Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαμβανουμε υποψιν τιμη/hardware/launch dates για μια πιο δικαιη προσεγγιση. Και οπως ειπες για 5-10gr δεν νομιζω οτι νοιαζεται κανεις.
Αλλωστε σε αλλη κατηγορια προσανατολιζεται το iphone και σε αλλη το galaxy s3 για εμενα. Δεν μπορω να βαλω στην ιδια κατηγορια ενα κινητο με 4 ιντσες (που μεχρι προτεινος ηταν πιο μικρο) με ενα που ειναι 4.8..Το 4s παντως ηταν πιο βαρυ απο το Galaxy SIII,οποτε ας περιμενουμε το SIV να δουμε πως θα τα παει και αυτο απο βαρος.
Eπισης τα υλικα (γιατι συζηταμε απλα για να βλεπουμε ενα κινητο και οχι για καθημερινη χρηση)ειναι σχετικα. Να το "χεσω" που το iphone 5 εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αν ειναι να γρατσουνιεται τοσο ευκολα η πλατη του. Αν ειναι να καταληξει με θηκη τοτε κατανταει απλα ασχετη η ποιοτητα υλικων.
Στο note ii που ειναι ενα SIII on steroids λογου χαρη το πλαστικο βγαινει πανευκολα αν γρατσουνιστει και βαζεις αλλο πολυ φθηνα. Το flip cover που εχω εγω και προστατευει την οθονη αλλαζει και την πλατη και ολα αυτα με 25 ευρω.

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταρχήν η ασύρματη φόρτιση δεν είναι καινούριο. .. ανακοινώθηκε στις 1 Μαΐου 2012 στο Samsung unpacked στο Λονδίνο.βγαίνει από τις λέξεις wired και less. .Δηλαδή χωρίς καλώδιο.το δουλεύω είδη στο note 2 και στο s3 του πατέρα μου και είναι ότι πιο τέλειο! wireless long distance δεν είναι εφικτό γιατί θα εκπέμπει τεράστια ακτινοβολία για τη μεταφορά τόσο μεγάλης έντασης! (ampere)

Δημοσ.

καταρχήν η ασύρματη φόρτιση δεν είναι καινούριο. .. ανακοινώθηκε στις 1 Μαΐου 2012 στο Samsung unpacked στο Λονδίνο.βγαίνει από τις λέξεις wired και less. .Δηλαδή χωρίς καλώδιο.το δουλεύω είδη στο note 2 και στο s3 του πατέρα μου και είναι ότι πιο τέλειο! wireless long distance δεν είναι εφικτό γιατί θα εκπέμπει τεράστια ακτινοβολία για τη μεταφορά τόσο μεγάλης έντασης! (ampere)

nope

http://www.gizmag.com/powermat-wireless-charging/13046/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρότερο απ' όλα, ναι, αλλά και ελαφρύτερο απ' όλα! Άρα μια χαρά μετράει. Το iPhone 5 έχει το 85% του μεγέθους του GS3 (4,0" v. 4,8") και το 85% του βάρους του (112gr v. 131gr). Δε το 'βαλα τυχαία. Η αναλογία είναι σταθερή. ;)

Η SD slot δε κολλάει πουθενά, τα βάρη συγκρίνουμε. Ή μήπως η SD slot το βαραίνει τόσο, σε σχέση με το Nexus 4 ή το One-X που δεν έχει;

Το s3 εχει 43% μεγαλυτερη επιφανεια οθονης απο το iphone 5 , αλλα ειναι μονο 17% βαρυτερο.Κοινως δεν ειναι σταθερη η αναλογια.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Παιδιά δεν είμαι iphonακιας αλλα έχω δει το 5αρι του ξαδερφου μου ειναι πολύ καλη συσκευή και πολύ πιο γρήγορη απο το s3. Tώρα πως με 2πυρινο επεξαργαστή καβαλάει το s3 που είναι 4πύρινο.... respect στην apple...

Δημοσ.

Παιδιά δεν είμαι iphonακιας αλλα έχω δει το 5αρι του ξαδερφου μου ειναι πολύ καλη συσκευή και πολύ πιο γρήγορη απο το s3. Tώρα πως με 2πυρινο επεξαργαστή καβαλάει το s3 που είναι 4πύρινο.... respect στην apple...

Αν γνώριζες δυο πράγματα παραπάνω για τους cpu,θα ήξερες πως γίνεται!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το κινητό είναι σαν το αμάξι,δηλαδή δεν παίρνεις ένα αμάξι επειδή έχει καλή μηχανή η καλό σαλόνι αλλά και ωραίο εξωτερικό περίβλημα με ωραίες γραμμές και μεταλλικό χρώμα και εγώ προσωπικά μέχρι  να φτιάξει η samsung κινητά με ωραίο εξωτερικό περίβλημα δεν πρόκειται να αγοράσω samsung όσο και αν τα γουστάρω από άποψης οθόνης και γενικά τεχνολογίας που έχουν επάνω και είναι σαν την γκόμενα την καρακουκλάρα που ενώ έχει φανταστικό σώμα και πρόσωπο όπως γυρίζει να σε κοιτάξεις  και βλέπεις ότι  έχει ανύπαρκτο στήθος και παθαίνεις σεξουαλικό μπλακ άουτ μεταφορικό αυτό και το επόμενο κινητό μου θα είναι το SONY xperia z με αλουμίνιο και γυαλί και θα το βάλω και σε μία θήκη διάφανη σιλικονάτη για να φαίνεται η ομορφιά του εξωτερικού περιβλήματος και θα είναι πολύ γαμάτο πιστεύω και άσε την samsung να πάει να κουρεύεται που λένε.

Δημοσ.

Αν γνώριζες δυο πράγματα παραπάνω για τους cpu,θα ήξερες πως γίνεται!

γνωρίζω φίλε μου... απλα θέλω να πω πόσο μπροστά είναι η apple...

Δημοσ.

Δεν είναι μπροστά φίλε μου!

Γιατί αν συγκρίνεις το δυπιρινο A6 του iPhone 5,με το τετραπυρινο krait,θα καταλάβεις ότι είναι αρκετά πίσω!

Δημοσ.

Παιδιά το κινητό είναι σαν το αμάξι,δηλαδή δεν παίρνεις ένα αμάξι επειδή έχει καλή μηχανή η καλό σαλόνι αλλά και ωραίο εξωτερικό περίβλημα με ωραίες γραμμές και μεταλλικό χρώμα και εγώ προσωπικά μέχρι  να φτιάξει η samsung κινητά με ωραίο εξωτερικό περίβλημα δεν πρόκειται να αγοράσω samsung όσο και αν τα γουστάρω από άποψης οθόνης και γενικά τεχνολογίας που έχουν επάνω και είναι σαν την γκόμενα την καρακουκλάρα που ενώ έχει φανταστικό σώμα και πρόσωπο όπως γυρίζει να σε κοιτάξεις  και βλέπεις ότι  έχει ανύπαρκτο στήθος και παθαίνεις σεξουαλικό μπλακ άουτ μεταφορικό αυτό και το επόμενο κινητό μου θα είναι το SONY xperia z με αλουμίνιο και γυαλί και θα το βάλω και σε μία θήκη διάφανη σιλικονάτη για να φαίνεται η ομορφιά του εξωτερικού περιβλήματος και θα είναι πολύ γαμάτο πιστεύω και άσε την samsung να πάει να κουρεύεται που λένε.

Βλέπω είσαι της ουσίας άνθρωπος εσύ και όχι του φαίνεσθαι ε.Φαντάζομαι αμολάς κ το κινητό επάνω στο τραπέζι στην καφετέρια για να βλέπει ο δίπλα που είναι άνεργος,η ο φοιτητής που έχει στριμοκωλιές και να τον πιάνει κατάθλιψη ε

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μπροστά φίλε μου!

Γιατί αν συγκρίνεις το δυπιρινο A6 του iPhone 5,με το τετραπυρινο krait,θα καταλάβεις ότι είναι αρκετά πίσω!

Εσύ πως ακριβώς τους έχεις συγκρίνει αν επιτρέπεται; Έχεις benchmarks και από τους δυο να τρέχουν το ίδιο λειτουργικό; Πόσταρέ τα, θα είναι ενδιαφέρουσα σύγκριση.
Δημοσ.

Είσαι ο ίδιος με άλλο nickname ή διαφορετικός; Θα επιθυμούσα μια τεκμηριωμένη απάντηση από τον ίδιο, εκτός αν ξέρεις εσύ και απλά είπες να το παίξεις λίγο έξυπνος.

Δημοσ.

Ρε αδελφε εψαξα για μια τελεία (οχι τέλεια και ουτε γκομενα) και δεν βρηκα στο κατεβατο σου..

Αμα ειναι να παθεις ψυχολογικο με τον Κορεατη τοτε να την παρεις την γκεισα. Αλλωστε ομορφη ηταν παντα σε αλλα χαρισματα υστερουσε αλλα τωρα εχει και απο αυτα οκ..Μην της βαλεις ομως σιλικονη γιατι θα μοιαζει με την χιλιοφορεμενη απο το Κουπερτινο. :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...