Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Θελω να αυξησω τη μνημη του pc και χρειαζομαι βοηθεια. Εχω αυτη τη στιγμη πανω την GA-P55-UD6 μητρικη και 4GB μνημη (2x2) τις CORSAIR XMS3 DHX στα 1600 ΜΗΖ. Μπορω να βαλω πανω αλλα 8GB ιδιας η μεγαλυτερης συχνοτητας(αμα μπορω) και να τρεχουν και τα 12GB ταυτοχρονα χωρις προβλημα η θα εχω θεμα; Επισης εχει να κανει και η μαρκα ή μπορω να βαλω οποια να'ναι;; τρεχω προγραμματα 3D και rendering... Παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει...

Επεξ/σία από jonnyb
Δημοσ.

Μη προτείνετε, αν δε γνωρίζετε κάποια θεμελιώδη δεδομένα.

Λοιπόν φίλε jonnyb, πουλάς τις δικές σου και παίρνεις ένα νέο σετάκι. Δε μπορείς να έχεις τις δικές σου και να προσθέσεις 2 ξεκάρφωτες και μάλιστα άλλου μεγέθους και εταιρίας...

Ελπίζω να έχεις 64bit λειτουργικό, γιατί σε 32bit είναι άσκοπο.

Μέχρι τι ποσό είσαι διατεθειμένος να δώσεις?

Για 8gb πχ δες αυτή (δωρεάν μεταφορικά):

https://www.skroutz.gr/s/2516300/Patriot-Viper-3-Series-Black-Mamba-DDR3-8GB-1600MHz-Module.html

ή αυτές

https://www.skroutz.gr/s/2767537/Crucial-Ballistix-8GB-PC3-12800-DDR3-240-pin-DIMM-Kit.html

Στη τιμή το ίδιο περίπου θα σου έρθουν, εγώ προτείνω τη 1η.

Εννοείται ότι αν θες να πας σε 12gb ή και 16gb (δηλ το ταβάνι της μητρικής σου), το ποσό θα πρέπει ν' ανέβει αρκετά.

Δημοσ.

Φιλε μου εχω windows 7 64bit οποτε νομιζω ειμαι καλυμμενος... αυτη τη στιγμη μπορω να διαθεσω μεχρι 50 €. Απλα σκεφτομουν οτι οι δικες μου μνημες δε θα πιασουν πανω απο 20 € και ελεγα να τις χρησιμοποιησω με καινουριες μαζι και να εχω 12GB. Οποτε αρχισα να ψαχνω μνημες με ιδιους χρονισμους και ιδιες ταχυτητες... βεβαια για να μου λες να τις πουλησω κατι θα ξερεις περισσοτερο... ομως μετα θα μπορω να ανεβω σε ΜΗz ετσι δεν ειναι;;

Δημοσ.

Δε θα πάρεις πρέφα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Τα 1600ΜHz μια χαρά είναι.

Οπότε δες μία εξ αυτών που ήδη σου πρότεινα και θα είσαι κομπλέ! :)

Δημοσ.

Βεβαίως και μπορεί ανεξαρτήτως μάρκας και χωρητικότητας και δεν χρειάζεται να πουλήσει τίποτα. Άπειροι συνδυασμοί παιζουν. Απλά όλες οι μνήμες θα χρονιστούν στα specs της "κατώτερης". Η εξαίρεση είναι να μην παίξουν και όχι ο κανόνας.

Δε μπορείς να έχεις τις δικές σου και να προσθέσεις 2 ξεκάρφωτες και μάλιστα άλλου μεγέθους και εταιρίας...

Δημοσ.

Βεβαίως και μπορεί ανεξαρτήτως μάρκας και χωρητικότητας και δεν χρειάζεται να πουλήσει τίποτα. Άπειροι συνδυασμοί παιζουν. Απλά όλες οι μνήμες θα χρονιστούν στα specs της "κατώτερης". Η εξαίρεση είναι να μην παίξουν και όχι ο κανόνας.

Δε μπορεί να προτείνεις κάτι τέτοιο στα σοβαρά. Εγώ δεν το έχω προτείνει ποτέ κι ούτε πρόκειται.

* Ούτε εδώ σε ανάλογα threads έχω δει ποτέ να προτείνεται κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Σοβαρότατα. Προτιμότερο "για το φόβο των Ιουδαίων" που λέμε είναι να πάρει ίδιες αλλά με συντριπτική πιθανότητα οι μνήμες θα πάιξουν. Δεν υπάρχει a priori κάποιος λόγος για να μην παίξουν.

Δημοσ.

παιδια εμενα θα με βολευε να μην τις πουλησω αλλα απ'την αλλη θελω και ενα pc που να κανει render χωρις προβλημα... αμα μπορω να αυξησω τα GB απλα αγοραζοντας αλλα 8 GB τοτε μαλλον αυτο πρεπει να κανω...το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να παρω μνημες της ιδιας μαρκας CORSAIR VENGEANCE 8GB στα 1600 και δεν ξερω αμα ειναι καλες και συμβατες με τις δικες μου...(αλλαζουν μονο τα V...) 

Δημοσ.

Θα παίξουν όλες στο πρότυπο του jedec, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Αν μπορείς τώρα να βρεις ιδιες με αυτές που έχεις, ακόμα καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...