Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας .!!! επεσε νερο στο λαπτοπ μου και παρολο που ανοιγε στην αρχη μετα εκλεινε!! Ποιο αναλυτικα : στην αρχη οταν επεσε το νερο το αφησε η αδερφη μ για κανενα τεταρτο και μετα το ανοιξε (δεν ημουν σπιτι ) ανοιγε κανονικα ο η/υ μεχρι την επιφανεια εργασιας , μετα εκλεινε η οθονη και δεν εκανε τπτ μολι κλεινα και ανοιγα το καπακι παλι τα ιδια φενοταν η επιφανεια εργασιας και μετα παλι τπτ.. του εβγαλα το πληκτρολογιο και το φυσιξα λιγακι με ενα φυσητηρι που εχω για τον σταθερο και τωρα δεν μ διχνει τπτ η οθονη στην αρχη κανει 1 μικρο θορυβο και μετα τπτ .. Αν το αφησω αρκετη ωρα ζεστενετε ο επεξεργαστης δλδ δουλευει...Μονο το φωτακι του ρευματος αναβει :( !!! το λαπτοπ ειναι toshiba satellite l40 βοηθειααααα!! και ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και νομίζω οτι είναι αργά πλεον .. άνοιξε το οσο μπορείς και ξέρεις να φτάσεις και φυσατο καλα με ενα πιστολάκι μαλλιών στο χλιαρό οχι στο ζεστό.

• Like 2
Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα πιστευω. Περιμενε μηπως απαντησει καποιος που το εχει παθει. Αλλα εγω σε κινητο το εχω παθει το εριξα σε ρυζι 1 μερα και εφτιαξε. Αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Με λιγα λογια αξιζει να το φτιαξω?

Και μια τελευτεα ερωτηση ειναι ενσωματομενη η καρτα γραφικων?? εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν εβγαλα ακρη ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας.!!!!1

Δημοσ.

Ναι για ενσωματωμένη την βλέπω αλλα κρατάω κ μια επιφύλαξη.. ας το δει κάποιος έμπιστος τεχνικός να σου πει με ακρίβεια.. εμείς πιθανολογούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Και κάντο βίδες!!

Αν και, όπως είπαν και οι παραπάνω, βιαστήκατε να το βάλετε σε λειτουργία και από τη στιγμή που δεν δίνει και σήμα σε εξωτερική οθόνη είναι και η κάρτα γραφικών. Κατά πόσο αξίζει να φτιαχτεί, και πόσο αξίζει για να φτιαχτεί, είναι μεγάλη κουβέντα. Και μόνο που έπεσε το νερό και, προφανώς, τα έκανε όλα μούσκεμα εκεί μέσα, δεν ξέρουμε αν είναι μόνο η κάρτα γραφικών....

• Like 1
Δημοσ.

Και κάντο βίδες!!

Αν και, όπως είπαν και οι παραπάνω, βιαστήκατε να το βάλετε σε λειτουργία και από τη στιγμή που δεν δίνει και σήμα σε εξωτερική οθόνη είναι και η κάρτα γραφικών. Κατά πόσο αξίζει να φτιαχτεί, και πόσο αξίζει για να φτιαχτεί, είναι μεγάλη κουβέντα. Και μόνο που έπεσε το νερό και, προφανώς, τα έκανε όλα μούσκεμα εκεί μέσα, δεν ξέρουμε αν είναι μόνο η κάρτα γραφικών....

Δεν τα φτιάχνουν και αδιάβροχα οι μλκες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...