Προς το περιεχόμενο

Πως θα βρω το Serial Number των Windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω ένα NB sony με εγκατεστημενα windows 8 και απο χτες έχω πρόβλημα με τον σκληρο δισκο..Πως μπορω να βρώ το κλειδι ενεργοποιησης για να τα εγκαταστησω απο dvd oem στον καινουργιο δισκο??

Δημοσ.

αυτοκολλητο με το serial key δεν εχει πανω το λαπτοπ;

εκει θα ειναι και ο κωδικος ενεργοποιησης.

Oxi δεν εχει το "κλασικο" ταμπελακι οπως τα windows 7,έχι μικρό καρτελακι με ολογραμμα..

Δημοσ.

Nαι..τα γνωριζω τα συγκεκριμενα προγραμματακια,σε αυτην ομως την περιπτωση δεν μου λειτουργει ο δισκος για να μπω στο λειτουργικο...παιζει να ειναι καπου κωδικοποιημενος ο κωδικος στο bios?και αν ναι πως τον βλέπω??!!

Δημοσ.

Nαι..τα γνωριζω τα συγκεκριμενα προγραμματακια,σε αυτην ομως την περιπτωση δεν μου λειτουργει ο δισκος για να μπω στο λειτουργικο...παιζει να ειναι καπου κωδικοποιημενος ο κωδικος στο bios?και αν ναι πως τον βλέπω??!!

Όταν λες ότι δεν σου λειτουργεί εννοείς ότι δεν μπορείς απλά να μπεις στα windows ή ότι δεν αναγνωρίζει τον δίσκο το λαπτοπ;

Δημοσ.

Όταν λες ότι δεν σου λειτουργεί εννοείς ότι δεν μπορείς απλά να μπεις στα windows ή ότι δεν αναγνωρίζει τον δίσκο το λαπτοπ;

Eχει πολλα bad sectors και δεν με αφηνει καν να περασω λογισμικο...με portable winxp και να περασω το προγραμματακι λετε να καταφερω κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...