Kostas360 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop και επειδή ακούω πολύ καλά λόγια για τα DELL μάλλον θα αγοράσω κάποιο από τη σειρά "'Inspiron 15r'"... Το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορώ να διαθέσω 700 ευρώ για το φθηνότερο τουλάχιστον που είναι το Site: https://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html?from=account_favorites">Dell Inspiron 15r - 5520 ή το Site: https://www.skroutz.gr/s/2662485/Dell-Inspiron-15R-N5521-i5-3317U-4GB-500GB.html?from=account_favorites">Dell Inspiron 15r N5521 ... Γιαυτό θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια προσφορά κανένα κατάστημα στα DELL στην τωρινή περίοδο των εκπτώσεων ή αν γενικά γίνονται προσφορές στα DELL?? Ή μήπως η Dell ακολουθεί πολιτική σαν αυτή της APPLE η οποία δεν αφήνει να γίνουν ποτέ προσφορές στα προιόντα της? Αν συμβαίνει αυτό τότε καλύτερα να ψάξω για κάποιο αλλό Laptop διαφορετικής μάρκας!!! Περιμένω τις απαντήσεις σας!!!
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ολες οι εταιριες κανουν προσφορες στα λαπτοπ τους. Η apple ειναι αλλη ιστορια.. Ps: Ποοσο καιρο παιζει να το ψαχνεις αυτο το λαπτοπ; 1
Kostas360 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Άσε φίλε!!! Άν δεν μου κάνει κάτι ''κλικ'' δεν πρόκειται να το αγοράσω!!!
Barret Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Χεχε φιλε κ εγώ το ίδιο θέλω... καποιο απο τα συγκεκριμένα αλλά δέν ξέρω αν πρέπει να περιμένω.Ενας φίλος μου είπε πως το eshop είχε βγάλει προσφορά πριν μερικούς μήνες ένα dell me i5 και ανεξάρτητη gpu στα 600 ευρώ... ποιός ξέρει... 1
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Χεχε φιλε κ εγώ το ίδιο θέλω... καποιο απο τα συγκεκριμένα αλλά δέν ξέρω αν πρέπει να περιμένω. Ενας φίλος μου είπε πως το eshop είχε βγάλει προσφορά πριν μερικούς μήνες ένα dell me i5 και ανεξάρτητη gpu στα 600 ευρώ... ποιός ξέρει... Το οποιο ηταν αμερικανικο και δεν ειχε εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Ειχε αγγλικα windows και αγγλικο πληκτρολογιο.
Kostas360 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το οποιο ηταν αμερικανικο και δεν ειχε εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Ειχε αγγλικα windows και αγγλικο πληκτρολογιο. Από αυτά που ανέβασα έχουν και τα 2 ελληνικό πληκτρολόγιο?
Antwni Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αφου δεν θα τα πάρεις τι σε νοιάζει? Ναι ελληνικό έχουν...το e-shop τα φέρνει απο έξω (αυτά που βάζει στα crazy sundays συνήθως) για αυτό...
Deathrash666 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το οποιο ηταν αμερικανικο και δεν ειχε εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Ειχε αγγλικα windows και αγγλικο πληκτρολογιο. Δηλαδή όλα τα laptop που έχουν αγγλικό πληκτρολόγια δεν καλύπτονται απο τις ελληνικές αντιπροσωπείες των εταιριών? :Ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα