dimos47ki7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 <p>Άσχετο<br> Γιατί όταν θέλουν να δώσουν παράδειγμα ονόματος βάζουν πάντα john?</p> Το έχω δει κι εγώ...και μάλιστα αν θέλουν ονοματεπώνυμο, χρησιμοποιούν το john doe...ίσως να είναι κάτι σαν το Γιώργος Παπαδόπουλος για εμάς...το πιο συνηθισμένο ονοματεπώνυμο που υπάρχει. Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App
mariosCS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Άσχετο Γιατί όταν θέλουν να δώσουν παράδειγμα ονόματος βάζουν πάντα john? Το έχω δει κι εγώ...και μάλιστα αν θέλουν ονοματεπώνυμο, χρησιμοποιούν το john doe...ίσως να είναι κάτι σαν το Γιώργος Παπαδόπουλος για εμάς...το πιο συνηθισμένο ονοματεπώνυμο που υπάρχει. Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App John Doe στην Αμερική κυρίως, είναι το όνομα που δίνουν σε κάποιο άτομο αγνώστου ταυτότητας. Αν βρεθεί κάποιος χωρίς στοιχεία σε δυστύχημα, ή είναι σε ένα νοσοκομείο και δεν ξέρουν ποιος είναι, αν έχει πάθει αμνησία π.χ. κτλ. Στην Αγγλία είναι πιο κοινό το John Smith αντί το John Doe. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe
mikegad Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά ακόγεται...να το δούμε και στην πράξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα