A_panM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν ενώ σέερφαρα στο ίντερνετ κανονικά, άκουγα μουσική έπινα τον καφέ μου το απόγευμα τσαφ πέφτει ένας ωραίος κεραυνός 700μ από το σπίτι μου σε μια κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πέσει το ρεύμα για 3 ώρες.Όταν επανήλθε άνοιξα το λάπτοπ αλλά δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ μέσω της realtek ενσωματωμένης ενσύρματης κάρτας δικτύου.Βλέπω από τον πίνακα ελέγχου ότι δεν υπάρχει καν μόνο η Ασύρματη υπάρχει.Τι μπορεί να έγινε.Παίζει να κάηκε και αν ναι πως μπορώ να το εξακριβώσω?
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παίζει ναι αν δεν υπάρχει καν στις συσκευές.. το modem έζησε ? Κανε κάτι βγαλτο από την μπριζα βγάλε και την μπαταρία,πάτα το Power για 5" μετά αναψετο και δες στις συσκευές αν υπάρχει.
A_panM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θα το τσεκαρω αύριο. .τώρα πηγα να το κλεισω το λαπτοπ παταω τερματιαμο αλλα κανει επανεκκίνηση. ..το ρουτερ ναι δουλεύει. .. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Οκ κανε και ένα restore default στο bios..
A_panM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Οκ θα το κοιταξω και αυτο... Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ο κεραυνος ειναι ατιμο πραγμα! εαν μενει το πορτοκαλι λαμπακι ethernet μονικα αναμμενο στο λαπτοπ σου.."μαλλον" το πηρε μαζι του! αγορασε για προστασια ups η πολυπριζο ασφαλειας με εξτρα θεσεις για τα καλωδια τηλεφωνο σου να εχεις ησυχο το κεφαλακι σου! **θα σου πω ενα παρομοιο προβλημα με κεραυνο στην ethernet της μητρικης μου! Μαζι με τον κεραυνο πηρε μαζι ρουτερ/ethernet μητρικης/ .παρολο που το εχω σε ups το pc μου!(δεν ειχα τα καλωδια του νετ και το router σε ups)αλλα απευθειας στην μητρικη..το ρουτερ αναβοσβηνε σαν χριστουγγενιατικο δεντρο με τα λαμπακια.. μετα τον κεραυνο!! ολα τα υπολοιπα ειναι επανω σε Ups αναγκαστηκα και εβαλα καρτα ethernet στην θυρα pci-e απο τοτε! και τα καλωδια της γραμμης σε ups για να μην τα ξαναπαρω στα "χερια" παλι απο κεραυνο
A_panM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πωω οντως ειναι ατιμο πραγμα. Οχι δεν ειναι αναμενο το πορτοκαλι λαμπακι αλλα το πρασινο..εχει ενα πορτοκαλι που αναβοσβηνει οταν περνανε δεδομενα κ ενα πρασινο..ε μονο το πρασινο ειναι αναμενο Χωρισ το καλωδιο πάνω Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πωω οντως ειναι ατιμο πραγμα. Οχι δεν ειναι αναμενο το πορτοκαλι λαμπακι αλλα το πρασινο..εχει ενα πορτοκαλι που αναβοσβηνει οταν περνανε δεδομενα κ ενα πρασινο..ε μονο το πρασινο ειναι αναμενο Χωρισ το καλωδιο πάνω Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App κανε αυτο που λεει ο movie.. μακαρι να μην εχει κατι..
A_panM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Έκανα αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω αλλά τίποτα.Καρτα δικτύου δεν έχω και το άλλο, όταν πατάω τερματισμό κάνει επανεκκίνηση.Τι να κάνω? Σας δείχνω και μια εικόνα για το πως είναι η θύρα στο λάπτοπ.
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Έκανα αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω αλλά τίποτα.Καρτα δικτύου δεν έχω και το άλλο, όταν πατάω τερματισμό κάνει επανεκκίνηση.Τι να κάνω? Σας δείχνω και μια εικόνα για το πως είναι η θύρα στο λάπτοπ. Απ' οτι φαινεται επηρεασε ο κεραυνος το λαπτοπ σου απο την θυρα ethernet,αφου δεν την "βλεπει' ισως την πηρε ο κεραυνος,και επηρεασε και το υπολοιπο συστημα σου! ποιο λαπτοπ εχεις.. εχει εγυυηση;;
A_panM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 toshiba satellite L300 1A3 αυτό έχω...όχι δυστυχώς δεν έχει εγγύηση...Τι άλλο μπορώ να κάνω?
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) toshiba satellite L300 1A3 αυτό έχω...όχι δυστυχώς δεν έχει εγγύηση...Τι άλλο μπορώ να κάνω? με ασυρματο εχει internet;; αφου δεν την "βλεπει" υπαρχει προβλημα.. υπαρχει και αυτη η καρτα pcmcia για ενσυρματο **edit αν και δεν ειμαι σιγουρος η ethernet σου ισως ειναι αποσπωμενη οπως εδω μπας και γλυτωσεις ολα τα παραπανω Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από coolerman
geo1st487 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει και αυτη η καρτα pcmcia για ενσυρματο Δεν αναφερει πουθενα στα χαρακτηριστικα το μεγεθος π.χ. Express Card/34 ή Express Card/54
A_panM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 με wifi δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν δουλεύει κανονικά....τωρα τι θα κάνω που χρειάζομαι και το καλώδιο? To ότι πατάω τερματισμό και αυτό κάνει επανεκκίνηση πώς θα το λύσω?
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν αναφερει πουθενα στα χαρακτηριστικα το μεγεθος π.χ. Express Card/34 ή Express Card/54 με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ταιριαζει με την παραπανω! σωστη επισημανση παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα