστούσε ένα άθλιο wildfire s που της πηρα 250e και εδω κ 1μιση χρόνο μόνο να δουλεύει σωστα δε ξέρει το καταραμμένο! (android 2.3 γτ δν παίρνει αναβάθμιση βεβαίως). Τα έχω σκυλομετανιώσει εκέινα τα λεφτα κ ήταν η πρώτη φορα που δε πηρα iphone, τυχαιο?!!!

Δημοσ.

Μία χαρα νόημα έχει η αγορά του. Μην το συγκρίνει κανείς με android με 600mhz επεξεργαστή, ( ευτυχώς) δεν πάει έτσι. Επίσης μην το συγκρίνετε με το vfm που μπορούν να σου δώσουν συσκευές με android ( αν και imho, καλύτερο vfm έχουν να προσφέρουν συσκευές γύρω στα 300€), πάντα ένα καινούριο apple προϊόν θα πάσχει σε αυτόν τον τομέα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μην τρελαινεστε. Πριν αρκετο καιρο παιρναμε galaxy s με 199 που φυσικα ειναι κατα πολυ ανωτερο η το s advance σημερα.

Σε μικρο χρονικο διαστημα θα βρισκουμε στην ιδια τιμη galaxy s II με 200 ευρω και με JellyBean.

Ποιος ασχολειται με ενα τελειωμενο iphone?

Ναι, σκυλι, συμφωνω. Ναι, με τρελο appstore.

Αλλα μην τρελαινεστε, ειμαστε στις αρχεις του 2013. Με 200 ευρω βρισκεις η θα μπορεις να βρεις πολυ καλα ανδροειδη, το 3gs σημερα ειναι τρελο πισογυρισμα, αυτη ειναι η αληθεια...

Δημοσ.

θα το έπαιρνα με 1000 αν μου περίσευαν τώρα για τη κοπέλα μου! θα αντικαθιστούσε ένα άθλιο wildfire s που της πηρα 250e και εδω κ 1μιση χρόνο μόνο να δουλεύει σωστα δε ξέρει το καταραμμένο! (android 2.3 γτ δν παίρνει αναβάθμιση βεβαίως). Τα έχω σκυλομετανιώσει εκέινα τα λεφτα κ ήταν η πρώτη φορα που δε πηρα iphone, τυχαιο?!!!

Το wildfire s το έχει η γυναίκα μου σχεδόν 2 έτη και δουλεύει ρολόι χώρια του γεγονότος ότι είναι ποιοτική συσκευή. Εγώ έχω ένα atrix 1+ χρόνο. Και τα 2 κινητά με 2,3 Gingerbread.

Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω με την 2.3. Δεν θα με χάλαγε να έπαιρναν επίσημα έστω την ice cream αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα.

Τέτοια πόστ σαν το δικό σου επιβεβαιώνουν τον κανόνα του φανμποισμού.

Όταν είσαι καμμένο fanboy όλα τα άλλα σου φαίνονται μάπα, απλά τα πράγματα.

Άνοιξε ορίζοντες και δες και παραπέρα...

Δημοσ.

Νομίζω το να επιτίθεται ο ένας στον άλλο δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Ίσα ίσα μου φαίνεται μικρό από μέρους κάποιον. Αν μπορεί κάποιος με δικιά του εμπειρία να συμβουλέψει κατά ή υπέρ κάποιον που σκέφτεται για αγορά τότε καλώς. Όλα τα άλλα είναι περιττά κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Λογικά θα είχανε καμιά 10αριά κομμάτια stock,και θα είπανε να τα βάλουν για online παραγγελία μπας μπει κανένας πελάτης στο site  για να δει και σελίδα των Mediamarkt. :P

Υ.Γ Εξαντλήθηκε γράφει αυτήν την στιγμή,(σιγά μην ξεπούλησε κιόλας .Εγώ προσωπικά δεν είχα μπει ποτέ στην σελίδα τους.................

Δημοσ.
Να πω την αλήθεια ούτε εγώ θα το αγόραζα σήμερα απλά γιατί είναι αρκετά παλιό. 

ΑΛΛΑ.....

Είχα iphono 3GS (μεταχειρισμένο)κ πριν 2 μήνες το έβαλα σε αγγελία στα 150 ευρώ.... 

Σας πληροφορώ 4 άτομα περίμεναν μήπως και δεν το πάρει ο πρώτος που μου είπε ότι το θέλει για να το πάρουν αυτοί ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ; 

Γιατί το τηλέφωνο έχει ένα super λειτουργικό που τo κάνει πιο γρήγορο από πολλά άλλα και ας έχει χάλια χαρακτηριστικά.

Το τηλέφωνό :

Τρέχει μία χαρά το ios6 ( εγώ όταν το έβαλα απλά είδα ότι αργούσε περισσότερο στο ξεκίνημα)

Δεν είχα βρει κάποια εφαρμογή που να μην την τρέχει

Κάνει πολύ καλό browsing

Για 3 Mpixel τραβούσε πολύ καλές φωτογραφίες

Είναι σκυλί (τώρα πήρα το 4s μεταχειρισμένο γιατί είδα πόσο σκυλί είναι)

Είχαν τα το κάνω επανεκκίνηση κάπου 4 μήνες (γιατί πολύ απλά δεν κολλάει)

ΚΑΙ σαν παράδειγμα του πολύ καλού λειτουργικού θα πω το εξής :

Από τότε που το είχα πάρει δεν είχα διαγράψει κανένα SMS. Έτσι είχα μέσα 14.780 SMS και όταν πατούσα να ανοίξουν για να διαβάσω ή να στείλω άνοιγε με τη μία.

Από την άλλη:

Δεν έχει flas

Απαράδεκτη μπαταρία

Λίγα Mpixel η φωτογραφική 

(αυτήν είναι η προσωπική μου εμπειρία)  
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω το να επιτίθεται ο ένας στον άλλο δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Ίσα ίσα μου φαίνεται μικρό από μέρους κάποιον.

Συγνώμη αλλα μας το χαλάς! Εγω πηρα ποπ κορν και παρακολουθώ. Σαν ατελείωτο τουρκικο σηριαλ εχει καταντήσει η ολη ιστορια με τους ι-fan και ι-haters....

• Like 2
Δημοσ.

Oταν καποια fanboys της μιας ή της αλλης πλευρας (ιδιαιτερα αυτα που δεν ενδιαφερονται ΚΑΝ για το προιον, αλλα μπαινουν να πουν την "αποψη" τους τοσο για το προιον οσο και για την τιμη του) μαθουν να ξεχωριζουν την ενοια προσφορα απο την ενοια value for money, ισως τοπικ σαν αυτο να μην καταντουν να μας διογκωνουν το συκωτι μας απο τα οφφτοπικ σχολια. Σορρυ για την παρεμβαση στον καυγα σας!

ΥΓ. Σαν τιμη ΕΙΝΑΙ καλη (διοτι ειχε 299 οπου πουλιοταν και ~189 το εβρισκες μονο μεταχειρισμενο), το αν ανταποκρινεται το κινητο αυτο στα σημερινα κριτηρια του καθενος ειναι καθαρα υποκειμενικο, αλλα δοξα τω θεω το insomnia εχει και πολυ κοσμο που προσπαθει επιμονα "να ανοιξει τα ματια" ακομα και σε αυτους που κρινουν οτι τους εξυπηρετει το κινητο αυτο στην τιμη αυτη.

Σαν value for money δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα του τοπικ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας καυγάς αγαπητοί.

Απάντηση υπήρχε σε ένα προκλητικό σχόλιο, τίποτα άλλο.

Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το flame πρόβλημά σας. 

Προσωπικά το είχα και το 3GS όταν πρωτοκυκλοφόρησε, δλδ ~4 έτη πρίν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας καυγάς αγαπητοί.

Απάντηση υπήρχε σε ένα προκλητικό σχόλιο, τίποτα άλλο.

Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το flame πρόβλημά σας. 

Προσωπικά το είχα και το 3GS όταν πρωτοκυκλοφόρησε, δλδ ~4 έτη πρίν.

Διαβασα μονο την 1η σελιδα που ειναι ΜΟΝΟ offtopic flame/memes/spam και ανουσια σχολια (μεχρι και κοινωνικου τυπου!) καθως και την 4η και μαντευω τι "συζητηθηκε" ενδιαμεσα.

Το τι ειναι και τι δεν ειναι προκλητικο σχολιο οπως το κρινει ο καθενας. Για παραδειγμα σχεδον τα μισα σχολια της 1ης σελιδας για μενα ειναι ανουσια και προκλητικα ως προς το θεμα του τοπικ (δες πχ ποστ #9).

Δημοσ.

Όταν κάποιος γράφει στο νήμα ότι θα έδινε και 1000 ευρώ (αν τα είχε) για αυτή την συσκευή προκειμένου να αντικαταστήσει ένα καταραμένο wilfire s (android), εσύ πώς το αντιλαμβανεσαι σαν σχόλιο?

Anyway για να μην κουράζω και να μην κουράζομαι, κάποιοι που γράφουν εδώ έχουν δοκιμάσει κατα καιρούς όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχουν παρωπίδες και δεν είναι κολλημενάκηδες με μήλα, ανδροειδή, πράσινες και κόκκινες, intel και AMD.

Το εν λόγω κινητό για κάποιους είναι προσφορά στην τιμή αυτή (γιαυτούς που το είχαν μαράζι και δεν μπορούσαν να το αποκτήσουν όταν έπρεπε) για κάποιους άλλους πιο "ψαγμένους" δεν αξίζει. 

Όχι όμως και να το κάνουμε και σούπερ προσφορά επειδή είμαστε κολλημένοι με το μήλο.

Διαφωνείς κάπου?

Τέλος και το offtopic απο μένα. 

Δημοσ.

H διαφωνια μου εγκειται στο γεγονος οτι ΔΕΝ ειναι τοπικ να συζητουμε το value for money μιας συσκευης (section ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ειναι και ειπα πιο πανω απο ποια κριτηρια κρινουμε αν μια τιμη ειναι προσφορα ή οχι, το value for money ειναι αλλη κουβεντα και ειναι πολυ πιο υποκειμενικο για ορισμενους, αν και καποια πραγματα πχ οτι ειναι 4 ετων κλπ δεν θεωρω οτι ειναι κακο να υπενθυμιζονται ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ γιατι με τις υπολοιπες περιττες σαλτσες καταληγουμε στα ανουσια ποστ..!).

Και φυσικα διαφωνω στην οπτικη σου. Απτη μια βαζεις σε ενα στρατοπεδο ασχετων, fanboys και φτωχων θαυμαστων της apple αυτους που ισως δελεαστουν απο αυτην την προσφορα (η κοινωνικου τυπου συζητηση που ελεγα...) και απτην αλλη θεωρεις προκλητικο σχολιο αν ακουσεις κατι αντιστοιχο απο την αλλη πλευρα (πχ αυτο με τα 1000 ευρω). Ασχετα αν τα προκλητικα σχολια στην 1η σελιδα που διαβασα ειναι 100% απο την "ψαγμενη" κατ'εσενα, πλευρα.

To προκλητικο σχολιο που αναφερεις πιθανως δε θα ειχε γινει ποτε αν δεν ειχαν προηγηθει καμια 10ρια αντιστοιχα σχολια της αλλης πλευρας που προφανως θα φερουν την αντιδραση καποιων, διοτι ο fanboy-σμος δεν ειναι χαρακτηριστικο μονο μιας πλευρας.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα έλα, να τελειώνουμε. Το iOS είναι πιο ώριμο λειτουργικό. Κάνει τα γελοία specs (εκτός από GPU, εκεί δινει ρέστα) των κινητών της Apple να φαίνονται καλύτερα από ότι είναι.

Οι συσκευές Android έχουν μακράν δυνατότερο hardware αλλα το λειτουργικό μόλις τώρα άρχισε να ωριμάζει. Με το Android 4.1 έγινε επιτέλους smooth και ωραίο ώστε να μπορείς να το συγκρίνεις με το iOS σε αποδοση. Τονίζω σε απόδοση γιατί -σχεδόν- oπουδήποτε αλλού το Android είναι πολύ μπροστά.

Τώρα όποιος λέει ότι το iOS 6 δεν τρωει κολλήματα στο 3GS μάλλον κοροιδεύει τον εαυτό του. Φόρτωσε μία λίγο ζόρικη ιστοσελίδα (λίγο, το τονίζω) και ο Safari τρώει τέτοιο κόλλημα που χάνει τα αγγίγματα. Χάνει τα αγγιγματα σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις ότι η οθόνη είναι resistive και θέλει πίεση. Τσεκαρισμένο σε iPhone 4 και 3GS με iOS 6. Φόρτωσε την ίδια σελίδα στο Galaxy S Advance και -σχεδόν- πετάει.

Για το φίλο με το Wildfire S να πούμε ότι δε συγκρίνεται γιατί 1) δεν το πήρε σε προσφορά -πρέπει να συγκρίνουμε προσφορά με προσφορά-   και 2) η HTC έχει παρατημένα τα entry level μοντέλα της, αυτό δεν αποτελεί ένσταση κατά του Android αλλά κατά της HTC.

Γνώμη μου για την εν λόγω "προσφορά": Μόνο για fanboys της Apple. Οποιοσδήποτε έχει δει/δουλέψει το Galaxy S Advance (στα 199€ μέχρι πριν από λίγες ημέρες) αντιλαμβάνεται πόσο υπερτιμημένα είναι τα προϊόντα της Apple. Ακόμα και στα 189€ το 3GS με την οικτρή οθόνη είναι ακριβότερο από όσο θα έπρεπε...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ με το 3GS μου ήμουν πολύ ευχαριστημένος για τα τελευταία 3 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι για άλλο αλλά άνετα μου βγάζει έναν ακόμη χρόνο. Μπορεί να έχει μονο 256ΜΒ RAM αλλά είναι πολύ καλύτερο από κινητά Android στην κατηγορία των 200 ευρώ. Επίσης όπως προαναφέρθηκε έχει το ποιοτικότερο App Store(αν και μετά από λίγο καιρό μπορεί να μην είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές).

Έχεις πιάσει κινητό android των 200 ευρώ; Το έχω δει το 3gs σε φιλο μου.,.. ούτε για πλάκα. Το Xperia Sole μου είναι πολύ καλύτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...