Προς το περιεχόμενο

Ενα προβληματακι...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη νεα του μορφη το forum εχει μια πολυ καλη επιλογη στην κεντρικη σελιδα.Να βλεπουμε τα θεματα που δημιουργηθηκαν μετα την τελευταια μας επισκεψη.Πραγματικα πολυ καλη.

Αν ομως πριν κανουμε αυτο μας ερθει στο outlook express μια ειδοποιηση για καποιο θεμα που παρακολουθουμε και παμε στο link που παραπεμπει τοτε μετα η επιλογη που προανεφερα μηδενιζεται....Καπου λογικο , καπου αβολο ομως.Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να διορθωθει καλο θα ηταν....Να σημειωσω οτι αυτο πατατηρηται σε ολα τα forum της μορφης της insomnia. :D :D :D

Δημοσ.

Επίσης, να συμπληρώσω, ότι θα ήταν καλή επιλογή - για την πρώτη σελίδα ίσως - link για τα θέματα που έλαβαν απάντηση από την τελευταία επίσκεψή μας (άσχετο από το πότε δημιουργήθηκαν).

Βέβαια το νέο forum - ως μορφή - μου αρέσει περισσότερο και ευχαριστώ πολύ για αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
[....']Να σημειωσω οτι αυτο πατατηρηται σε ολα τα forum της μορφης της insomnia. :D :D :D

Μήπως ακριβώς λόγω του ότι παρατηρείται σε όλα τα forum με phpbb (το software της Insomnia), είναι κάτι που βρίσκεται εγγενώς στο σύστημα και δεν αλλάζει εύκολα; Μια σκέψη κάνω, ελπίζω να με διαψεύσουν οι 'τεχνικοί' (Hal9000 και... οι άλλοι ;) ).

Επίσης' date=' να συμπληρώσω, ότι θα ήταν καλή επιλογή - για την πρώτη σελίδα ίσως - link για τα θέματα που έλαβαν απάντηση από την τελευταία επίσκεψή μας (άσχετο από το πότε δημιουργήθηκαν).

[/color']

Εγώ τουλάχιστον το βλέπω αυτό: View posts since last visit. Πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα του forum. Εκτός αν καταλαβαίνω λάθος τι θέλεις να πεις... :?

Δημοσ.

Δείχνει έτσι μέρος και από Posts=Topics που δεν έχουν λάβει απάντηση, που είναι και στο από κάτω link αλλά μαζί με όλα τα αναπάντητα Topics.

Δεν είναι άσχημο όπως είναι τώρα. Θα ήθελα να υπήρχε όμως και κάποιος χρονικός προσδιορισμός/περιορισμός στην εύρεση των μη απαντημένων. Έτσι όπως είναι τώρα εμφανίζει όλα τα μη απαντημένα χρονικά και είναι πάρα πολλά (6228 μου έβγαλε πριν λίγο). Σίγουρα μερικά θα είναι πολύ παλαιά και εκτός επικαιρότητας.

Επίσης στο topic review - όταν απαντάμε - εμφανίζονται οι απαντήσεις των φίλων insomniacs αντίστροφα χρονολογικά και αν θέλουμε να δούμε τι ακριβώς είπε και κάποιος άλλος εκτός του τελευταίου φίλου αναγκαζόμαστε να ανεβοκατεβάζουμε την μπάρα κύλισης αρκετά (περισσότερο αν οι απαντήσεις είναι μακροσκελείς.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω παράπονα από την μορφή και λειτουργικότητα του νέου forum και σίγουρα όταν κάποιος θελήσει να βρει κάτι, σίγουρα θα πετύχει.

(Μεταξύ μας, μην το διαβάσετε το επόμενο όλοι).

Απλά καλομάθαμε και κοιτάμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο ακόμη, ώστε να διαβάσουμε και να απαντήσουμε - αν ξέρουμε - σε περισσότερα Posts.

Φιλικά πάντα, Κώστας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...