Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Εδώ και κανα 10ήμερο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το iPad 3, ενώ είναι κλειδωμένο μου τρώει μπαταρία. Πεφτω για ύπνο πχ και το πρωί έχει πέσει 10% ή και περισσότερο. Επίσης και κατα τη χρήση του τρώει παράλογα πολύ σε σχέση με πριν. Δεν έχω κατεbάσει κάποιο app πρόσφατα, ωστε να προκαλεί κάτι τέτοιο. Έχω κλείσει Notifications από mail fb κλπ και πάλι τα ίδια. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? τρέχει το iOS 6.

Δημοσ.

Είσαι jb ή όχι;

Jailbreak στο ios 6 ;

Κατά πάσα πιθανότητα φταίει ios ειχανε αναφερθεί προβλήματα με τη μπαταρία. Κάνε update.

Προσωπικά παρεμεινα στην 5.1.1 γιατί πρέπει να είναι η καλύτερη ios εκδοση που έχει βγει εδω και χρονια ( και jailbreak παρακαλώ )

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το iOS 6 το έχω από Σεπτέμβριο, και ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα πριν 2 βδομάδες..  :unsure:

έχεις κάνει kill τα προγραμματα στο background? Καντα όλα.

επίσης απενεργοποίησε push notifications και locations και μετα αστο ενα βράδυ stand by να μας πείς αν σου κάνει το ίδιο.

Δημοσ.

Για phantom usage το κόβω. Κάνε όλα τα παραπάνω που σου λέει το παιδί και αν δεν λυθεί κάνεις back up επαφές, σημειώσεις και τέτοια icloud και φώτος χειροκίνητα και πας για restore και set up as new

Δημοσ.

παιδιά έκανα restore και set up as new (για περισσότερη σιγουριά) και όλα φαίνονται OK. επέστρεψε στα προηγούμενα επίπεδα η κατανάλωση.. ευχαριστώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...