Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Insomniacs.!! B) Το προβλημα μου ειναι οτι ειχα εγκατεστημενο το Kaspersky 2013 και οταν το διεγραξα εμεινε ο φακελος Kaspersky Lab(C->Αρχεια Εφαρμογων->).Δεν διαγραφεται με τιποτα,καθως μου λεει οτι ;{Απαιτιται αδεια απο το συστημα για να κανετε αλλαγες}.Θελω να ενημερωσω οτι το kaspersky το ειχα απεγκαταστησει με το Revo Unistaller!

Ποιο ειναι το προβλημα?Γινεται να διαγραψω το φακελο?Αν ναι με ποιο τροπο ?Ευχαριστω!!

Y.Γ ;Συγνωμη για την ορθογραφια της επικεφαλιδας!

Δημοσ.

καντο παλι εγκατασταση και βγαλτε κλασικα απο τον πινακα ελεγχου - προσθαφαιρεση προγραμματων.

εισαι ο μοναδικος χρηστης στον υπολογιστη δεν εχεις παραπανω απο ενα user?

επισης αν δεν δουλεψει αυτο που σου ειπα υπαρχει της Kaspersky tool removal

Δημοσ.

καντο παλι εγκατασταση και βγαλτε κλασικα απο τον πινακα ελεγχου - προσθαφαιρεση προγραμματων.

Εχω εγκαταστησει το avast τωρα.!Ναι μονο ενας χρηστης υπαρχει.Θα δοκιμασω αυτο μου ειπες με το tool removal.

Λοιπον δοκιμασα το tool removal και την πρωτη φορα μου εβγαλε Blue screen και την δευτερη το εξης;Please try to reboot your pc.Error message is client register ,error -2147024894.

Φιλε πετυχε.Σε ευχαριστω πολυ!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...