Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω τη βλακεία που έκανα. Λοιπόν , χθες με την αγορά νέου κουτιού και τη μετακόμιση του συστήματος , είπα να αλλάξω και πάστα στον επεξεργαστή , καθώς βάζοντας ομως τον επεξεργαστή πίσω στο socket , λίγο η αφηρημάδα και η απροσεξία , στράβωσα κάποια πινάκια , κάποια κόπηκαν και ολο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη λειτουργούν τα slots των μνημών.

Θέλω να μου προτείνετε αξιόλογη αντικαταστάτρια της P8Z68 v-lx που είχα. το budget ειναι κοντα στα 100. Βαριά βαριά 110.

Απο πέρσυ έχω μείνει στα τσιπακια Ζ68. Απο τα νεα τσιπακια δεν εχω ιδεα. Πείτε μου προτάσεις. Ο επεξεργαστής ειναι ο i5-2500k.

Δημοσ.

Την πρώτη χωρίς αμφιβολία. Ακριβώς το ίδιο είναι για σένα το z68 και z77 οπότε πήγαινε στην πρώτη που είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Την πρώτη χωρίς αμφιβολία. Ακριβώς το ίδιο είναι για σένα το z68 και z77 οπότε πήγαινε στην πρώτη που είναι καλύτερη.

To ίδιο μου είναι επειδή έχω sandy bridge επεξεργαστή ? θα βλεπα διαφορά με το z77 αν είχα ivy ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Δημοσ.

Ναι, επειδή έχεις sandy. Αλλά και ivy να είχες οι διαφορές είναι αμελητέες. Mόνο το native usb3 βασικά, δεν υπάρχει άλλη διαφορά. Το pci-e 3 δεν κάνει επίσης καμία διαφορά.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα έχει pci-e 3.0 αν δεν έχει Ivy πάνω στο Ζ77...

Ναι, αυτό λέω. Ποιά διαφορά θα είχε αν είχε ivy. Τόσο γι αυτο όσο και για τις μνήμες στα 1600 by default απαιτείται ivy. Τεσπα, τρίχες στην ουσία.

Δημοσ.

Για τον λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω (native-USB3.0 SATA3), και έχεις ή σκοπεύεις να βάλεις SSD, εγώ θα σου πρότεινα να πας σε Z77

Δημοσ.

@ninos30 παίρνει χειρότερη μητρική σε z77. Αξίζει μόνο για το native usb 3? Ο ssd πώς συνδέεται? Μιλάς για το raid και το trim?

Δημοσ.

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο μοντέλο για να συγκρίνεις και να πεις ότι παίρνει χειρότερη B)  Είπα να πάει σε Z77 απλά.

Παραπάνω ήθελα να γράψω PCIE3.0 και όχι USB3.0, αλλά έκανα λάθος αφού και το Z68 έχει κανονικά. Οπότε θεώρησε το προηγούμενο post άκυρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...