kosegdit Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο κουτί το 650D, αλλά πολύ βαβούρα κι εγώ με τον θόρυβο έχουμε μαλώσει καιρό τώρα. Ο πίσω 120mm ανεμιστήρας θα αντικατασταθεί με έναν ήδη υπάρχον Noiseblocker, οπότε από εκεί είμαι καλυμμένος. Το θέμα είναι τι κάνουμε με τους 2 200mm, που βρίσκονται μπροστά και πίσω. Έχω σκεφτεί 3 πιθανές λύσεις, και θα ήθελα την άποψή σας. Οικονομικότερη λύση: Αφήνω τον επάνω exhaust όπως έχει, καθώς δεν είναι και αυτός που κάνει τον πολύ θόρυβο, και αντικαθιστώ τον μπροστά intake με αυτόν. Υπόψιν ότι τα κουτιά των δίσκων έχουν αφαιρεθεί, οπότε δεν υπάρχει θέμα χώρου. Μέση οικονομικά λύση: Αντικαθιστώ και τους 2 200mm ανεμιστήρες με 2 Coolermaster Megaflow Ακριβότερη λύση: Ο μπροστά intake αντικαθίσταται με τον Megaflow, όπως και πριν, μόνο που τώρα αφαιρώ τον πάνω 200mm exhaust, και στην θέση του βάζω 2x bequiet 120mm. Η τρίτη λύση, έγινε με την σκέψη ότι ο ένας 120mm θα χρησιμοποιηθεί ως exhaust(αυτός που είναι πιο κοντά στον ήδη υπάρχον 120mm exhaust, στην πίσω μεριά του κουτιού), και ο άλλος θα μπει δίπλα ως intake(για να τροφοδοτεί με φρέσκο-κρύο αέρα την ψύκτρα του επεξεργαστή). Αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα βοηθούσε καθόλου το airflow και τις θερμοκρασίες, τότε το απορρίπτουμε αμέσως και διαλέγουμε ανάμεσα στις πρώτες 2. Η γνώμη σας;;
gamer hd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 θα σε στεναχωρησω αλλα αμα ειναι πρεπει να βαλεις ξανα 200μμ τις κορσαιρ διοτι η καθε εταιρια γαζει 200 μμ για τα κουτια της δεν ειναι σαν τα 120μμ ασε που τα megaflow και τα 2 που ειχα ηταν απαισια
kosegdit Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω όποιον 200άρη θέλω μπροστά;
cpdexter Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Όρεξη να έχεις να διαβάζεις.... http://www.overclock.net/t/907643/corsair-obsidian-650d-mid-tower/390
kosegdit Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 θα σε στεναχωρησω αλλα αμα ειναι πρεπει να βαλεις ξανα 200μμ τις κορσαιρ διοτι η καθε εταιρια γαζει 200 μμ για τα κουτια της δεν ειναι σαν τα 120μμ ασε που τα megaflow και τα 2 που ειχα ηταν απαισια Μπορείς να μου εξηγήσεις, τι εννοείς απαίσια;
gamer hd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 στο 80 τις εκατο και πανω εκαναν ratling στα 50 τις εκατο δεν ενοιωθα τον αερα παρολο που το χερι μου ηταν ξυστα.. και δεν ειναι 20 db στο εγγυουμε εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα