Προς το περιεχόμενο

iphone 3gs 8gb 189 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με απόλυτα κριτήρια το 3gs ακόμα και τωρα κρατάει καλα για ποιοτικη συσκευη.

Αποψη μου οτι του λειπει μονο το φλας στην φωτογραφικη.

Το ios μια χαρά τρέχει.

Δημοσ.

μια χαρά τρέχει το ios6 στο 3gs, και η τιμή είναι μια χαρά για να έχεις iphone και πρόσβαση στο καλύτερο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο τώρα αν θες hi-end συσκευή δεν αξίζει εννοείται αλλά και με 189€ δεν παίρνεις hi-end συσκευη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με το 3GS μου ήμουν πολύ ευχαριστημένος για τα τελευταία 3 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι για άλλο αλλά άνετα μου βγάζει έναν ακόμη χρόνο. Μπορεί να έχει μονο 256ΜΒ RAM αλλά είναι πολύ καλύτερο από κινητά Android στην κατηγορία των 200 ευρώ. Επίσης όπως προαναφέρθηκε έχει το ποιοτικότερο App Store(αν και μετά από λίγο καιρό μπορεί να μην είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές).

Δημοσ.

Επίσης όπως προαναφέρθηκε έχει το ποιοτικότερο App Store(αν και μετά από λίγο καιρό μπορεί να μην είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές).

Τώρα είναι; Δηλαδή τώρα τρέχουν όλες οι εφαρμογες;

Δημοσ.

πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση σε καταστήματα του εξωτερικού, η χαμηλότερη τιμή είναι γύρω στα 220. το iphone 4 που το είχα 2,5 χρόνια το πούλησα 315 Ευρώ πριν από 1 μήνα. άρα θεωρώ ότι τα 189 είναι καλή τιμή, για κάποιον που θέλει iphone, αλλά δε θέλει/φοβάται να πάρει μεταχειρισμένο και είτε δεν έχει την οικονομική άνεση να δώσει 650+ Ευρώ που κάνει το καινούριο είτε δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις, πχ. αρκείται με λίγο σερφάρισμα, μουσική και μερικά apps...

Δημοσ.

o TS άνοιξε ένα θέμα να ενημερώσει τους ενδιαφέροντες για την προσφορά και όχι για να γίνει μάχη apple fanboys - apple haters ...

Μα δεν ειναι προσφορα.

Δημοσ.

Τώρα είναι; Δηλαδή τώρα τρέχουν όλες οι εφαρμογες;

Ελάχιστες εφαρμογές έχω βρει που να μην δουλεύουν. Άλλωστε το 3GS πήρε iOS6 που σημαίνει ότι θα υποστηρίζει ακόμη τις περισσότερες εφαρμογές.

Δεν ξέρω τι λένε τα άτομα εδώ μέσα αλλά σε αυτά τα χρήματα είναι καλό κινητό και από τα ποιοτικότερα. Όποιος είχε iPhone αλλά και γενικά Apple συσκευή μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν παίζει ρόλο το hardware όσο σε άλλες συσκευές.

Δημοσ.

Ελάχιστες εφαρμογές έχω βρει που να μην δουλεύουν. Άλλωστε το 3GS πήρε iOS6 που σημαίνει ότι θα υποστηρίζει ακόμη τις περισσότερες εφαρμογές.

Δεν ξέρω τι λένε τα άτομα εδώ μέσα αλλά σε αυτά τα χρήματα είναι καλό κινητό και από τα ποιοτικότερα. Όποιος είχε iPhone αλλά και γενικά Apple συσκευή μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν παίζει ρόλο το hardware όσο σε άλλες συσκευές.

Φυσικα και ειναι μια χαρα, αν αναλογιστουμε πως ειναι στην ιδια τιμη με κινητα τυπου desire c ή galaxy ace η τιμη θεωρητικα ειναι σκανδαλο

Δημοσ.

Μα δεν ειναι προσφορα.

Φίλε διαφωνω. Δες εδω απο το σκρουτζοσαϊτ της  γερμανιας: http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/19116F1820750.html?q=iphone+3gs

Εδω το πουλανε 50€ κατω! Ουτε και εγω ψήνομαι να το πάρω αλλα αναγνωρίζω οτι ειναι προσφορα για τις τιμες που παιζουν στην ευρώπη. Τώρα αν η συσκευη αξίζει αυτα τα λεφτα (οπως και κάθε προιον apple κατ΄ εμε) είναι άλλο θέμα....

Δημοσ.

Φυσικα και ειναι μια χαρα, αν αναλογιστουμε πως ειναι στην ιδια τιμη με κινητα τυπου desire c ή galaxy ace η τιμη θεωρητικα ειναι σκανδαλο

Εχεις μεινει καπως πισω οσον αφορα τις τιμες της αγορας. Αυτα ισχυαν περιπου μισο χρονο πριν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...