mpompo13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω μία προσφορά games απο το amazon.com. Έχω κάνει εγγραφή και πάω να το αγοράσω αλλά κάποιου διάβασα ότι τα παιχνίδια στο amazon.com είναι για downding μόνο μέσα από Αμερική* και ότι πρέπει να δηλώσω αμερικάνικη διεύθυνση για να αγοράσω καθώς και να αλλάξω ip για να φαίνεται αμερικάνικη. Θα έχω θέμα με την κάρτα μου που είναι ελληνική; *απο amazon: 4. Territorial Restrictions The Store is currently only available to customers located in the United States. We regret that you may not use the Store if you are outside the United States. "United States" refers to the 48 contiguous states, the District of Columbia, Alaska, Hawaii, Puerto Rico, American Samoa, Guam, the Northern Mariana Islands, and the U.S. Virgin Islands. Σχετικά με την διεύθυνση νομίζω λύνεται από εδώ http://el.fakenamegenerator.com/ και για την ip μπορώ μέσω του addon του firefox https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/swap-proxy/?src=search Έχει δοκιμάσει κανένας και ξέρει αν αυτό που σκέφτομαι θα δουλέψει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ReaperX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Απλά βάλε μια ψεύτικη διεύθυνση,δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.
dkmaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έκανα registration https://www.borderlinx.com/ εδώ (δωρεάν) και αγόρασα έτσι το hitman πριν 2-3 μέρες.
mpompo13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που θέλω να πάρω είναι για download και δεν θα μου στείλουν κάτι "απτό" οπότε μάλλον θα βάλω μία fake διέυθυνση και θα ενημερώσω τι έγινε!
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ναι μια διεύθυνση Αμερικάνικη να βάλεις είσαι οκ!
mpompo13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ναι μια διεύθυνση Αμερικάνικη να βάλεις είσαι οκ! Υποθέτω ότι πρέπει να βάλω το αληθινό όνομα στην δήλωση διεύθυνσης και όχι αυτό από το genarator σωστα; Αυτό που θα έχει και η κάρτα επάνω...
ReaperX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 E ναι,προφανώς.. Μόνο διεύθυνση βάζεις ψεύτικη.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι εμένα έχει κάνει bound στο κανονικό μου account που έχω στην amazon.Κανένα πρόβλημα ως τώρα...εκτός και αν μας πάνε μέσα σε κάποια φάση
mpompo13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα...πριν λίγο πέρασα τα στοιχεία και έκανα την παραγγελία...όλα καλά! Μου δείχνει και το product key και μπορώ να κάνω download συνεπώς μάλλον τα κατάφερα οπότε σας ευχαριστώ πολύ! Μία λεπτομέρια μόνο...πλήρωσα με κάρτα χρεωστική visa αλλά μου ζήτησε μόνο αριθμό+όνομα κάτοχου+ημερομηνία ληξης και έγινε η χρέωση....αυτό είναι φυσιολογικό; Γιατί θυμάμαι σε άλλα site που είχα παραγγείλει ζητούσε και τον τριψήφιο cvs(αν θυμάμαι έτσι λεγόταν). edit: αν κάποιος έχει ήδη παραγγείλει θέλω να ρωτήσω τι ρόλο παίζει η billing address; Την έβαλα ίδια με την αμερικάνικη που δήλωσα οπότε ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα....παίζει να μου στείλουν τίποτα εκεί;(πχ απόδειξη; )..ευχαριστώ... edit2:μόλις κατάλαβα ότι έπρεπε στο billing address να δηλώσω την διεύθυνση που έχει η τράπεζα της κάρτας?! Παρόλα αυτά η συναλλαγή έγινε...είναι λογικό αυτό;
Avatar_GR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έχω εγώ, με το billing Address. Δοκίμασα με Αμερικάνικη διεύθυνση, αλλά είχα πρόβλημα με την συνναλαγή. Φαντάζομαι την μπλόκαρε η τράπεζα... Δοκίμασα ξανά πληρωμή με Ελληνική διεύθυνση στο billing address,αλλά πάλι μου δεν μπορεί να τραβήξει λεφτά. Καμιά ιδέα;;; Η κάρτα μου είναι Prepaid Visa της τράπεζας Κύπρου.
Avatar_GR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Επειδή με την βοήθεια συμφορουμίτη έμαθα τι φταίει, το γράφω και εδώ σε περίπτωση που έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα το βοηθηθεί. Η τράπεζα Κύπρου (μπορεί και άλλες τράπεζες) μπλοκάρουν συναλλαγές κάτω από 2 ευρώ. Οπότε αν αγοράσετε κάτι φτηνό από Amazon.com μπορεί να σας το μπλοκάρει. Αν σας το μπλοκάρει και δεν δέχετε την συναλλαγή, τότε πάρτε τηλέφωνο την τράπεζα και ζητήστε τους να αφήσουν την συναλλαγή να περάσει. 1
chrismilo91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 φιλε απλα κατεβασετα μην δινεις λεφτα για games....
SlackulatoR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 φιλε απλα κατεβασετα μην δινεις λεφτα για games.... Καλά σου λέει...λεφτά μόνο για ναρκωτικά. 1
Avatar_GR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 φιλε απλα κατεβασετα μην δινεις λεφτα για games.... Μπα, αγοράζω παιχνίδια σε προσφορά μόνο και δεν είμαι φανατικός gamer να παίζω καινούρια παιχνίδια. Οπότε ας δώσω και 2 3 η και 5 ευρώ για παιχνίδι, δεν είναι και κανένα τραγικό ποσό. Οι ταινίες και η μουσική είναι άλλη ιστορία... 1
gavros10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μια ερωτηση στα γρηγορα. βαζω αμερικανικη διευθυνση και ζηταει και τηλεφωνο. θα βαλω το δικο μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα