Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αδελφε εψαξα για μια τελεία (οχι τέλεια και ουτε γκομενα) και δεν βρηκα στο κατεβατο σου..

Αμα ειναι να παθεις ψυχολογικο με τον Κορεατη τοτε να την παρεις την γκεισα. Αλλωστε ομορφη ηταν παντα σε αλλα χαρισματα υστερουσε αλλα τωρα εχει και απο αυτα οκ..Μην της βαλεις ομως σιλικονη γιατι θα μοιαζει με την χιλιοφορεμενη απο το Κουπερτινο. :D

Φίλε μου θα της βάλω σιλικόνη γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον κάποια στιγμή να μην μου πέσει από το χέρι και αν πέσει θα γρατζουνιστεί οπότε καλύτερα μέσα στην σιλικόνη για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου αδελφέ και άσε δε που όταν είναι εντελώς αγρατζούνιστο πιάνει υψηλή τιμή αν κάποια στιγμή θελήσεις να το πουλήσεις, ενώ αν είναι με γρατζουνιές η τιμή πέφτει κατακόρυφα και όσο για τις τελείες και τα κόμμα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν οι περισσότεροι από εσάς γράφετε greeklish μία σιχαμερή και κουραστική στα μάτια γραφή και είναι σαν να βλέπεις το δεντράκι και όχι το δάσος με την παρατήρηση που μου έκανες φίλε μου.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω είσαι της ουσίας άνθρωπος εσύ και όχι του φαίνεσθαι ε.Φαντάζομαι αμολάς κ το κινητό επάνω στο τραπέζι στην καφετέρια για να βλέπει ο δίπλα που είναι άνεργος,η ο φοιτητής που έχει στριμοκωλιές και να τον πιάνει κατάθλιψη ε

Εγώ φίλε είμαι άνθρωπος της ουσίας και όχι της φιγούρας και το καλό κινητό το παίρνω όχι για μόστρα γιατί από την στιγμή που θα το βάλω σε θήκη δεν θα φαίνεται τι είναι αλλά το παίρνω γιατί μου αρέσουν τα καλά και ποιοτικά προιόντα,άσε δε που στην δουλειά μου και τι περισσότερες ώρες και ημέρες κυκλοφορώ με ένα δίκαρτο της samsung αξίας 17 ευρώ το samsung E1182 για αν μην έχω το άγχος μην το χάσω η μην το σπάσω αν μου πέσει από το χέρι,τώρα όσο για τον άνεργο η τον φοιτητή που έχει οικονομικά προβλήματα και κατάθλιψη φίλε ποσώς με ενδιαφέρει γιατί εγώ όταν ήρθα από την επαρχία στην Αθήνα πριν 23 χρόνια περίπου και κοιμόμουνα  5 χρόνια σε  μία υπόγεια γκαρσονιέρα με υγρασία και κατσαρίδες δεν είδα κανέναν να έρθει να με βοηθήσει και δουλεύοντας σαν σκυλί έφθασα εδώ που έφθασα οπότε ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και του αρέσει.

Δημοσ.

Φίλε μου θα της βάλω σιλικόνη γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον κάποια στιγμή να μην μου πέσει από το χέρι και αν πέσει θα γρατζουνιστεί οπότε καλύτερα μέσα στην σιλικόνη για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου αδελφέ και άσε δε που όταν είναι εντελώς αγρατζούνιστο πιάνει υψηλή τιμή αν κάποια στιγμή θελήσεις να το πουλήσεις, ενώ αν είναι με γρατζουνιές η τιμή πέφτει κατακόρυφα και όσο για τις τελείες και τα κόμμα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν οι περισσότεροι από εσάς γράφετε greeklish μία σιχαμερή και κουραστική στα μάτια γραφή και είναι σαν να βλέπεις το δεντράκι και όχι το δάσος με την παρατήρηση που μου έκανες φίλε μου.

Δηλαδη εσυ εδω μεσα εχεις δεις πολλους να γραφουν με greeklish,ε;Παντως οτι και να γραφεις ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ.Οι τονοι στις λεξεις σε μαραναν.

• Like 3
Δημοσ.

Αντε πια για να πεσει και το SII.....

οφ τοπικ: ρε παιδια εδω κ καιρο σ ολα τα φορουμ , κ σ αυτο, που γραφουν πολλοί σε ηλικιες 15-20 γινεται της ανορθογραφιας το καγκελο.....

ελεος δηλαδη, βγαζει ματια, ανοιξτε κανα λεξικό

Δημοσ.

Αντε πια για να πεσει και το SII.....

οφ τοπικ: ρε παιδια εδω κ καιρο σ ολα τα φορουμ , κ σ αυτο, που γραφουν πολλοί σε ηλικιες 15-20 γινεται της ανορθογραφιας το καγκελο.....

ελεος δηλαδη, βγαζει ματια, ανοιξτε κανα λεξικό

Καλύτερα να γράφουν ανορθογραφα,παρα greekenglish!
Δημοσ.

Το s3 εχει 43% μεγαλυτερη επιφανεια οθονης απο το iphone 5 , αλλα ειναι μονο 17% βαρυτερο.Κοινως δεν ειναι σταθερη η αναλογια.

Το iPhone 5 έχει οθόνη 4". Το +50% των 4" είναι 4" + 2" = 6". Το GS3 είναι 4,8", πως ακριβώς βγάζεις ότι αυτό είναι +43%;

Δημοσ.

Χμ, ποτέ δεν ήμουν καλός στη γεωμετρία, αλλά έχω την εντύπωση ότι η διαγώνιος ενός παραλληλογράμμου εξαρτάται από το μήκος των πλευρών του, άρα έχει και άμεση σχέση με την επιφάνειά του. Δε μπορεί κάτι με 10% μεγαλύτερη διαγώνιο να έχει 100% μεγαλύτερη επιφάνεια.

Δημοσ.

Χμ, ποτέ δεν ήμουν καλός στη γεωμετρία, αλλά έχω την εντύπωση ότι η διαγώνιος ενός παραλληλογράμμου εξαρτάται από το μήκος των πλευρών του, άρα έχει και άμεση σχέση με την επιφάνειά του. Δε μπορεί κάτι με 10% μεγαλύτερη διαγώνιο να έχει 100% μεγαλύτερη επιφάνεια.

Μολις έχω βγάλει τα αποτελέσματα!

Επιφάνεια συσκευης,το sgs3(96,43cm2) είναι 33% μεγαλύτερο απ'το IPhone5(72.54cm2)!

Επιφάνεια οθόνης,του sgs3(61,45cm2) είναι 44%,πιο μεγάλη απ'του iphone5(42,63cm2)!

Και σε βάρος,το sgs3(133gr) είναι 17%,βαρύτερο απ'του iphone5(113gr)!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα πλαστικά,κανένα πρόβλημαδεν υπάρχει.Στο note II αλλάζεις το σκελετό μαζί με το bezel αν γρατσουνιστεί η πάθει κάτι το κινητό,μόνος σου,με 25 ευρουλάκια.

Για να αλλάξεις το γυαλί στις άλλες συσκευές πόσα θες,για πείτε μου..

Ήδη από s3 σε note ii είχαμε σημαντική βελτίωση!Εγω που έχω περάσει κ τα 2 τηλέφωνα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα υλικά πάντως.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

αυτο που ποσταρες βασικα ειναι κινεζικη μαιμουδια οποτε ξεχνα το.+οτι δεν θα κατσω να λυσω ενα πανακριβο τηλεφωνο για να του αλλαξω πλαστικα (
)

Πάρε τηλέφωνο στη smartec φιλαράκι κ ρώτα τιμές να δεις πόσο θα πληρώσεις για το original.Πλαστικός σκελετός μαζί με το bezel περίβλημα του note II 18e.Κόστος τοποθέτησης πλαστικών από την αντιπροσωπεία,αν φοβάσαι να λύσεις 7 βίδες μόνος σου,24e.Σύνολο 42e και έχεις ένα καινούριο τηλέφωνο στα χέρια σου.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...