Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ψεύδεσαι. Μπορεί να είναι πληθυντικός το sitename αλλα ο Γιακαλής μόνο έχει posting rights.

Κατα τα άλλα ΜΆΖΕΨΕΤΗΝΑ ΛΙΓΟ, ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.

“ Δεν έχω ουδεμία σχέση με τρίτους ( και ουδέποτε είχα ) της περιοχής

ούτε επαγγελματική ούτε συγγενική , προσοχή μη τυχόν σας παραπλανήσουν τρίτοι ....”

Δημοσ.

να διευκρινισω κατι που δεν καταλαβατε... εγω προσωπικα αναλογα τη γκομενα ανοιγω κλεινω πορτες και λεω και τις αναλογες μαλακιες στις συζητησεις κτλ κτλ...

Η ερωτηση που εκανα ποιος μπαινει πρωτος δηλαδη αφορα στο ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ! δηλαδη αν εγω ανοιξω πορτα και μπει πρωτη η γκομενα πως θα το δουν σαν κινηση οι αλλες γκομενες μεσα που κοιταζουν οταν μπαινει καποιος ειδικα με συνοδεια και πως οταν μπω πρωτος και ακολουθει η δικια μου... δηλαδη θα τους αρεσει η θα πουν ας πουμε τι μαλακας, μπηκε δευτερος?

Εγω προτιμω εως τωρα να μπαινει η δικια μου ωστε απο πισω να ακολουθω και να βλεπω ολο το πεδιο τι παιζει χωρις να βλεπει η δικια μου τι βλεπω εγω...

Δημοσ.

Φίλε, άμα σε νοιάζει σε τέτοιο βαθμό τι θα πουν οι τυχαίοι μιας καφετέριας, καλύτερα να σου ανοίγει η γκόμενα την πόρτα.

• Like 6
Δημοσ.

Το αγαπαω αυτο το site.

Φίλε, άμα σε νοιάζει σε τέτοιο βαθμό τι θα πουν οι τυχαίοι μιας καφετέριας, καλύτερα να σου ανοίγει η γκόμενα την πόρτα.

Δωσε της εκει και ενα ταλιρακι να σου ανοιγοκλεινει την πορτα σε καθε καφετερια και εισαι αρχηγος.

• Like 2
Δημοσ.

Η ερωτηση που εκανα ποιος μπαινει πρωτος δηλαδη αφορα στο ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ! δηλαδη αν εγω ανοιξω πορτα και μπει πρωτη η γκομενα πως θα το δουν σαν κινηση οι αλλες γκομενες μεσα που κοιταζουν οταν μπαινει καποιος ειδικα με συνοδεια και πως οταν μπω πρωτος και ακολουθει η δικια μου... δηλαδη θα τους αρεσει η θα πουν ας πουμε τι μαλακας, μπηκε δευτερος?

Εγω προτιμω εως τωρα να μπαινει η δικια μου ωστε απο πισω να ακολουθω και να βλεπω ολο το πεδιο τι παιζει χωρις να βλεπει η δικια μου τι βλεπω εγω...

Eυτυχώς πρόλαβα να απαντήσω πριν τη διευκρίνιση γιατί έτσι όπως το θέτεις τώρα θέλει σκέψη το πράγμα.. Το έχεις φιλοσοφήσει πάντως!

Δημοσ.

Τι το ψαχνεις ρε πρασσινοματα.

Αμα υπαρχει χημεια, τι σημασια εχει ποιος μπαινει πρωτος? :-)

Ρωτα τον ΛΥΚΟ να σου πει, που τα ξερει αυτα :P

Αυτο που σου λεω τωρα θα το καταλαβεις μονο αμα εισαι η ιδια greeneye απο το basketforum.gr και το basketballforum.gr

εγώ πάλι είμαι ακόμα στραβωμένος με το ban του colonel gomelsky από το πρώτο και την αποχώρησή του από το δεύτερο. Ο Λύκος τα ξέρει όλα, προφανώς να ρωτήσει αυτόν.

Ρε λες να είναι η greeneyes13? Αν ναι, δώσε σήμα και βάλε ξανά τον saras στο avatar

Δημοσ.

δεν ειμαι πρασινοματα αφου ακομα δεν αλλαξα φυλλο ουτε σκοπευω! :-D

παντως εχετε πολυ πλακα στις απαντησεις και παρολο που θελω σοβαρες απαντησεις συνεχιστε!

Apo oti βλεπω γενικα οι αποψεις διιστανται, αν και περισσοτερο κλινει στο να μπαινει η γκομενα πρωτη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...