Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .Θα ηθελα να μου προτεινετε μια μητρικη που να εκμεταλευεται ολες του τις δυνατοτητες.Επισης σκεφτομαι και για ο/c!!Οσο για το οικονομικο  

μεχρι 150-200Ε(το μεγιστο).

Υ.Γ Η χρηση ειναι κυριως για Gaming!Ευχαριστω!! B)

Δημοσ.

Αν ειναι να αλλαξεις κατι, θα αλλαξεις την καρτα γραφικων σου για να βελτιωθουν οι επιδόσεις στα games με καποια 7950 τουλαχιστον. Οχι οτι θελει αλλαγη όμως. Η μητρικη που εχεις ειναι αριστη.

Δημοσ.

ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΙΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΧΗΡΗΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ 5850

Ο jp21 εχει την 6870 και θα παρει μεταχειρισμενη την 5850? Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο jp21 εχει την 6870 και θα παρει μεταχειρισμενη την 5850? Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες.

ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΙΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΧΗΡΗΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ 5850

Το ξερω παιδια,μαζευω ηδη λεφτα.Ο λογος που δεν εχω παρει ακομα(αν ηταν την 7950 θα επαιρνα)ειναι επειδη περιμενω να βγει η σειρα 8000.Ξερει κανεις περιπου ποσο θα κοστιζει μια παρομοια με την 7950.??

ΥΓ ευχαριστω για το ενδιαφερον B) !!!

Επεξ/σία από JP21
Δημοσ.

Έχει νόημα να περιμένεις? Ειδικά για την παρόμοια η οποία ως καινούρια θα είναι και ακριβότερη? Εγώ πιστεύω πως όχι. Όταν θα βγει η σειρά 8 μετά από λίγο θα ανακοινωθεί η σειρά 9 κοκ...

• Like 3
Δημοσ.

Έχει νόημα να περιμένεις? Ειδικά για την παρόμοια η οποία ως καινούρια θα είναι και ακριβότερη? Εγώ πιστεύω πως όχι. Όταν θα βγει η σειρά 8 μετά από λίγο θα ανακοινωθεί η σειρά 9 κοκ...

Δηλαδη να παω για 7950? :ph34r:

Δημοσ.

Για να δεις και κάποια διαφορά,ναι.Αλλά τη χρειάζεσαι?

Κοιτα αμεσα οχι.Αλλα στο κοντινο μελλον(Crysis 3) πιστευω οτι θα μου χρειαστει.Οχι οτι η 6870 που εχω τωρα θα εχει προβλημα απλα για να δω και καποια διαφορα οπως ειπες.Εσυ τι μου προτεινεις?Να μεινω 6870,να παω για 7950 η να περιμενω την σειρα 8000?

Δημοσ.

Περίμενε να βγουν πρώτα κάποια καινούρια παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν και βλέπεις.

Ενταξει.Θα ακολουθησω την συμβουλη σου!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...