Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ'αυτή τη λογική τότε τα ασύρματα σταθερά τηλέφωνα δεν θα είχαν καλώδια αλλά θα ακουμπούσαν πάνω στη βάση και θα την κουβάλαγες μαζί για να μιλήσεις.

Καπου εχασα ή τον συλλογισμο σου ή το συντακτικο σου. Αλλο ασυρματο τηλεφωνο που σημαινει οτι δεν συνδεεται με την βαση μεσω καλωδιου και αλλο ασυρματη φορτιση που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να συνδεσεις καπου το κινητο σου για να φορτισει αλλα απλα το ακουμπας χωρις να το κανεις plugged.

Το συστημα παντως δεν ειναι καμια τρελη καινοτομια. Και η οδοντοβουρτσα μου ετσι φορτιζει.

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μην ηταν Nexus και θα σου ελεγα αν επαιρνες κινητο απο την LG :P

Με αυτή την τιμή, την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά που έχει; Στο νερό..ακόμα και no name να ήταν θα το έπαιρνα εγώ. Τώρα για το Samsung έχουμε μονο φήμες. Ας δούμε κάτι πιο σίγουρο να το συζητήσουμε.

Δημοσ.

Τίποτα ανθρακονήματα δεν βλέπω να μπαίνουν, το kevlar που χρησιμοποιούν άλλοι πιστεύω είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Carbon δε θα μπει με τίποτα. Ενώ είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα ή πίεση, σε γρατσουνιές και "σκίσιμο" δεν αντέχει καθόλου. Θα 'κανες καταλάθως ένα ΧΡΑΤΣ με τα κλειδιά και το κινητό θα 'χε γίνει που**να. :P

Εαν η συσκευη δεν ειναι φτιαγμενη απο το πλαστικο αυτο, θα ζυγιζει τα κερατα της, το σκεφτηκατε αυτο; Eπισης αν χρησιμοποιησουν ενα πιο ακριβο υλικο με τα χαρακτηριστικα που εχει η συσκευη θα στοιχιζει μια περιουσια. Να μου λειπει να γινει Apple η Samsung..

Μπα, άλλες εταιρείες πως χρησιμοποιούν ανώτερα υλικά και τα κινητά τους παραμένουν ελαφριά; Btw— η Samsung στην τιμολόγηση την έχει ξεσκίσει την Apple, όχι απλά «πάει να γίνει».

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα πλαστικά,κανένα πρόβλημαδεν υπάρχει.Στο note II αλλάζεις το σκελετό μαζί με το bezel αν γρατσουνιστεί η πάθει κάτι το κινητό,μόνος σου,με 25 ευρουλάκια.<br><br><br>

<a href="<a href="http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221170371441&index=3&nav=SEARCH&nid=07458798176">http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221170371441&index=3&nav=SEARCH&nid=07458798176</a>">

Για να αλλάξεις το γυαλί στις άλλες συσκευές πόσα θες,για πείτε μου..<br><br><br>

Ήδη από s3 σε note ii είχαμε σημαντική βελτίωση!Εγω που έχω περάσει κ τα 2 τηλέφωνα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα υλικά πάντως.<br><br><br>

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, άλλες εταιρείες πως χρησιμοποιούν ανώτερα υλικά και τα κινητά τους παραμένουν ελαφριά; Btw— η Samsung στην τιμολόγηση την έχει ξεσκίσει την Apple, όχι απλά «πάει να γίνει».

Οπως; Αν δεν κανω λαθος μονο η Apple εχει τηλεφωνο στα χαρακτηριστικα του SIII,Note II και ειναι πιο ελαφρυ (λαμβανομενου υποψιν και του μεγεθους της οθονης τους που εδω "υπολειπεται" η Apple). Να σου πω το HTC One X; Ποιο αλλο μου διαφευγουν αλλα μοντελα.

Επισης πως την εχει ξεσκισει τιμολογιακα οταν ειναι απο τις καλυτερες κορυφαιες εταιρειες που μπορεις να εμπιστευτεις σαν αποδοση-τιμη; Αν προτιμας την "τιμια" LG τοτε ειναι αλλη ιστορια αλλα δεν θα παρω.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα πλαστικά,κανένα πρόβλημαδεν υπάρχει.Στο note II αλλάζεις το σκελετό μαζί με το bezel αν γρατσουνιστεί η πάθει κάτι το κινητό,μόνος σου,με 25 ευρουλάκια.<br><br><br>

<a href="<a href="http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221170371441&index=3&nav=SEARCH&nid=07458798176">http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221170371441&index=3&nav=SEARCH&nid=07458798176</a>">

Για να αλλάξεις το γυαλί στις άλλες συσκευές πόσα θες,για πείτε μου..<br><br><br>

Ήδη από s3 σε note ii είχαμε σημαντική βελτίωση!Εγω που έχω περάσει κ τα 2 τηλέφωνα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα υλικά πάντως.<br><br><br>

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

αυτο που ποσταρες βασικα ειναι κινεζικη μαιμουδια οποτε ξεχνα το.+οτι δεν θα κατσω να λυσω ενα πανακριβο τηλεφωνο για να του αλλαξω πλαστικα (https://www.youtube.com/watch?v=UT-2zrZ_aNo&feature=youtube_gdata_player)

Δημοσ.

Πρόσεξε τι είπα: τα κινητά τους παραμένουν ελαφριά. Όχι ότι είναι πιο ελαφριά από το GS3 (131g) αναγκαστικά. Κι αυτό, επειδή απαντούσα στο παιδί που έλεγε ότι αν δεν είχε αυτό το πλαστικό θα ήταν βαρύτερο... άλλωστε, μικρο-διαφορές <10g δεν είναι άξιες λόγου.

Έχουμε και λέμε: Xperia Z (146g), One-X (130g), iPhone 5 (112g), Nexus 4 (139g). Όλα στο ίδιο εύρος βάρους— και με καλύτερα υλικά από το GS3.

Δημοσ.

Πρόσεξε τι είπα: τα κινητά τους παραμένουν ελαφριά. Όχι ότι είναι πιο ελαφριά από το GS3 (131g) αναγκαστικά. Κι αυτό, επειδή απαντούσα στο παιδί που έλεγε ότι αν δεν είχε αυτό το πλαστικό θα ήταν βαρύτερο... άλλωστε, μικρο-διαφορές <10g δεν είναι άξιες λόγου.

Έχουμε και λέμε: Xperia Z (146g), One-X (130g), iPhone 5 (112g), Nexus 4 (139g). Όλα στο ίδιο εύρος βάρους— και με καλύτερα υλικά από το GS3.

Και όλα χωρίς sd slot!

Γιατί έτσι?

Και το iPhone 5,δε μέτρα,γιατί είναι πολύ μικρότερο απ'αλλα!

Δημοσ.

πιστεύω να δίνουν δώρο και κανένα δερμάτινο τσαντάκι να το κουβαλάμε γιατί τσέπη τέλος. αν όχι είσαι πολύ γύφτοι

• Like 1
Δημοσ.

Και όλα χωρίς sd slot!

Γιατί έτσι?

Και το iPhone 5,δε μέτρα,γιατί είναι πολύ μικρότερο απ'αλλα!

Μικρότερο απ' όλα, ναι, αλλά και ελαφρύτερο απ' όλα! Άρα μια χαρά μετράει. Το iPhone 5 έχει το 85% του μεγέθους του GS3 (4,0" v. 4,8") και το 85% του βάρους του (112gr v. 131gr). Δε το 'βαλα τυχαία. Η αναλογία είναι σταθερή. ;)

Η SD slot δε κολλάει πουθενά, τα βάρη συγκρίνουμε. Ή μήπως η SD slot το βαραίνει τόσο, σε σχέση με το Nexus 4 ή το One-X που δεν έχει;

Δημοσ.

Μικρότερο απ' όλα, ναι, αλλά και ελαφρύτερο απ' όλα! Άρα μια χαρά μετράει. Το iPhone 5 έχει το 85% του μεγέθους του GS3 (4,0" v. 4,8") και το 85% του βάρους του (112gr v. 131gr). Δε το 'βαλα τυχαία. Η αναλογία είναι σταθερή. ;)

Είναι δυνατόν να μην έχει;

Η SD slot δε κολλάει πουθενά, τα βάρη συγκρίνουμε. Ή μήπως η SD slot το βαραίνει τόσο, σε σχέση με το Nexus 4 ή το One-X που δεν έχει;

Δημοσ.

Aυτό σου λέει. Αφού είναι μικρότερο, λογικό είναι να έχει και μικρότερο βάρος κι ας είναι σίγουρα ελαφρύ σαν κατασκευή. Αν είχε τις ιδιες ιντσες, η διαφορά θα ήταν αμελητέα εκτός κι αν τα χέρια μας ειναι ζυγαριές ακριβείας. Πάντως νομιζα οτι συγκρίνουμε μονο high-end smartphones, το iphone πως μπήκε στη μέση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...