silmarien Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Με το Note II πριν 2 βδομάδες στα 450€ δεν πιάνει μία η προσφορά αλλά δεν παίζει να ξαναπαίξει κάτι τέτοιο για ΠΟΛΥ καιρό. Το κινητό μια χαρά είναι. Ποιοτικό και σε λογική τιμή. Σε όποιον αρέσει ας το πάρει. 1
Costas_v Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Φοβερό εργαλείο! Λίγο συνήθεια θέλει το μέγεθος και αυτό ήταν. Βασικά το πλάτος του. Αφού μπαίνει όμως στην τσέπη, τι άλλο θες. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο, ιδίως σε αυτά τα χρήματα για καινούριο.. Σε σχέση με s3, καλοί οι πυρήνες, αλλά στην χρήση που κάνω προτιμώ την διάρκεια της μπαταρίας. Και οι αναλογίες της οθόνης του, την κάνουν πιο χρήσιμη κι από του note 2, στο λίγο που έπαιξα με το καινούριο. Official JB αναμένεται, με κάποια από τα καλούδια του note 2. Αλλιώς Roms υπάρχουν πάρα πολλές ήδη. Το έχω και δεν μου πάει να το δώσω. Αν κάποιος το θέλει, ευχαρίστως να συνεννοηθούμε (πμ) (Είμαι μέλος) Μένω Αθήνα, βόρεια.
morfeas-dsl- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Για ποια διαρκεια μιλας; με το ζορι μου εβγαζε μερα. Σε αυτα τα λεφτα παιζει htc one s και σε ενα μηνα περιμενουμε nexus 4. Και αυτο που λες οτι χωραει σε τσεπη ειναι σχετικοτατο. Χωραει αν εισαι ορθιος. Για κατσε ομως να δεις τη γλυκα. Το note αξιζει για ελαχιστα ατομα που οπωσδηποτε θελουν τοσο τεραστια οθονη μαζι τους. Ασε που αν μιλησεις χωρις handsfree σε δειχνουν στο δρομο.......
NaGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εμένα μου βγάζει άνετα 2 μέρες η μπαταρία και η οθόνη 16:10 είναι όντως πιο εύχρηστη σε παραγωγικές εργασίες απο την 16:9 του Νοτε2. στο δρόμο σε έδειχναν πέρυσι που το 4,7 θεωρούνταν μεγάλο για κιν.η πραγματικότητα όμως αλλάζει τις πεποιθήσεις και όσοι δοκιμάζουν μεγαλύτερες οθόνες δεν πείθονται εύκολα να γυρίσουν πίσω. τα 450 του Νοτε2 ήταν λίγο καλύτερη σαν προσφορά(αν και ακόμα περιμένουμε τα 100 cashback) αλλά και αυτή είναι καλή αν κάποιος έχει budget 300-350. προσωπικά στη κατηγορία τιμής του θεωρώ οτι είναι το κορυφαίο. θα πάρει και επίσημα 4.1.2 με τα περισσότερα καλούδια του note2.
Costas_v Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 - προς αποφυγή παρεξηγησεων - Η πρόταση μου για συνεννοηση αναφερόταν καλοπροαιρετα στο να διευκολυνω καποιον να αγορασει καινουριο, μια και ειμαι μελος στο Πλαισιο.
giokspy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον μετα απι λίγο καιρό χρήσης του galaxy note μπορώ να πω οτι το μονο του μειονέκτημα είναι η μπαταρία η οποια με εντονη χρηση βγαζει μιση μερα (3 ώρες προβολης) κατα τ αλλα το μεγεθος συνιθηζεται γρηγορα σε αντιθεση με το vu το οποιο ειναι πολυ αβολο στην 4:3 αναλογια( ασε τη χαλια υποστηρηξη της lg αφου θα μεινει σε ics 4.0.4...) και οσο και αν καποιοι θελουν να παινεψουν τη ips οθονη του η οποια μονο φωτεινοτητα εχει, ουδεν σχολιο... super amoled vs ips!!! Και μη ξεχνατε οτι το note δεν ειναι ενα απλο τηλεφωνο αλλα ειναι note. το s pen ειναι φοβερο αν και στο note ii ειναι πολυ καλυτερο. Την περιμενα αλυτερη την προσφορα του πλαισιου ( στα 299 €) αλλα και τωρα ειναι καλουτσικη προσφορα
vanvan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Οκ, τώρα δεν ειναι διαθέσιμη η προσφορά και έχει χαθεί γενικα το κινητό απο το site (και σε δυο καταστήματα που πήρα τηλέφωνο δεν υπάρχει διαθέσιμο) Πρωτόγνωρο αυτό ε....
overpower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παραγγειλα εγω αλλα το αιτημα ειναι υπο επεξεργασια.
nokse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Και του ξαδερφού μου το ίδιο...και ήρθε πριν λιγο mail οτι υπήρξε θέμα διαθεσιμότητας ......άρχισαν τα όργανα και στο πλαίσιο...
overpower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πηρα τηλ την Τριτη θα το εχω. Πάντως γενικά βλέπω ότι η διαθεσιμότητα για αυτήν την συσκευή είναι μηδαμινής. Όπου και να πήρα τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο και από ότι φαίνεται και στο skroutz για αυτό τον λόγο ανέβασαν τόσο τις τιμές. 1
nokse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Είχες ξανά αγοράσει απο το πλαίσιο μέσω Ίντερνετ; Ο ξαδερφος μου έκανε την παραγγελία 15 λεπτά μετα το mail έχθες το βράδυ και τωρα που πήρε τηλ του είπαν πως εξαντλήθηκαν.ειναι σοβαροί;
overpower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εγω το παραγγειλα 30 λεπτα αφου αναρτηθηκε εδω η προσφορα. Τι να πω δεν ξερω. Ναι εχω αγορασει απο το πλαισιο μια coolermaster v10 και ειχε σταλθει σχετικα συντομα. Δεν θυμαμαι επειδη την ειχα παρει πριν κανα 3 χρονια, αλλα δεν περασε τις 3 μερες.
mertaghon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 παιδια εγω απο νοτε 1 αναβαθμιστηκα σε vu με 369.. με 2 εβδομαδες χρηση φαινεται πως ηταν σωστη αναβαθμιση.. τωρα γιατι να θελετε το παλιο νοτε 1 στα ιδια λεφτα.. τα περι lg δεν θα παρει αναβαθμιση ειναι χαζομαρες...το gs2 ομοιως με ειχε τρελανει μεχρι να παρει ics.. το 2χ που ολοι βριζαμε απο 2.2 πηγε 2.3 και τελικα και ics αν και αργησε.. το vu που εχει χιλιοπουληθει στην κορεα αλλωστε οποτε να και η jb http://www.gsmarena.com/lg_announces_jelly_bean_update_schedule_for_korea-news-4945.php παιδες πριν 4 μηνες κι εγω νοτε 1 θα παιρνα ξανα..απο οταν βγηκε το vu προφανως και θα προτιμω quad core και ανεση στην καθημερινη χρηση που το νοτε 1 δεν την ειχε λογω μηκους,ενω το vu σαν το 4χ σε μηκος,ανετοτατο! 1
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να το θέλουν γιατί άλλο LG VU άλλο Samsung Note σαν brand. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα