Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημειώνεται πως δέν έχει windows 8 αλλά τα 7 οπότε μια αναβάθμιση στα 8 οριτζιναλ θα κοστίσει επιπλέον 60 ευρώ.

Με 15ευρω δεν κανεις αναβαθμιση στα 8;

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω παραγκειλει προσωπικα, επομενος πιστευω και οτι αξιζει. Εξαρτατε απο τις αναγκες σου και το τι ζητας απο ενα laptop.

Αν δεν σε ενοχλει το οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και αν εχεις την υπομονη μεχρι να στο φερουν απο τo e-shop ναι, αξιζει.

Ειναι πολυ χαμηλα η τιμη του και αυτο του δεινει ενα + ακομα και σε σχεση με αλλες προσφορες που εχω δει αυτες τις μερες οπου μπορει ο αλλος υπολογιστης να ειναι λιγο πιο καλος, αλλα ειναι και περιπου 100 ευρο πιο ακριβα.

Αυτο που εχει υποθει και στο τοπικ των crazy sundays και ανησυχει καποιους ειναι οτι δεν εχει εγκυηση απο την hp αλλα απο το e-shop, και δεν ξερεις αν θα ειναι ακομα ανοιχτο το e-shop σε 2 χρονια. Ωστοσω, αν θες την γνωμη μου, και πριν δυο χρονια τα ακουγα αυτα και το e-shop ακομα εκει ειναι. Εχει οικονομικα προβληματα, αλλα δεν πιστευω πως θα κλεισει τοσο γρηγορα/αποτομα.

Κατα τα αλλα, ειναι πολυ τιμιο μηχανιμα, αν σε καλυπτουν τα τεχνικα του χαρακτηριστιμα πιστευω πως αξιζει, μπορεις να βρεις και αλλες προσφορες, σε λιγο πιο καλα ισως μηχανιματα, αλλα θα πρεπει να βαλεις το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη.

Επισης, απλα για να ξερεις σε περιπτωση που το σκευτεις σοβαρα, απο την Κυριακη που βγηκε η προσφορα ελεγε οτι αναμενεται παραλαβη στις 22 του μηνα, εγω εκανα την παραγκελια Τριτη πρωΐ (22 του μηνα) οπου ελεγε ακομα το ιδιο, την Τεταρτη το αλλαξανε σε "Κατοπιν παραγκελιας", εχω μιλισει με υπαλληλο τους και μου ειπε οτι θα τα ειχανε μεχρι τελος της εβδομαδας, μεχρι και σημερα ομως στην εξελιξη παραγκελιας μου γραφει οτι αναμενεται η παραλαβη... 

Δημοσ.

φίλος μου το έχει παραλάβει ήδη, οπότε λογικά θα σε ενημερώσουν σύντομα. Πάντως είναι πολύ τίμιο μηχάνημα, μόνο μελανό σημείο η εγγύηση, αν και είμαι και γω της άποψης ότι δε θα κλείσει σύντομα το e-shop. 

Δημοσ.

εξαρατε τη χρηση θα κανις παντος για τα λεφτα του ειναι μια χαρα για οπιαδιποτε χρηση και τα win8 δεν ειναι και τοσο καλα κατα την γνομη μου που εχω 7 εδω και 2χρονια εινια απιστευτη η εμπειρια και παλυ γνομη μου

Δημοσ.

Μηπος ξερεις ποτε το παραγκειλε ο φιλος σου; 

Η εγγυηση ειναι ενα μικρο ρισκο ειναι η αληθεια, μια και προκειτε για παραεισαγωγη, αλλα βασιζομαι στο οτι το πιθανοτερο ειναι να μην παθει τιποτα, και αμα παθει να το παθει νωρις, και επομενος να το αντικαταστισουν πριν προλαβουν να κλεισουν.

Δημοσ.

Ελπιζω λοιπον Δευτερα να το στειλουν απο Αθηνα μπας και το παραλαβω Τριτη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...