spyrosguitar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 παιδια ειμαι καινουριος στο insomnia δεν εχω ψαξει αν υπαρχει ηδη το θεμα αλλα χρειαζομαι αμεσα βοηθεια... το προβλημα μου λοιπον. συνδεω το Acer Aspire 5738Z μου ωραια και καλα στην HD TV μου. η εικονα μια χαρα, ο ηχος δεν ακουγεται καθολου. παλια ακουγοταν μια χαρα αλλα προσφατα εκανα μια αναβαθμιση το nvidia driver και μαλλον γι αυτο... καμια προταση;
chrismilo91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 απεγγατεστησε τον driver Και καντον ξανα εγγατασταση
Acepower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σύνδεσε το Notebook σου με τη TV, δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου κάτω δεξιά, επέλεξε τις Συσκευές Αναπαραγωγής και ενεργοποίησε το NVidia High Definition Audio.
spyrosguitar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 απεγγατεστησε τον driver Και καντον ξανα εγγατασταση already done Σύνδεσε το Notebook σου με τη TV, δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου κάτω δεξιά, επέλεξε τις Συσκευές Αναπαραγωγής και ενεργοποίησε το NVidia High Definition Audio. already done
Acepower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κατά την επενεγκατάσταση των Drivers, έκανες express install ή expert install -ή όπως αλλιώς λέγεται; Αν έκανες το πρώτο, να ξέρεις ότι δεν ενδείκνυται και πρέπει να κάνεις το expert install και να επιλέξεις το κουτάκι clean install, καθαρή εγκατάσταση -ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι απ'έξω και βαριέμαι να ξεκινάω setup...
spyrosguitar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Κατά την επενεγκατάσταση των Drivers, έκανες express install ή expert install -ή όπως αλλιώς λέγεται; Αν έκανες το πρώτο, να ξέρεις ότι δεν ενδείκνυται και πρέπει να κάνεις το expert install και να επιλέξεις το κουτάκι clean install, καθαρή εγκατάσταση -ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι απ'έξω και βαριέμαι να ξεκινάω setup... δεν ειχε τετοια επιλογη στο setup νομιζω
Acepower Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έχει άλλα όχι στο express mode που πιθανότατα επέλεξες ως recommended αλλά στο custom mode. Δες και εδώ.
spyrosguitar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 η εγκατασταση σε μενα ειναι διαφορετικη μου εχει μονο δυο κουτακια για επιλογη το ενα "προγραμμα οδηγησης οθονης NVIDIA" το αλλο "προγραμμα οδηγησης ηχο της NVIDIA" τον driver τον κατεβασα απο δω http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers
Acepower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Κατέβασε τους τελευταίους official drivers, από το site της Nvidia εδώ, για Windows Vista, 7 και 8, 64bit και εγκατέστησε τους, με την διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω, αφού πρώτα κάνεις uninstall τους προηγούμενους drivers και οτιδήποτε έχει σχέση με Nvidia audio και graphics, από τον Πίνακα Ελέγχου. Αν παρ' ελπίδα, έχεις λειτουργικό 32bit, κατεβάζεις από εδώ. Επίσης στα specs του 5738Z, παρατήρησα ότι έχει κυκλοφορήσει και με Intel GMA 4500M, ελπίζω να έχεις επιβεβαιώσει ότι το δικό σου laptop, είναι εξοπλισμένο με το GeForce 105Μ. 1
spyrosguitar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 εκανα ακριβως οτι μου πες λυθηκε το προβλημα ευχαριστω πολυ φιλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα