Προς το περιεχόμενο

iphone 3gs 8gb 189 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρομερή τιμή και πολύ καλή προσφορά.. όσο για αυτούς που το κρίνουν, μετά από 4 χρόνια παίρνει συνέχεια update όταν τα κινητά εκείνης της εποχής είτε σταμάτησαν να υποστηρίζονται τελείως (symbian, winmo) είτε έμειναν σε κάτι εκδόσεις android στυλ 2.2 στην καλύτερη.. 

Παίζει το 99,9% των εφαρμογών του appstore, θα έχει 2 χρόνια εγγύηση και προφανώς πλέον δεν απευθύνεται στα fanboys αλλά σε αυτούς που απλά θέλουν κάτι αξιόπιστο, και τώρα μπαίνουν στον κόσμο των smartphones.. 

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχεις μεινει καπως πισω οσον αφορα τις τιμες της αγορας. Αυτα ισχυαν περιπου μισο χρονο πριν.

φίλε σε βλέπω και επιμένεις, δώσε λινκ με κινητό μέχρι 190€ που να είναι καλύτερα προσφορά δικαιολογημένα όμως σοβαρά όχι είναι καλύτερο γιατί έχει 512mb ραμ...

Δημοσ.

Downhill, σοβαρά τώρα βρέθηκε άνθρωπος να σου δώσει 315 ευρώ για το iphone4 χρησιμοποιημένα για 2,5 χρόνια???? WTF

κι όμως βρέθηκε! μετά από 1 εβδομάδα στη χρυσή ευκαιρία.. βασικά δε με ρώτησε πόσο παλιό ήταν, απλά είπα ότι έχει λήξει η εγγύηση

πάντως οι τιμές στις αγγελίες πάνω κάτω εκεί παίζουν (έπαιζαν τότε τουλάχιστον)

μ'αρέσει που όταν γίνεται κουβέντα για apple ορμάνε όλοι να κονταροχτυπηθούν.. chill out! 

Δημοσ.

μ'αρέσει που όταν γίνεται κουβέντα για apple ορμάνε όλοι να κονταροχτυπηθούν.. chill out! 

ναι ρε παιδι μου τι κακο ειναι αυτό; Τετοια πάθη για μια εταιρεια;

Για γκομενα ετσι δεν θα κανανε!

Δημοσ.

Για μένα πάντως πρόκειται όντως για προσφορά αλλά πλέον απευθύνεται σε χαρμανιασμένους με το i-phone οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν/θέλησαν ποτέ μέχρι τώρα να δώσουν ένα καράβι λεφτά για να το αγοράσουν!

Εχω και μια ερώτηση: το πλαίσιο πώς και δεν αντέγραψε ήδη την προσφορά??? Μάλλον ξέμειναν τελείως απο κομμάτια...

• Like 1
Δημοσ.

είναι που δεν ήταν προσφορά και έχουν σκάσει η παραγγελίες η μια πίσω από την άλλη.

Επειδή ο κόσμος έχει καταναλωτική συνείδηση ένα πράγμα...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη βλεπω εχει φαει τρελο κραξιμο σαν συσκευη, ενα θα σας πω εχω αλλαξει τουλαχιστον 20 συσκευες γιατι πολυ απλα δν μ ευχαριστουσε τπτ σαν κινητο, το 3gs το εχω σχεδον 3 χρονια τ πηρα μεταχειρισμενο κ δν το εχω κλεισει Ποτε!!!! Δεν εχει κολλησει ΟΥΤΕ μια φορα.....για αυτο θα ελεγα οτι ειναι πααρα πολυ καλη τιμη για μια τετοια ποιοτικη συσκευη....και μια χαρα τρεχει το ιος 6 και μια χαρα φωτος βγαζει κ πολυ απλα κανενα παραπονο

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Επειδή ο κόσμος έχει καταναλωτική συνείδηση ένα πράγμα...

όπως πολύ σωστά είπε και λίγα ποστ ποιο κάτω ένα μέλος της παλιάς κυβέρνησης   ;)  λεφτά υπάρχουν  !!

(τουλάχιστον για κινητά και gadgets) που είναι είδη πρώτης ανάγκης.

• Like 1
Δημοσ.

οπως και σε αλλες <<προσφορες>> σε λιγο θα πωλιουνται +50% στις αγγελιες.Οποιος θελει θα αγορασει απο εκει .Τουλαχιστον αν τους φορολογει το ινσομνια να βγαζει κανα φραγκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...