jonnyb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Θελω να αυξησω τη μνημη του pc και χρειαζομαι βοηθεια. Εχω αυτη τη στιγμη πανω την GA-P55-UD6 μητρικη και 4GB μνημη (2x2) τις CORSAIR XMS3 DHX στα 1600 ΜΗΖ. Μπορω να βαλω πανω αλλα 8GB ιδιας η μεγαλυτερης συχνοτητας(αμα μπορω) και να τρεχουν και τα 12GB ταυτοχρονα χωρις προβλημα η θα εχω θεμα; Επισης εχει να κανει και η μαρκα ή μπορω να βαλω οποια να'ναι;; τρεχω προγραμματα 3D και rendering... Παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από jonnyb
chrismilo91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δεν θα εχεις καπιο θεμα αφτη που σου προτινο ειναι Site: http://www.skroutz.gr/s/2294299/Kingston-HyperX-Red-8GB-DDR3-1600MHz.html">αφτη!!! πολυ καλη
jonnyb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω φιλε...να υποθεσω οτι δεν υπαρχει προβλημα που ειναι dual channel η μητρικη ε;;
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μη προτείνετε, αν δε γνωρίζετε κάποια θεμελιώδη δεδομένα. Λοιπόν φίλε jonnyb, πουλάς τις δικές σου και παίρνεις ένα νέο σετάκι. Δε μπορείς να έχεις τις δικές σου και να προσθέσεις 2 ξεκάρφωτες και μάλιστα άλλου μεγέθους και εταιρίας... Ελπίζω να έχεις 64bit λειτουργικό, γιατί σε 32bit είναι άσκοπο. Μέχρι τι ποσό είσαι διατεθειμένος να δώσεις? Για 8gb πχ δες αυτή (δωρεάν μεταφορικά): https://www.skroutz.gr/s/2516300/Patriot-Viper-3-Series-Black-Mamba-DDR3-8GB-1600MHz-Module.html ή αυτές https://www.skroutz.gr/s/2767537/Crucial-Ballistix-8GB-PC3-12800-DDR3-240-pin-DIMM-Kit.html Στη τιμή το ίδιο περίπου θα σου έρθουν, εγώ προτείνω τη 1η. Εννοείται ότι αν θες να πας σε 12gb ή και 16gb (δηλ το ταβάνι της μητρικής σου), το ποσό θα πρέπει ν' ανέβει αρκετά.
jonnyb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου εχω windows 7 64bit οποτε νομιζω ειμαι καλυμμενος... αυτη τη στιγμη μπορω να διαθεσω μεχρι 50 €. Απλα σκεφτομουν οτι οι δικες μου μνημες δε θα πιασουν πανω απο 20 € και ελεγα να τις χρησιμοποιησω με καινουριες μαζι και να εχω 12GB. Οποτε αρχισα να ψαχνω μνημες με ιδιους χρονισμους και ιδιες ταχυτητες... βεβαια για να μου λες να τις πουλησω κατι θα ξερεις περισσοτερο... ομως μετα θα μπορω να ανεβω σε ΜΗz ετσι δεν ειναι;;
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δε θα πάρεις πρέφα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Τα 1600ΜHz μια χαρά είναι. Οπότε δες μία εξ αυτών που ήδη σου πρότεινα και θα είσαι κομπλέ!
area51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Βεβαίως και μπορεί ανεξαρτήτως μάρκας και χωρητικότητας και δεν χρειάζεται να πουλήσει τίποτα. Άπειροι συνδυασμοί παιζουν. Απλά όλες οι μνήμες θα χρονιστούν στα specs της "κατώτερης". Η εξαίρεση είναι να μην παίξουν και όχι ο κανόνας. Δε μπορείς να έχεις τις δικές σου και να προσθέσεις 2 ξεκάρφωτες και μάλιστα άλλου μεγέθους και εταιρίας...
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Βεβαίως και μπορεί ανεξαρτήτως μάρκας και χωρητικότητας και δεν χρειάζεται να πουλήσει τίποτα. Άπειροι συνδυασμοί παιζουν. Απλά όλες οι μνήμες θα χρονιστούν στα specs της "κατώτερης". Η εξαίρεση είναι να μην παίξουν και όχι ο κανόνας. Δε μπορεί να προτείνεις κάτι τέτοιο στα σοβαρά. Εγώ δεν το έχω προτείνει ποτέ κι ούτε πρόκειται. * Ούτε εδώ σε ανάλογα threads έχω δει ποτέ να προτείνεται κάτι τέτοιο...
area51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρότατα. Προτιμότερο "για το φόβο των Ιουδαίων" που λέμε είναι να πάρει ίδιες αλλά με συντριπτική πιθανότητα οι μνήμες θα πάιξουν. Δεν υπάρχει a priori κάποιος λόγος για να μην παίξουν.
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ με τον Δεινόσαυρο.Τις περισσότερες φορές παίζουν απλά για να μαστε 1000% καμμιά φορά λέμε για ίδιες.
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ με τον Δεινόσαυρο. Ορίστε??? Πατήστε το 0 παρακαλώ, γιατί σας χάνω!!!
jonnyb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 παιδια εμενα θα με βολευε να μην τις πουλησω αλλα απ'την αλλη θελω και ενα pc που να κανει render χωρις προβλημα... αμα μπορω να αυξησω τα GB απλα αγοραζοντας αλλα 8 GB τοτε μαλλον αυτο πρεπει να κανω...το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να παρω μνημες της ιδιας μαρκας CORSAIR VENGEANCE 8GB στα 1600 και δεν ξερω αμα ειναι καλες και συμβατες με τις δικες μου...(αλλαζουν μονο τα V...)
area51 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Θα παίξουν όλες στο πρότυπο του jedec, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Αν μπορείς τώρα να βρεις ιδιες με αυτές που έχεις, ακόμα καλύτερα.
jonnyb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ιδιες περιπου με τις δικες μου ειναι αυτες: http://www.skroutz.gr/s/292414/Corsair-XMS3-8GB-DDR3-1600-MHz.html βεβαια οι CORSAIR VENGEANCE μ'αρεσουν λιγο περισσοτερο αλλα καθαρα απο θεμα εμφάνισης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα