Madlef86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Εχθές παρέλαβα την MSI GTX 680 Lighting και μπορώ να πω ότι η κάρτα τα σπάει! Το θέμα είναι πως σε όλα τα παιχνίδια παίζει κανονικά αλλά στο far cry ( το οποίο είναι το μόνο που υπήρχε πριν βάλω την καινούργια επάνω) άμα ανεβάζω τα γραφικά κολλάει στα βίντεο, βγάζει μήνυμα λάθους στο παιχνίδι και με πετάει έξω! Άμα τα βάλω όπως με την 650 (δηλαδή όλα high) παίζει μια χαρά! Μέχρι και απεγκατάσταση έκανα το παιχνίδι και το ξανά πέρασα αλλά δεν! Πάει το μυαλό σας κάπου...; Του drivers τους έσβησα τους παλιούς πρώτα, καθάρισα και τα resgistry και μετά πέρασα τους καινούργιους.
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Στα video κολλαει και εμενα.Μιλαμε για 2-5 frames.Μετα ομως το τρεχει κανονικα.Οποτε λογικα δεν ειναι η καρτα σου αλλα κατι αλλο την κανει.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δες αν σου δίνει άλλο bios.. εγώ με την ίδια 670 το έπαιξα νερό.. επίσης αν ξανακάνεις εναλλαγή μείνε λίγο με την ενσωματωμένη και αφαίρεσε εντελώς τους drvrs και μετά ξαναπέρασε τουs
evoracing Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τα Update του game τα κατέβασες? Από ότι βλέπω μέχρι v1,04 πάει.
kyriakosm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και εγω μια χαρα το τελειωσα το παιχνιδι με 680 asus top βαλε το ambient occlusion στο hbao και 310,90 με 1,4 αν δεν σου τρεχει καλα κατι αλλο φταιει
aetos1988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Έχω και εγώ την 680 συγκεκριμένα την EVGA 680 Singnature SC και δεν έχω πρόβλημα στο FarCry3 . Μήπως έκανες εγκατάσταση το MSI Afterburner η ένα παρόμοιο πρόγραμμα;
Madlef86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας παιδιά! Οι drivers της κάρτας είναι οι τελευταίοι και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα της κάρτας παρά μόνο τους drivers από προγράμματα. Αλήθεια το ambient occlusion για τι πράγμα είναι; Θα δοκιμάσω αυτό που είπατε πιο πάνω να το βάλω στο hbao.... Υ.Γ. Το κάνει μόνο στο far cry. Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά αλλά τα άλλα τα πέρασα μετά από την καινούργια κάρτα.
Madlef86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά δυστυχώς τίποτα... Από δευτέρα περιμένω τα Win 8 Pro άρα πάω για format και στήσιμο από την αρχή και βλέπουμε.. Μακάρι να παίξει που λογικά θα παίξει μιας και στο BF3 για παράδειγμα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα..
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ambient occlusion είναι είδος φωτισμού.Τι θερμοκρασίες πιάνει η κάρτα? Στο Far Cry 3 έχουν θέματα μερικοί.
Madlef86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κυμαίνετε σε φυσιολογικά επίπεδα.. Παντού αλλού παίζει μια χαρά η κάρτα. Μου βγάζει μήνυμα ότι έχει πρόβλημα το far cry και πρέπει να κάνει αναγκαστικό κλείσιμο...
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και εγω μια χαρα το τελειωσα το παιχνιδι με 680 asus top βαλε το ambient occlusion στο hbao και 310,90 με 1,4 αν δεν σου τρεχει καλα κατι αλλο φταιει Σε αυτό νομίζω δεν έδωσες την πρέπουσα σημασία και μπορεί κάλλιστα να είναι από αυτό.
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε αυτούς τους οδηγούς και "παίξε¨ λίγο με τις ρυθμίσεις. Επίσης από περιέργεια το powerlimit που το χεις?
Madlef86 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έβαλα και τα settings που λέει ο φίλος πιο πάνω αλλά πάλι τίποτα.. Στο παιχνίδι μέσα δεν κολλάει. Μόνο όταν πάει να παίξει βίντεο!
BABTISTA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα δοκιμασε τα παρακατω αφου πρωτα ομως ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ!!! https://www.google.gr/#hl=el&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=farcry+3+crashes&oq=farcry+3+crashes&gs_l=hp.3...2553.2934.1.3151.2.2.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.1.pRtRovc1vrQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.d2k&fp=9b893557bc12f403&biw=1366&bih=587 Εχω ξενυχτισει πολλα βραδια και λυση δεν βρηκα στο συγκεκριμενο game βεβαια εμενα μου παιζει μια χαρα ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ STOCK συνοτητες! 3770k asus maximus v gene asus 680 direct cu ii top ssd agility 3 700w thermaltake. ισως να εισαι τυχερος και να σου πεξει κανονικα δοκιμασε τα εξης -Format-update bios-update ssd-update windows-update drivers(GPU)-CMD:sfc.scannow(ελεγχο για επαναδομηση αρχειων λειτουργικου)-CMD:bcdedit.exe /set {current} nx Always off (απενεργοποιηση DEP)-Msconfig(κρατησε μονο ηχο των windows)-timings RAM και volt απο BIOS χειροκινητα-αποσυνδεση ολων των περιφερειακων HDD,εκτυπωτες,ακομα και το dvd-rom.-αλλαγη σχεδιου παροχης ενεργειας:τον SSD ποτε απενεργοποιηση και την PCI- EXPRESS στο ανενεργο (την εχει συνηθως μετρια εξοικονομηση ενεργειας)-windows features off-run memtestx86 απο bios 5 ωρες -update the game με το 1,4 patch. Αν μπορεις μπες στο event viewer και πες μου τι σφαλμα σου βγαζει (κατι θα γραφει) καντο post σε μηνυμα! Καλη επιτυχια !! με τα παραπανω καταφερα και το επαιξα κανονικα με ολα stock..μολις το τερματησα το εσβησα και να ξαναπηγα εκει που ημουν 24/7 rock stable 4,4ghz και σε ολα.παντως να ξερεις οτι κατα 99% ειναι προβλημα της Γ@ΜΗΜΕΝΗΣ UBISOFT . Επι ευκαιρια μετα αν ολα πανε καλα τρεξε και ενα FRAPS και πες μου ποσα καρε βγαζεις για να συκγρινω τα δυα gpus(νομιζω σου ριχνω ελαχιστα χαχαχα!λογω οτι εχω 40mhz παραπανω στο boost cpu clock 1201mhz στα μαμησια ρολογια)μας που ειναι σκυλια.βαλε 1080p,gpu frame 5,vsyng off,msaa 8x,depth of field 83.ambient oclusion=HDAO,enchanted ολα τα αλλα ultra και πες μου ποσα καρε δειχνεις!TO HBAO ειναι για NVIDIA ΤΟ HDAO ΓΙΑ ΑΤΙ (high definition ambient oclusion)το παιζει και η πρασινη με 2 καρε ομως λιγοτερο απο τις κοκκινες αλλα και η απεικονιση με HDAO ειναι ελαφρως καλητερη,μην ξεχνας το παιχνιδι ειναι κυριως προγραμα της AMD αλλα και παλι σε ολες τις amd ακομα και σε now reference κοκκινες θα ριχνεις στα αυτια με την msi .ΦΙΛΙΚΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα