antonl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αντιγράφω από γειτονικό forum, μπας κι υπάρχει καμιά ιδέα πριν χαιρετίσω τα δεδομένα. Μετά από μια επανεκκίνηση του Sony Xperia Neo, το κινητό πλέον κολλάει στην αρχική οθόνη (με την κινούμενη εικόνα).Πριν την επανεκκίνηση, είχα μεταφέρει καν 2 apps απ την εσωτερική μνήμη του κινητού στο partition των system apps (νομίζω από /data/data σε /system/data ?). Αυτή τη διαδικασία την έχω κάνει δεκάδες φορές στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα (για τα ίδια apps μάλιστα).Το κινητό έχει γίνει root. Θυμάμαι ότι κάποτε χρησιμοποίησα το flashtool μέσω του οποίου μπορούσες κατά το boot και με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων να περάσεις κάποια ROM. Αν θυμάμαι σωστά, έχει την έκδοση android 2.3.4.Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει πιθανότητα να σωθούν τα δεδομένα της εσωτερικής μνήμης κι αν μπορώ κάπως να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Αν δε μπορεί να γίνει κάτι, υποθέτω πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το flashtool ή κάτι αντίστοιχο για να περάσω κάποια νέα ROM;Δεν το κατέχω ιδιαίτερα το άθλημα και πιθανόν να έπρεπε ν αναφέρω επιπλέον πληροφορίες, οπότε αν χρειάζεται κάτι τέτοιο, ρωτάτε. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μαλον πρεπει να γινει Unroot της συσκεβεις και μαλον εκανες χαζομαρα που περασες στο system apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου (αφου δεν εχω τη συσκευη και δεν το εχω κανει ο ιδιος), αλλα δε νομιζω πως θα χασεις τα αρχεια σου αν φλασαρεις αλλη ρομ. Η εσωτερικη καρτα παραμενει ανεπαφη και με ενα προχειρο search ειδα πως το ιδιο μαλλον συμβαινει και στα SE. Απο κει και περα μπορεις να δοκιμασεις backup μεσω adb με βαση αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36499906 Μετα θα περασεις απλα μια rom με το ηδη υπαρχον version ή θα το δεις και σαν ευκαιρια να κανεις update. Aυτο θα το κανεις με το flashtool οπως ειπες. Περισσοτερα για το flashtool ας μας πει καποιος φιλος με τη συσκευη ή με το Neo V (που ειναι πανω κατω το ιδιο) γιατι δεν εχω εμπειρια με το συγκεκριμενο. ΔΕΝ εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα που σου λεω, οποτε μπορει να μηγ σε βοηθαω καν, αλλα αξιζει να τους ριξεις μια ματια Παντως το δευτερο φαινεται πολλα υποσχομενο. @chrismilo91 διαφωνω, δε νομιζω πως το unroot θα τον βοηθησει σε κατι. Επισης γενικα δεν παιζει θεμα με τα system apps, απλως κατι θα πηγε στραβα κατα τη μεταφορα των αρχειων του φιλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση Θα δοκιμάσω να περάσω κάποια (ίδια ελπίζω) rom με το flashtool. Το link απ το xda μάλλον δε βοηθάει και πολύ στην περίπτωσή μου (αν κατάλαβα καλά) γιατί το κινητό δεν φορτώνει (οπότε γι αρχή δε μπορώ ν αλλάξω το usb σε debbuging), ίσως δε δουλεύει καλά με Sony toy 2011 και δεν έχω περάσει android 4.0+. Μπορώ να το δοκιμάσω όμως αφού συνεφέρω το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση Θα δοκιμάσω να περάσω κάποια (ίδια ελπίζω) rom με το flashtool. Το link απ το xda μάλλον δε βοηθάει και πολύ στην περίπτωσή μου (αν κατάλαβα καλά) γιατί το κινητό δεν φορτώνει (οπότε γι αρχή δε μπορώ ν αλλάξω το usb σε debbuging), ίσως δε δουλεύει καλά με Sony toy 2011 και δεν έχω περάσει android 4.0+. Μπορώ να το δοκιμάσω όμως αφού συνεφέρω το κινητό. Εισαι σιγουρος πως δεν ειχες το Debbuging ενεργο? Συνηθως το ζητανε εφαρμογες τυπου Titanium κλπ, οποτε υπεθεσα πως θα το ειχες Γενικα (μελλοντικα) εχε το παντα ενεργο γιατι μπορει να σε γλιτωσει απο διαφορες καταστασεις τετοιου τυπου. To αλλο που βρηκα (αλλα παλι θελει debugging), ειναι μεσω adb ειτε να παρεις συγκεκριμενα αρχεια που μπορει να χρειαστεις, ειτε (εδω ειναι το ενδιαφερον) να δοκιμασεις μηπως μπορεις να βγαλεις τα αρχεια που ειχες βαλει μηπως και σωθει το συστημα. http://www.droidforums.net/forum/hacking-help/30464-how-adb-why-i-love-adb-commands-3-a.html http://www.droidforums.net/forum/droid-hacks/6865-how-use-adb-all-commands-options.html Στην ουσια θα κανεις ο,τι θελεις με command prompts. Ελπιζω να βοηθησει καπως αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το titanium το χρησιμοποιούσα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το debbuging, κάτι θυμάμαι πως είχα τσεκάρει μια επιλογή στα options του titanium να μην πετάει μήνυμα αν δεν έχω το debbuging ανοιχτό. Μου δωσες αρκετή δουλειά για ν ασχοληθώ, ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα