kathetos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά βρήκα αυτή την μηχανή σε ευκαιρία ξέρω ειναι παλιό μοντέλο και για αυτο θα ήθελα την γνώμη σας..την βρήκα με τον ασημένιο φακό 215e και με απόχρωση μαύρου 195το σώμα ειναι ασημένιο εχει πολυ όμορφο σχεδιασμό..ακόμα υπαρχει στο σκρουτζ δεν ξέρω αν υσχυει ακόμα, μοντέλο του 7/2009νομιζω..κάθε βοήθεια δεκτή...ευχαριστω..http://www.skroutz.gr/s/86764/Olympus-Pen-E-P1-Kit.html Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από kathetos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οι mirrorless είναι μια άλλη κατηγορία μηχανών, οι οποίες είναι μεν μικρές σε μέγεθος, σαν τις compact, αλλά έχουν το πλεονέκτημα να αλλάζουν φακούς. Οι Olympus φτιάχνει καλές μηχανές και φακούς στην κατηγορία μ4/3 ακόμη και για πολύ απαιτητικές φωτογραφίες. Είχα την e-pl1 και πριν από 2 μήνες πήρα την e-pm1, με δύο φακούς, από μια πολύ καλή προσφορά του αγγικού Amazon. Πρέπει να διερευνίσεις ποιον φακό έχει το πακέτο. Επίσης, η Olympus πουλάει ανακατασκευασμένες με εγγύηση 1 χρόνου σε δημοπρασίες του ebay και μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες, αν σ' ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathetos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εχει πάνω τον 14-42mm..δεν ξέρω τι να κανω..το μόνο που με σταματάει οτι ειναι παλιό μοντέλο...βεβαια ειμαι και σε σκέψη για την Nikon d3200 body την βρήκα 430..διπλάσια τιμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για μενα epm-1 με τον ενα φακο . Εκτος και αν εισαι πολυ πορωμενος κτλ κτλ. Εγω ειχα αλλη μηχανη mirorless με 2 φακους και ζητημα αν σε 2 χρονια να χρησιμοποιησα τον zoom 2 φορες....οποτε πηρα με ενα φακο . Ο τυπος μου εστειλε πακετο ομως που ηταν απο kit με 2 φακους (εχωντας αφαιρεσει τον ενα φυσικα) αλλα μου αφησε μεσα το flash !!! Την πηρα απο amazon αλλα επειδη ο συγκεκριμενος δεν εστελνε ελλαδα ετυχε ενας φιλος που μενει αγγλια να ερχοταν και ετσι την εστειλα σε αυτον . Συνολικο κοστος για camera καρτα 32gb class10 και καποια μεταφορικα 270 ευρω . ΕΑΝ παρεις συ συμβουλευω απο τωρα να αγορασεις ενα καλο φυσερο (5-6 ευρω) καλο υγρο καθαρισμου φακου (6-7ευρω) και ριζοχαρτακια kodak lens clear . http://snapsort.com/compare/Olympus-E-PM1-vs-Olympus_PEN_E-P1 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από fsbmaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εχει πάνω τον 14-42mm..δεν ξέρω τι να κανω..το μόνο που με σταματάει οτι ειναι παλιό μοντέλο...βεβαια ειμαι και σε σκέψη για την Nikon d3200 body την βρήκα 430..διπλάσια τιμή.. Τελικά, δεν έχεις πει αν την αγοράζεις από κατάστημα ή από ιδιώτη, δηλαή είναι καινούργια ή μεταχειρισμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathetos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καινούργια απο κατάστημα απλα τους εχει μείνει..με ασημένιο φακό η με μαύρο φακό..το σώμα ειναι ασημένιο..195 κ 215 αντίστοιχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτα τα χρηματα ειναι Διαμαντι ! Εαν αυτο ειναι το ταβανι σου παιρνεις εξαιρετικη μηχανη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathetos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Την Αγόρασα φίλε..δεν εχει φλας δυστοιχως..έβγαλα κάποιες φωτό και τις μετέφερα στο iPad τρομοκρατηθηκα οταν έκανε zoom στη φωτο,και έβλεπα ενα pixel γαλαζιο στο ίδιο σημείο την πατησα λέω..έψαξε και εχει στο μενού να κανω χαρτογράφηση δηλαδή καθαρισμο του φακού απο σκονες..οταν ξανά έβγαλα φωτογραφιες δεν υπήρχε το pixel...φαντάζομαι ειναι απο αυτο..κάθε βοήθεια πολύτιμη..σ ευχαριστω..α ξέχασα ειναι αρκετά βαριά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα